NOS: ‘Onana blijft in ieder geval tot winterstop bij Ajax’

André Onana blijft in elk geval tot de winter bij Ajax, zo laten bronnen tegenover de NOS weten. Onana heeft nog een contract voor een seizoen bij Ajax en zit op dit moment een schorsing uit vanwege dopinggebruik. Door een succesvol beroep tegen zijn schorsing van een jaar, mag Onana op 4 september weer aansluiten bij de groepstraining van Ajax. 

Marc Overmars gaf afgelopen weekend nog aan wel te verwachten dat Onana nog zou vertrekken deze transferperiode. Maar de doelman legt de lat voor zichzelf erg hoog bij de zoektocht naar een nieuwe club en daarom wordt er geen actie meer verwacht op Deadline Day. Tenzij er natuurlijk in de laatste uurtjes ineens nog gekke dingen gebeuren. Eerder ging het gerucht dat Onana al akkoord was met Inter over een overgang komende zomer pas. Dat zou voor nu een hoop verklaren.

Op 6 november zou de doelman in het thuisduel met Go Ahead Eagles zijn rentree kunnen maken bij Ajax, mocht trainer Erik ten Hag hem ten minste verkiezen boven Remko Pasveer en Maarten Stekelenburg.

Related posts