Ajax en Lyon naderen akkoord over transfer Onana

Ajax en Olympique Lyon naderen een akkoord over de transfer van Andre Onana, zo weet L’Équipe vrijdagmiddag te melden. De doelman uit Kameroen was in hoofdlijnen al akkoord met de ploeg van Peter Bosz, maar nu lijken ook beide clubs elkaar te vinden. Marc Overmars hield de laatste weken vast aan een transfersom van tien miljoen waar Lyon vijf miljoen wilde neerleggen. Het lijkt waarschijnlijk dat beide partijen water bij de wijn aan het doen zijn, omdat Ajax de tot november geschorste doelman nu nog kan verkopen en daar gebruik van wil maken. ‘Al met al is het een dramatisch dossier. Af en toe hebben we contact en we weten dat André in Spanje zit. De aanbieding om zijn contract te verlengen heeft hij afgewezen dus ik snap dat hij een zomerse transfer wil maken’, aldus Overmars.

Related posts