Overmars en Ten Hag gaan er van uit dat Neres en Onana nog vertrekken

Marc Overmars gaat er nog altijd van uit dat David Neres en Andre Onana deze transferperiode vertekken bij Ajax. Dat het kort dag wordt, is wel duidelijk. 1 september sluit de transfermarkt al. Een niet nader genoemde club haakte af voor Neres, Leicester City heeft zich nog niet officieel gemeld voor hem. Ook Nicolás Tagliafico mag voor het juiste bedrag vertrekken bij Ajax. Maar net als vorig seizoen lijkt er vooralsnog weinig beweging rondom de Argentijnse verdediger.

Veel clubs vinden Neres een interessante speler maar ze hikken aan tegen de gewenste transfersom van ruim twintig miljoen euro, bonussen en een percentage doorverkoop. ,,Zoals ik het nu zie, denk ik dat Neres hier volgende week niet meer speelt. Voorin zijn de posities heel druk bezet dus zou het goed zijn als daar iets gebeurt”, aldus Marc Overmars tegenover De Telegraaf.

Doelman André Onana kan vanaf 4 september weer trainen, na een dopingschorsing. Ten Hag wil nog niet zeggen of Onana dat volgende week ook werkelijk gaat doen als zijn transfer niet doorgaat. „Dat zien we dan wel weer, maar ik weet wat er speelt. Hij gaat nog wel, denk ik.” Twee clubs zijn zeer concreet. een van die clubs zou Olympique Lyon zijn.

Ten Hag verwacht dat Mohamed Daramy de laatste aankoop van Ajax deze transferperiode is. „Maar je weet het met Overmars maar nooit”, lacht hij. „Misschien geeft hij de trainer nog een cadeau.

Related posts