There are no ads, please add some


‘Raiola’s persoonlijke geldzucht vertraagt transfer De Ligt naar Barcelona’

De mogelijke transfer van Matthijs de Ligt naar FC Barcelona is op ‘standby’ gezet, zo weet het Spaanse MARCA deze vrijdagochtend te melden. Reden hiervoor zou de torenhoge commissie zijn die zaakwaarnemer Mino Raiola wil ontvangen bij een transfer. Naar verluidt hebben Ajax en FC Barcelona al een akkoord bereikt over een transfersom van ongeveer zeventig miljoen euro. Raiola zou echter een commissie van twintig procent willen, wat neerkomt op veertien miljoen euro. Dat is extreem hoog, aangezien spelersagenten normaal tussen de vijf en tien procent aan commissie ontvangen.

Voor Ajax is de twintig procent commissie die Raiola wil ontvangen veel te hoog. Ajax weigert dan ook water bij de wijn te doen. Raiola op zijn beurt hoopt dan ook dat een andere club zich gaat melden voor De Ligt, zodat hij zijn miljoenen wellicht alsnog kan pakken. Dat hij daarmee De Ligt zijn favoriete transfer misschien door de neus boort zal deze geldwolf worst wezen! Misschien toch een andere zaakwaarnemer kiezen Matthijs? Algemeen directeur Edwin van der Sar lijkt sowieso uit te gaan van een vertrek van De Ligt. ‘Ik denk dat dit de laatste wedstrijden van De Ligt bij Ajax zijn. Ik denk dat hij naar Engeland of Spanje verkast’, aldus Van der Sar.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Gerelateerde posts

52 reacties

  1. FrankiC

   Ik kan er nog niet de vinger achter krijgen waarom een speler als De Ligt met iemand als Raiola in zee is gegaan. Je hoeft toch niet zo heel erg veel principes te hebben om dat te weigeren?

   1. Wenen 1995

    Frankic, je slaan de spijker op zijn kop. Ik probeer het ook te snappen…..

   2. Basl

    Raiola weet echt het onderste uit de kan te krijgen voor spelers. Dat probeert hij ook voor zichzelf. Omdat hij nu geboycot word in italie moet hij dat elders “helaas” compenseren. Klootzak voor clubs maar goud voor spelers

  2. De Nees

   Heeft dat Barca weer een vriendenprijsje afgedwongen met 70 mln? Denk dat ze in Engeland zo 15-20 mln bijdoen.
   Marc moet naar marktprijs onderhandelen, niet naar gunfactor.

   1. Litmanen

    Ik denk persoonlijk dat Mathijs zijn gezonde verstand moet gaan gebruiken. Hij zat bij Barry Hulshof, niet een man met veel hersens, maar wel iemand die tijdens zijn carriere al oorlog maakte omdat hij niet hetzelfde salaris ontving als Cruijff.
    Een van de redenen waarom Cruijfff en een gedeelte van de toenmalige selectie niet bepaald vriendschappelijk uit elkaar gingen.
    Ik vermoed dat Raiola Hulshof heeft overtuigd dathij er voor hun het meeste geld uit kan halen.
    Overigens, de ongetekende vrede tussen Barcelona en Raiola zal hierdoor er niet beter op worden. Hij was daar een tijd persona non grata.
    In Italie heeft mijnheer, evenals zijn zoon momenteel een schorsing. Hij mag daar op dit moment geen zaken doen.
    Fijn mannetje om je door te laten vertegenwoordigen……

    1. AB

     Lees nu eens zelf wat je schrijft idioot “Barry Hulshof, niet een man met veel hersens”. Man, man er moet een bus zonder remmen op jou afkomen. Te schandalig voor woorden.

     1. Litmanen

      Als je Barry Hulshof heet en je wilt hetzelfde verdienen als Johan Cruijff, dan ben je redelijk hersenloos. Hij was een heel eenvoudige voorstopper die verdedigend redelijk kon koppen.
      En waarom denk je dat slimme Barry Raiola ingeschakeld heeft? Omdat hij het zelf wel afkon?

      Je bent een zielepoot AB die mij dus een echte deathwish stuurt.
      Wellicht is het nieuws trouwens binnengekomen in die lege hersenpan van je dat Raiola op dit moment een wereldwijde schorsing heeft van drie maanden.

      Ik wens De Ligt veel sterkte met deze zaakwaarnemer. Zou hij zomaar bij Ajax moeten blijven. Of zou Barry het gaan oplossen…….

     2. AB

      Goh, welk forumlid zag graag dat een hele groep mensen overreden zou worden door de spelersbus? Hypocriete schijnheil dat je bent.

 1. Iceman

  Ik wordt zo moe van deze dikke pizza oven alleen maar geld wilt hij zien echt kan hij niet gewoon oprotten!!!

  1. FrankiC

   Gewoon na 1 enkele deal al. Die gages kennen geen Balkenende-norm beperkingen.

 2. Zlatan4ever

  Wat een sukkel, spelers moeten nu intussen ook wel weten dat je met zo’n iemand niet in zee moet gaan….hij verrijkt zich aan de kwaliteiten van een ander….

 3. Forever nr14

  FrankiC idd een prachtige en geweldige/slimme speler, maar erg dom en onbegrip om samen met deze riool rat samen te werken?

  1. FrankiC

   Tja, het gaat er in de regel minder om wát je kan, maar wie je kent.
   Ik begrijp ook dat hij er bij bijv Barca wat minder goed op staat….

 4. Iamsterdam2015

  Een hond is het. Maar een vraagje misschien dat iemand hier duidelijkheid in kan verschaffen. Er staat dat hij dan hoopt dat een andere club zich meld zodat hij alsnog zijn torenhoge commisie kan vangen ( laten we ervanuit gaan dat het verhaal klopt). Maar als de Ligt niet naar bv juve madrid of psg wil….. ik bedoel hij bepaalt toch uiteindelijk zelf waar hij gaat spelen ( voor 90% )?? En als die bolle pad het niet bevalt ontslaat De Ligt hem toch lekker?!? Kan noet geloven dat een zaakwaarnemer zoveel invloed heeft dat hij bepaalt.

  1. J18

   Kan ook als pure bluf dienen om barca onder druk te zetten. Blijft een naar mannetje die raiola.

    1. Finidi

     Wellicht niet te ontslaan ivm kleine lettertjes.? Daar zijn die types wel goed in denk ik.

  2. De Nees

   In zo’n overeenkomst kan je alles opnemen wat je wil overeenkomen. De speler heeft wel het laatste woord lijkt me, maar in de praktijk zal dat best anders zijn met die goedgebekte zaakwaarnemers. Ze bouwen een vertrouwensrelatie op met speler en familie, brengen je in contact met big shots van een mooie club, je wordt erin gemasseerd en dan met mooie beloftes (die vaak waar zijn) en onmogelijke bedragen wordt het best moeilijk om nee te zeggen. Het is maar hoe sterk de speler zich opstelt tav zijn belangen. Maar PG is hier de jurist, mss kan hij een lichie laten schijnen? 😄

 5. De Nees

  Iedereen weet wat je binnenhaalt met de maffia. Zijn eigen schuld als dit spaak loopt, niemand dwong hem om met Raiola in zee te gaan.

 6. Koning Haarms Wolfs

  Kan die mocro-maffia niet eens een foutje met die rioolrat maken…..?

 7. Mr Ajax

  Ik snap sowieso niet dat er spelers door deze rioolrat vertegenwoordigt willen worden

 8. AB

  Barry Hulshof wordt hier als een hersenloze neergezet door een forumlid en niemand valt dat op?

  1. De Nees

   Jawel, maar de meesten hebben wel iets beters te doen dan op jouw commando oeh en aah te gillen. Je staat er nu bij als een peuter met een vol gepoept broekje en niemand die je helpt.

   1. AB

    Waar staat op commando? Ik verwacht een reactie van Ajax fans als een ras Ajacied als Barry te kakken wordt gezet. Waarom wel reacties als het Johan of Sjakie betreft? Dus reageer gewoon normaal of laat het aan. Jouw reactie zegt veel over jezelf.

    1. Litmanen

     Huilie huilie. Stom varken.
     Zal ik je even helpen herinneren welke echte Godenzonen jij hebt afgebrand? Barry Hulshof, laat me niet lachen..
     De man die Raiola voor De Ligt regelde. Wat een Ajacied ben je dan?

     1. AB

      Litmanen, ik wil graag kennismaken met je. Gewoon, face to face verder niets. Ik wil gewoon graag weten hoe een idioot er uit ziet. 30 seconden is zat.

     2. Zlatan4ever

      AB , dat is totale bluf dat je Litmanen face 2 face wil zien….
      Je hebt van mij al 2 x de kans gehad om mij face 2 face te zien en je had altijd een smoes om niet te komen op dagen……..
      Eigenlijk ben je geen haar beter dan Litmanen en gelukkig zien steeds meer forumleden dat je gewoon een narcistisch zielig mannetje bent die iedereen probeert te manipuleren.

      “Dat vluchtelingen werk” van jou gaat blijkbaar niet in je “koude kleren zitten’ sukkeltje

     3. Indojood

      Abu Bilal is vervelender dan Nietmanen. Erg knap als je dat voor elkaar krijgt.👏🏻👏🏻👏🏻

   2. Zlatan4ever

    De Nees, “ you took the words right out of my mouth “ 👍🏻👊🏻🙋🏼‍♂️

     1. Rembrandt

      Waarom doen zoveel mensen xo vervelend tegen mijnheer Bilal? Omdat hij Moslim is?En Imam? Of omdat hij in een AZC werkt? Zo erg is dat toch allemaal niet?

 9. Charka53

  Waarom kan Matthijs zijn schoonvader hem niet bij staan die weet hoe de voetballerij in elkaar zit en kan er ook wel voor zorgen dat een eventueel contract met die rioolrat ontbonden kan worden .

  1. Litmanen

   Die rioolrat gaat niets regelen. Heeft net een wereldwijde schorsing van drie maanden. Door de Fifa bevestigd.

    1. Litmanen

     Heeeee, daar hebben we huilie huilie weer!
     Zoek nog wat steun stumper.

     1. AB

      Heee, daar is het forumlid die wil dat de spelersbus een groep supporters niet moet ontwijken maar juist gas moet geven als ze er voor staan. Mr. hypocriet.

 10. Bert Betondorp

  Wat een gedoe weer, geld, altijd is het de poen waar mensen ongelukkig door worden. Lekker mannetje die zaakwaarnemer. Een doorgeslagen. Man!

 11. Vos007

  Kunnen spelers hun eigen zaken tegenwoordig niet behartigen? Scheelt veel geld ook voor hunzelf

 12. FrankiC

  FIFA neemt schorsing van 3 maanden van Raiola van Italiaanse bond over. Hij mag tot half augustus zijn werk niet uitoefenen. Lekker dan, voor De Ligt

 13. Yindi02

  Ik denk dat Barry Hulshof dat best zou kunnen overnemen van die maffioso. Oh nee, toch niet!! Volgens…..(vul maar in) is Barry daar te dom voor.

 14. AFCA my World

  Iedereen weet dat rioolrat een geldwolf is, je zou nooit met die hond in zee moeten/willen gaan ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.