Jong Ajax verliest met 2-1 van Go Ahead Eagles

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen koploper Go Ahead Eagles met 2-1 verloren. De thuisploeg kwam na een kwartier op een 1-0 voorsprong door Van der Venne maar na ruim een half uur schoot De Wit de 1-1 binnen, nadat het duel tien minuten was onderbroken door onweer. Kasper Dolberg mocht vanaf de eerste minuut starten maar werd in de rust vervangen door Danilo. Go Ahead pakte in de tweede helft opnieuw de voorsprong en dat wist Jong Ajax uiteindelijk niet meer goed te maken. 

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Bakboord, Schuurs, Botman, Bakker; Pasquali, Bijleveld, De Wit (63. Ekkelenkamp); Nunnely, Dolberg (46. Pereira), Johnsen (70. Sierhuis)

Bron: Ajax.nl

Related posts

10 Comments

 1. Dagrump

  Jammer boys!! Dit zou eigenlijk niet moeten kunnen! Zorgen dat jullie de volgende wedstrijd weer winnen!!

  1. -buitenkantje rechts-

   Wat een onzin.. JA speelt in KKC om weerstand op te doen voor de talenten.. Ze kunnen niet promoveren of degraderen.. Ze doen mee om de keizers baard.
   Ik wil pareltjes zien.. Jongens die aankloppen bij Ajax1.. Die zie ik helaas maar weinig…
   Gelukkig kan Marc na de verkoop van de Ligt, FdeJong, Ziyech, Tadic, Fico, Onana, Neres en Beek weer naar hartelust inkopen..
   Van de aanvoer uit de jeugd hoeven we het niet te hebben..

   1. Sam34

    Schuurs, johnsen, bakker, danilo, kotarski, pasquali
    Ik zie er genoeg of kijk ik naar een ander elftal

    1. -buitenkantje rechts-

     Schuurs geen niveau de Ligt..Johnsen veel te grillig..Danilo heeft potentie maar is geen killer in de 16.. Kotarski is keeper..Pasquali is geen F de Jong, geen aanvallende impulsen, verdedigend een voldoende. Dus middelmaat en overbodige aankoop uit kangoeroeland. Bovendien hebben ze geen of nauwelijks ervaring in de eredivisie, laat staan Europese ervaring.
     Wil je komend seizoen hetzelfde niveau vasthouden zal je grof moeten inkopen.

 2. Mr Ajax

  Verliezen kan, maar morgen extra rondje rennen, om na te denken want dit was de laatste keer dit seizoen

 3. AJAXForever61

  Jammer, dikke kans om aansluiting te maken naar de top 3 van de Keuken divisie. Leermoment, zorg dat jullie er sterker van worden, altijd vol geven!

Comments are closed.