Jong Ajax verliest met 2-1 van Go Ahead Eagles

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen koploper Go Ahead Eagles met 2-1 verloren. De thuisploeg kwam na een kwartier op een 1-0 voorsprong door Van der Venne maar na ruim een half uur schoot De Wit de 1-1 binnen, nadat het duel tien minuten was onderbroken door onweer. Kasper Dolberg mocht vanaf de eerste minuut starten maar werd in de rust vervangen door Danilo. Go Ahead pakte in de tweede helft opnieuw de voorsprong en dat wist Jong Ajax uiteindelijk niet meer goed te maken.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Bakboord, Schuurs, Botman, Bakker; Pasquali, Bijleveld, De Wit (63. Ekkelenkamp); Nunnely, Dolberg (46. Pereira), Johnsen (70. Sierhuis)