Ajax Vrouwen winnen in slotfase van SC Heerenveen: 2-1

De Ajax Vrouwen leken het even kwijt maar vrijdagavond werd er een zeer welkome 2-1 overwinning geboekt op SC Heerenveen. Op sportpark de Toekomst kwamen de Ajax Vrouwen vlak na rust op voorsprong door Grant. Het waren louter de Ajax Vrouwen die de klok sloegen in de tweede helft en het wachten leek op de 2-0. Die bleef echter uit ondanks voortdurende dreiging richting het Heerenveen-doel. Uit het niets kwam twaalf minuten voor tijd de gelijkmaker op het scorebord. Van der Veen pegelde van afstand de 1-1 tegen de touwen. Een nieuwe domper dreigde maar het was Eshly Bakker die voor opluchting wist te zorgen. In de negentigste minuut schoot zij met een rake trap de 2-1 op het scorebord en daar bleef het uiteindelijk ook bij.

Opstelling Ajax Vrouwen: Pothof, Van der Most, De Sanders, Doorn, Van der Linden, Spitse, Noordam, Pelova, Leuchter (73. Hoekstra), Van den Bighelaar (87. E. Bakker), Grant

Related posts