Jong Ajax wint thuis met 2-1 van FC Den Bosch (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch met 2-1 gewonnen. De ploeg van John Heitinga kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Rasmussen. In de tweede helft wisten de bezoekers uit Den Bosch op gelijke hoogte te komen door een treffer van Van Bakel. Het was uiteindelijk invaller Martha die vlak voor tijd de winnende treffer wist te scoren en met de overwinning stijgt Jong Ajax naar de derde plaats op de ranglijst. Onze fotograaf Jacques maakte weer enkele fraaie foto’s.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Van Gelderen, Llansana, Musampa, Baas (78. Salah-Eddine), Warmerdam, Fitz-Jim (78. Yah), Hlynsson (61. Martha), Van Axel Dongen (46. Hansen), Rasmussen, Ünüvar (82. Banel)

 

Related posts