Reiziger vervangt Winter in technische staf eerste elftal

Michael Reiziger fungeert met ingang van volgend seizoen als assistent van hoofdtrainer Erik ten Hag. Reiziger was afgelopen seizoen samen met Winston Bogarde verantwoordelijk voor Jong Ajax en gaat Aron Winter vervangen bij het eerste elftal. Reiziger werd in een eerder stadium nog gelinkt aan het Engelse Middlesbrough maar blijft Ajax toch trouw.

Nadat eerder bekend werd gemaakt dat Alfred Schreuder als hoofdtrainer aan de slag gaat bij TSG Hoffenheim, werd Christian Poulsen toegevoegd aan de technische staf. Ten Hag sprak onlangs met Voetbal International over zijn manier van werken en de onderlinge verhoudingen binnen de trainersstaf van Ajax en daar hebben nu dus wat verschuivingen plaatsgevonden. Ajax wil Winter graag voor de club behouden en gaat in gesprekken bepalen wat zijn volgende uitdaging in de Johan Cruijff Arena wordt. Keeperstrainer Carlo l’Ami en individueel trainer Richard Witschge blijven ook in het nieuwe seizoen deel uitmaken van de technische staf. Het is overigens nog niet bekend wie komend seizoen Jong Ajax onder zijn hoede neemt.

Related posts

30 Comments

 1. FrankiC

  Tja, zeg ‘t maar! Moeilijk om een beeld te vormen, maar van buitenaf zeg ik: lood om oud ijzer.

  1. Wenen 1995

   Van buitenaff zeg ik: Scheelt een IQ van 150 in het voordeel van Reiziger….

   1. WZA(b)WZDB

    Winter is verre van dom maar hij is veel te bescheiden en teruggetrokken in zijn gedrag. Totaal niet des Ajax.

     1. WZA(b)WZDB

      Wat is het anders. Punt is ook: iedereen kan een trainersdiploma halen maar lang niet iedereen is een trainer. Neem Reiziger, Heitinga, Winter, Blind, van Basten, Gullit, Wouters etc. etc.

 2. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

  Ik vrees met grote vreze v.w.b. de opvolging. Oké, Jonk komt voorlopig niet terug die gaat fflekker rustig zijn eigen gang. Maar ik zou hem wel degelijk om advies vragen wie JA onder zijn hoede moet nemen en wie O19. Ik denk dat hij het advies nog gratis en graag geeft. Het is en blijft een speler met een Ajax hart en hij wil dat Johan trots naar beneden kan blijven kijken en niet incidenteel.

   1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

    Shit, helemaal vergeten. Je hebt gelijk ?

    1. Litmanen

     Ja, laten we de zeer ervaren trainer Jonk er weer bij slepen.
     Wat die niet aan prijzen in de kast heeft staan.
     Winnaar van het Zwaluwentoernooi als begeleider van de welpen.

  1. Mr Ajax

   Dat denk ik ook dickst, dat was een top duo met th, dst moet nu nog maar blijken met reiziger

 3. -buitenkantje rechts-

  Ik denk dat TH er in kwaliteit op achteruit gaat. Schreuder was volgens velen erg belangrijk voor de tactiek en uitvoering.
  Daarvoor in de plaats komt de onervaren Poulsen.. Ik denk dat het misverstand vaak is dat een goede speler ook automatisch een goede trainer is. Het moet blijken hoe dit uitpakt. Winter heeft al jaren niks toegevoegd in het team. Voordeel daarvan is dat hij ook weinig schade kan veroorzaken.. Reiziger heeft JA om zeep geholpen en mag nu als beloning TH assisteren? Ik ben op voorhand hier niet gelukkig mee..

  1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

   Ik denk dat Overmars op zeker gaat. Hij wil heel graag kopen en verkopen maar vooral kopen. Hoe minder er doorstroomt hoe meer hij zijn spelletje kan spelen. Daarvoor moeten wel onbekwame mensen op belangrijke posities gezet worden.

  1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

   Ik denk dat je het wisselbeleid rustig aan hem kan overlaten.

  1. Litmanen

   Jij wordt echt niet moe van jezelf he? Bestaat er eigenlijk wel een leven voor jou naast deze app?

 4. WZA(b)WZDB

  Off: unuvar heeft driejarig contract getekend. Ik dacht dat dat pas vanaf 16 jaar mocht maar misschien is het een soort voor contract. Na een jaar direct weer verlengen. Die jongen gaat op zeker met 17 jaar debuteren en misschien al met 16. Voor een aantal zal de dubbele nationaliteit wel weer een probleem zijn.

 5. a.p.

  wza…. omdat op de bank er alleen maar onderonsjes waren tussen Ten Hag en Schreuder. volgens mij werd Winter er bewust buiten gelaten maar waarom?

 6. Bigboss

  Het is afwachten hoe de chemie is. Beide zijn volgens mij rustige integere krachten met verstand van voetbal

 7. Frip

  Winter had die meerwaarde ? reiziger moeten we maar effe kijken maar schreuder word een gemis

Comments are closed.