There are no ads, please add some


‘De Ligt hakt deze week de knoop door’

De Spaanse sportkrant Sport meldt dat Matthijs de Ligt deze week de knoop doorhakt wat betreft zijn toekomst. FC Barcelona zou hem maar al te graag willen inlijven, maar weet dat het financieel niet kan tippen aan clubs als Juventus en Bayern München. Men wil De Ligt dan ook overtuigen door ‘het sportieve plaatje’. Het kamp-De Ligt verwacht in de komende dagen nog een ‘laatste gebaar’ van Barça, waarna een besluit genomen zal worden.

Gerelateerde posts

33 reacties

 1. apeldoorn

  Barca…. past perfect bij De Ligt! heel veel succes!
  wat zou het mooi zijn als Vertonghen en Alderweireld terug zouden willen komen! dat zouden nog eens droom aankopen zijn!

  1. De Ajacied

   Idd ja
   Het staat al enkele weken vast dat hij naar Barcelona gaat,
   Heel veel succes en vooral plezier in het voetbal
   ❌❌❌

   1. Litmanen

    Dat gedreig, De Ligt weet wat hij wil. Ajax moet alleen opletten dat ze niet genaaid worden door Raiola. Uiteindelijk blijft hij gewoon aan de touwtjes trekken.
    Die jongen wordt omringd door haaien en ratten. Zijn schoonvader is Keje Molenaar.
    Die heeft ook al een boek geschreven. “ Hoe kan ik 2000% aan een concertkaartje verdienen”.

    1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

     He, stokpaardje. Ben je er weer. Waar lees jij trouwens “gedreig”? Geen link te leggen met Mazraoui, Ziyech of Jonk? Beetje tegenvallend.

 2. Iceman

  Jammer, maar heel veel succes bij Barca het is je van harte gegunt. Als Marc maar weer een goeie speler er voor terug haalt die gelijk klaar staat voor het eerste. Want Ajax moet nu stappen vooruit blijven maken en niet weer naar achteren lopen aanhaken bij de europesche top mee blijven doen voor de prijzen enz enz….

  1. Bigboss

   Maar ook niet blind gaan kopen. Bij sommige heb ik me twijfels en ik ken ze gewoon ook niet

 3. a.p.

  ik hoop dat knoop is: ik blijf bij Ajax., maar ik denk en hoop voor hem als hij weggaat het Barcelona wordt!

 4. Wenen 1995

  Bayern of Liverpool…. al begrijp ik de keuze voor Barcelona ook wel….. Wat een luxe probleem heeft die jongen!

 5. FrankiC

  Off: Namli reist af naar Krasnodar. Hij stond bij Ajax dus niet écht bovenaan het lijstje. Ben erg benieuwd hoeveel rek er nog in deze Deen zit. Wel een Ajax-speler, maar Ødegaard is wellicht beter en zichtbaar verder.

  1. ajacied078

   heb je odegaard gisteren zien spelen? man die is 3 klasse beter als deze namli en 4 jaar jonger ook nog

 6. Charka53

  Matthijs kies met je hart en gevoel het geld is niet alles en daar zal jij na je voetbal carrière geen gebrek aan hebben.

 7. De Nees

  ‘financieel niet kan tippen aan andere clubs’. Grote onzin, zetten in onder de marktprijs omdat spelers maar wat graag voor Barca uitkomen. Marc moet hard ingaan, graag of niet Barca.

  1. Bakkie

   Volgens mij doelt men hier niet op de transferwaarde, maar op de commissie die Riola vraagt. Die schijnt bijna 10 miljoen te willen verdienen aan deze transfer en dat vindt Barca te gortig. Juventus zou dat wel willen betalen, maar wil De Ligt daarheen? Het gaat nog spannend worden…

   1. De Nees

    Het is aan Barca hoe ze met Riola dealen, hun pakkie an. Ajax moet gewoon de marktprijs vragen. Dit is de prijs, niet tevreden? Next.

 8. 5lager

  raiola geeft niet om het sportieve plaatje. alleen om zijn eigen bankrekening

  1. Bakkie

   Niet normaal hè.. De Ligt wil volgens mij gewoon naar Barca, maar die dikke rioolrat wil gewoon zijn commissies pakken. Daarom is Barca nu aan het wachten tot De Ligt zijn zaakwaarnemer over kan halen. Maar ben benieuwd of dat gaat lukken..

   1. Valentino

    Dat gaat de komende 2,5 maand sowieso niet lukken aangezieb Raoila zolang nog geschorst is en wereldwijd geen deals mag sluiten.

    1. Mr Ajax

     Lopen zat anderen rond in team pizzaboer die de deal wel af kunnen maken, ik hoop dat het uiteindelijk ook barca wordt, zodat die samen met zijn maatje frenkie daar kan spelen.

 9. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

  Wordt gewoon Barcelona. In Engeland loopt hij het risico een figuur a la mourinho tegen te komen en dat kan zomaar fout aflopen. Barcelona heeft tot op heden trainers met een kijk op voetbal die bij de Ligt past.

 10. Slingertje.

  Dat zal gewoon Barca gaan worden voor de Ligt en terecht dat hij voor Barca kiest.

 11. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

  Als ik de foto zie ……… is dat het enige shirt wat hem goed staat.

 12. Valentino

  Het zou voor Matthijs, ook gelet op zijn nog jonge leeftijd, helemaal niet zo slecht zijn om nog een jaar bij Ajax te blijven.

  1. Finidi

   Zen schoonvader zat bij veronicainside( Keje M ) en die zei dat de assistenten van Riola een deal ook konden en mochten maken dus die schorsing is een wassen neus en belachelijk gewoon als dat waar is tenm. Hoop dat als hij weggaat naar Barcelona gaat want die zijn bijna zo goed als wij !😉

   1. Moosie

    tja je hebt mensen die wijsheid hebben ,en je hebt eigenwijze snotneuzen die alles napraten of zelfs zaken gaan verzinnen om slim over te willen komen.
    Valentino is gewoon het goed ingelicht trouwens die bedoel ik niet in het bijzonder.

 13. Zlatan4ever

  Barca moet gewoon er een bedrag boven op leggen als ze Mathijs met alle geweld willen hebben….De Ligt is nog onder de twintig en speelt als een gearriveerde speler. Daar gaan ze per direkt van profiteren en uiteindelijk later nog heel veel geld aan kunnen verdienen 💰

Reageren is niet mogelijk.