‘Ten Hag al bezig met samenstellen staf Man United: Naam Van Persie genoemd’

Als we Engelse media mogen geloven is het slechts een kwestie van tijd voordat Erik ten Hag zijn handtekening zet onder een verbintenis met Manchester United. Volgens de Britse kranten The Mirror en Express zijn de gesprekken tussen beide partijen al in een dusdanig gevorderd stadium, dat Ten HAg zelfs al bezig is met het samenstellen van zijn staf. Daarbij wordt de naam van Robin van Persie genoemd.

Van Persie is momenteel nog jeugdtrainer bij Feyenoord maar zou volgens The Mirror al zijn benaderd door Ten Hag. Van Persie zou volgens de Engelsen een goede toevoeging vanwege zijn jarenlange ervaring in de Premier League en bekendheid bij Manchester United. De oud-spits speelde tussen 2012 en 2015 bij de Engelse recordkampioen.

Related posts