Gerucht: ‘Onana bereikt akkoord en gaat volgend jaar zomer gratis naar Inter’

Als we het Italiaanse medium CalcioMercato mogen geloven dan heeft André Onana een principeakkoord bereikt met Internazionale over een contract vanaf de zomer van 2022. CalcioMercato  treedt niet verder in detail over de inhoud van die overeenkomst. Mocht het kloppen dat betekent dit dat Onana volgende zomer transfervrij de ArenA achter zich laat.

Het is niet voor het eerst dat Inter wordt genoemd als nieuwe werkgever van de doelman uit Kameroen. De Italiaanse journalist Gianluca Dimarzio wist afgelopen juli al een link te leggen tussen Onana en Inter. Hoever de geruchten deze keer allemaal kloppen valt nog te bezien. Eerder werden onder andere Olympique Lyon en Arsenal al gelinkt aan Onana die de komende maanden nog geschorst is omdat vanwege vermeend doping gebruik. Onana liet eerder al doorschemeren Ajax, ondanks dat de club hem de hele doping affaire gesteund had, een flinke transfersom door de neus te gaan boren door zijn contract uit te dienen.

Related posts