Supercup-duel Ajax O19-Feyenoord O19 op losse schroeven

Op 31 augustus staat het Supercup-duel tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 op het programma maar er zijn nog volop vraagtekens rondom het duel. Nadat het op 25 mei onrustig was bij het duel tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 en de wedstrijd uiteindelijk werd gestaakt ziet de club uit Rotterdam het niet meer zitten om de komende editie af te werken op sportpark de Toekomst.

De KNVB heeft inmiddels laten weten dat de wedstrijd tussen de kampioen en de bekerwinnaar gewoon zal worden afgewerkt op de Toekomst al dan niet met publiek. Op 25 mei werd de wedstrijd na wat kleine ongeregeldheden gestaakt en een week later alsnog gespeeld zonder publiek waarbij Ajax uiteindelijk de landstitel greep. Dit seizoen volgen mogelijk nieuwe maatregelen. Na de gebeurtenissen in Amsterdam overweegt Feyenoord om wedstrijden tussen beide o19-elftallen voortaan af te werken in stadion De Kuip. De clubs hebben tot op heden niets van de KNVB gehoord. Ajax meldt op haar website met een regel dat de wedstrijd volgende week op De Toekomst wordt gespeeld.

Bron: RTV Rijnmond

AjaxFanzone gaat door maar we stoppen definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

13 Comments

    1. BobbyHaarms

      Voetballen én ook gewoon Ajaxsupporters, we spelen immers thuis. Van kakkerlakken heb je alleen maar last, en al helemaal als ze in Amsterdam komen.

    1. Charka53

      Natuurlijk niet Ajax speelt thuis en dan helaas zonder publiek en dat gaat op een neutraal terrein ook zonder publiek dus gewoon thuis spelen.

Comments are closed.