Prijsvraag: Win die Ajax thuis-trainingssweater!

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. Dit keer wederom een fantastische prijs: De nieuwe Ajax thuis trainingstop sweater (zie voorbeeld hierboven) in maat S t/m XXXL verkrijgbaar! Win dus zo’n fantastisch tenue voor jezelf of als verrassing voor je man/vrouw/zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje! ! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer is de vraag wederom: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto? Ditmaal een foto van de eerste competitie thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Emmen (zie hieronder). Denk jij het te weten wie het is?  

Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! Hoe?: Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat (S t/m XXXL) naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

Wie is de verborgen Ajax-speler op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met donderdag 5 september a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis!

AjaxFanzone gaat door maar we stoppen definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

4 Comments

Comments are closed.