Manchester United zet goede stap richting EL-finale, Blind trots op Ajax

Nadat Ajax woensdagavond de eerste halve finale van de Europa League met 4-1 won van Olympique Lyon was het op donderdagavond de beurt aan Celta de Vigo en Manchester United. De ploeg van trainer Mourinho won uiteindelijk met 0-1 op Spaanse bodem door een doelpunt van Rashford.

Hiermee heeft de ploeg van Daley Blind net als Ajax ook een goede stap gezet naar de finale in Stockholm. Blind liet overigens na afloop weten dat hij hoopt op een finale tussen Ajax en Manchester United. ‘Het was heel erg goed wat Ajax liet zien tegen Lyon en de sfeer in het stadion was fantastisch. Ik blijf een Amsterdammer dus ben ik trots op Ajax. Het zou mooi zijn om ze tegen te komen in de finale’.

Bron: Fox Sports

Related posts

29 Comments

  1. Indojood

    Wat een kut partij was dat. Die man van + 100M. Zijn broer bij Sparta is beter…

      1. paulvos

        gelukkig zien we die ex kak niet in de finale, wat ’n stumper zeg.

        1. Widi

          Paul, je bent een beetje voorbarig. Geen enkele ploeg is al zeker van de finale. Zondag spelen we tegen go ahead. En dan In Lyon. En hopelijk stellen we daar een finaleplaats veilig. Tot dan nog maar even de huid niet verkopen voordat de beer geschoten is.

      2. Ajax Barcelona

        Ellende is dat de slechtste partij die anti voetbal speelt vaak wint

  2. Jimmy1971

    Ajax – Man united , in een finale in het land met de mooiste vrouwen van Europa , mooier kan het toch niet woorden !!

  3. De seijs

    Ajax – Manchester United wie wil daar niet bij zijn. Zou schitterend zijn. Als het echt zo is ben ik erbij.

      1. De seijs

        Hee widipietertje ga jij nou eerst maar eens ajax live kijken in de arena . Met je blablabla. Enne eens!!! Triest ben jij

        1. Widi

          Er zijn weken dat ik vaker in de Arena ben dan jij in een heel jaar. Maar nu ga jij weer zeggen dat het niet waar is. Doe je ook over de Toekomst. Dus het is goed met je. Jouw commentaar op ajax en alles wat er rond ajax, verraadt hoe vaak jij waar komt. Ga jij maar lekker pas “juige” als Ajax een prijs heeft gewonnen. De echte liefhebbers lopen al dagen met een glimlach op hun gezicht. En die hebben zich een ongeluk gejuicht woensdag. Voorlopig heb ik even geen tijd voor je. Trainingscamp in het zwembad. En lekker veel brood met pindakaas eten. Het merk ken je wel. Geniet van je weekend.

          1. De seijs

            Ga jij nou maar iemand gelijk geven burn-out ab de racist die EugAjax vergelijkt met Hitler. Triest ben jij. En dan zeg jij dat je voor ajax bent (joden). Jij bent heel triest.

          2. Ajax Barcelona

            De vrgelijking past ook veel meer op jou. Daar heb je gelijk in de Seijsinquart Breivik.

          3. De seijs

            Kijk eens wat jij schrijft hier burn-out ab de racist ! Waar en wanneer is het mis gegaan met jou!!????

          4. Ajax Barcelona

            Niet over dingen (ajax en joden) praten waar je de ballen verstand van hebt jongen. Die historie en onstaansgrond ken jij duidelijk niet.

          5. Prinsengracht

            Weer aan het schuimbekken De seijs? Begint wel een gewoonte te worden hè? Doe een weekendje rustig aan joh. We zouden niet willen dat je in een dwangbuis naar Stockholm moet afreizen. Want dan kun je alsnog niet juige

          6. De seijs

            Zo nagemaakte ook weer meelopen! Kom eens met iets origineels. Trutje

  4. Charka53

    Wat zijn wij verwend met ons clubje als je die wedstrijd van gisteren heb gezien moeten wij nergens bang voor tezijn en gaan we de finale ven E.L gewoon winnen.

Comments are closed.