There are no ads, please add some


‘United biedt meer maar Barcelona hoopt De Ligt ‘via Messi’ alsnog over de streep te trekken

De kans dat Matthijs de Ligt volgend seizoen bij FC Barcelona speelt lijkt steeds kleiner te worden, zo meldt althans het Spaanse Sport. Barcelona leek lange tijd de beste papieren te hebben voor De Ligt, maar kan de geboden salarissen door concurrenten niet betalen. De Catalanen spelen daarom een andere troef uit: het kunnen samenspelen met Lionel Messi.

Al in april bereikte de Spaanse grootmacht een persoonlijk akkoord met de centrumverdediger en diens zaakwaarnemer Mino Raiola. Barça rekende er vervolgens op dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn voordat de club ook met Ajax een overeenkomst zou bereiken over de transfer. Gesterkt door de successen van Ajax wilde geldwolf Raiola echter opnieuw onderhandelen over het salaris van De Ligt bij Barcelona. Ondertussen meldde ook Manchester United zich hem. In Manchester zou een jaarsalaris van veertien miljoen euro klaarliggen voor De Ligt. Barcelona wenst echter niet zoveel te betalen en weigert opnieuw te onderhandelen met Raiola en De Ligt. De Spaanse landskampioen hoopt dat het kunnen samenspelen met Messi, en De Jong, de verdediger van Ajax uiteindelijk over de streep zal trekken om toch voor Barcelona te kiezen. De Ligt gaf enkele dagen geleden aan deze week de knoop door te gaan hakken.

Gerelateerde posts

37 reacties

 1. Mr Ajax

  Denk dat de Ligt zelf ook wel naar Barca wilt, alleen krijgt hij andere adviezen in zijn oor gefluisterd, ga ‘gewoon’ naar barca matthijs en ga lekker ballen daar!

 2. Ajax 1

  Gewoon lekker bij ajax blijven. Matthijs mag wat mij betreft de grootverdiener van ajax zijn als hij nog een jaar blijft……

   1. JohnDoe77

    Denk dat ze dat al wel geprobeerd zullen hebben. Maar we moeten ook realistisch zijn en deze kans kun je hem niet onthouden. Hopelijk wordt het Barca! Toch ons zusterteam….

 3. -buitenkantje rechts-

  Je moet kijken waar je kans op spelen het grootst is.. Las een artikel , waarin v Gaal denkt dat Frenkie bij Barça op de bank belandt..

 4. a.p.

  ik hoop voor de Ligt dat het Barcelona wordt! maar nog liever bij Ajax blijven

 5. Prinsengracht

  Ik vind Matthijs een aardige knul en een hele goede voetballer. Maar Ajax is mijn club. Dus of hij blijft, of hij gaat naar de club die het meest betaalt aan Ajax.

  1. KBouter

   Juist… het interreseert me geen fuck wat het best bij hem past! Als hij ons verlaat.. dan voor de hoofdprijs

 6. Prinsengracht

  Ik vind Man U een rotclub. Eigenlijk is alleen Barcelona geen achteruitgang, qua club en qua stad. We gaan het zien.

  1. david1984

   ben ik helemaal met je eens liever naar Barcelona dan naar Engeland ook vind ik dat we zeggen dat Matthijs zó bijdehande jongen is snap ik niet dat hij met zo’n randebiel zijn zaken laat behartigen hij moet een ding doen en die riola gewoon een doodschop onder die dikke pizza reet van hem geven en Matthijs moet gewoon doen wat zijn gevoel zegt dus gewoon barcelona of nog een jaartje Ajax

   1. FrankiC

    Samen met Van Dijk oefenen voor het Nederlands XI-tal bij Liverpool zou ons ook nog wel passen.
    Idd. Ajax boven het individu, financieel eruit halen wat erin zit!

  1. HURBIE

   We gaan het afwachten waar hij naar toe gaat
   ZIE de LIGT en de Jong vaak op de reservebank komen, terwijl ze bij AJAX nog een jaar in de basis hadden gestaan

   1. Finidi

    Ik zie helemaal niks, denk dat ze daar tzt een paar hele grote meneren worden met zen beiden

 7. Charka53

  14 miljoen per jaar daar ga je natuurlijk even over nadenken ,maar dit heb ik al eerder gezegd geld is niet zalig makend.

 8. Zlatan4ever

  Barcelona is de club voor de Ligt maar zoals altijd gaat het om de poen 💰💰💰💰

 9. WZA(b)WZDB

  En dan hoop ik op de hoofdprijs bij de lotto ….. 4,3 miljoen eenmalig. Daar is de Ligt dus al niet meer tevreden mee.

 10. Vak 120

  Als hij hoger op wil,kiest hij nooit voor united! Het word gewoon barca..maar snap niet wat de ligt met die pizzabakker moet?! Daar zou ik me niet mee willen assosieren! Hij komt er toch wel

 11. Bigboss

  Wees verstandig jongen en ga waar je ook gaat spelen anders bloei je dood zo

 12. Wenen 1995

  Manchester United…. Liverpool… Bayern Munchen…. Barceloma…. Allemaal heel mooie clubs… Degene die het meeste biedt aan Ajax mag hem overnemen…

 13. Koopman Albert Cuypmarkt

  Jammer hoor als hij gaat,snap zulke grote clubs niet,Spanje,Engeland,Duitsland,ect allemaal grotere landen als ons kikker landje en dan geen talenten kunnen vinden in hun eigen land.Terwijl wij barsten van deze talenten die als vee worden opgejaagt met grote bedragen door grote clubs uit deze landen met voetbal makelaars als veiling meesters.Wie het hoogste bied die wint het talent van de dag triest hoor.Op de markt gaat het anders wie het laagst bied die verkoopt raar eigenlijk.

  1. Prinsengracht

   Goede voetballers zijn gewild. Wat je op de markt koopt, heeft niet altijd de kwaliteit die het elders wel heeft. Ik weet niet of jij bijvoorbeeld sokken verkoopt, maar die koop ik liever bij de Bijenkorf.

 14. Kapstein

  Zijn enige droomclub is Ajax heeft hij zelf al vaker gezegd. Blijf dan toch gewoon! Een paar jaar 4 miljoen verdienen is al absurd veel geld toch?

Reageren is niet mogelijk.