Lang definitief op huurbasis naar Twente

Noa Lang speelt de rest van het seizoen op huurbasis in het shirt van FC Twente, zo meldt de NOS. De buitenspeler van Ajax heeft in goed overleg met zijn club en zaakwaarnemer voor deze overstap gekozen om veel minuten te kunnen maken in de eredivisie, zo meldt de zaakwaarnemer van Lang; Bart Baving. Lang nam vanmiddag op sportpark De Toekomst afscheid van zijn medespelers. Lang kwam dit seizoen negen keer in actie voor het eerste elftal van Ajax. Hij kreeg de laatste maanden, door blessures van David Neres en Quincy Promes, veel speeltijd van trainer Erik ten Hag.

Lang treedt door zijn vertrek naar Twente in de voetsporen van Ronald de Boer en Andy van der Meijde, buitenspelers van Ajax die in het verleden ook voor FC Twente uitkwamen. De Boer werd in 1991 verkocht, maar werd anderhalf seizoen later weer teruggehaald. Van der Meijde werd in het seizoen 1999/2000 verhuurd.

Related posts