Bosz: ‘Volgende week nog vol aan de bak’

Peter Bosz verscheen natuurlijk met een blij gezicht voor de camera van RTL7 en liet weten enorm blij en trots te zijn op de prestatie van Ajax. Toch waakt Bosz voor onderschatting en weigert hij te zeggen dat Ajax met één been in de finale van de Europa League staat.

‘We hebben kunnen zien dat Lyon een hele goede ploeg is waar wij in het begin van de wedstrijd moeite mee hadden. We wisten dat zij hoog druk wilden zetten. Daar weten wij normaal heel goed mee om te gaan, dat zag je in de tweede helft. Na de 2-0 zag je ook dat het een hele andere wedstrijd werd en waren enkele spelers van ons de spanning van het begin van de wedstrijd kwijt’. Op de vraag of Ajax met één been in de finale staat is Bosz duidelijk. ‘We hebben kunnen zien dat Lyon gewoon een heel goede ploeg is, we moeten nog vol aan de bak’.

Bron: RTL

Related posts

27 Comments

  1. -buitenkantje rechts-

    4-1 zou genoeg moeten zijn.. Maar Lyon zal thuis met de best mogelijke opstelling er vol opklappen.. Het kon nog wel eens gaan spoken in Lyon..
    Scoren is het enige wat Ajax moet doen.

    1. PvL020

      Lyon moet dus ajax krijgt ruimte en dat zag je nu in de 2e helft dan moetje er een paar kunnen maken. De keeper laat veel ballen los dus daarop anticiperen

      1. Emilio4Ajax

        Dat moet kunnen…zeker als goalgetter Viergever er weer bij is… Denk wel dat ook Lyon naar Schalke heeft gekeken en bij 3-0 zijn zij er door… Dus voll aan de bak en twee keer scoren… Wie klaagt er nu nog over Traoré…??

        1. Charka53

          Ik zeg toch je bent zo goed als je laatste wedstrijd dit geld ook voor Traore ?

    2. dioajax

      ik was aan het werk en nu Ben ik terug…Kippenvel. ..echt…heb wel niet gezien….jaaaaaaaaaaaa aaaa jaaaaaaaaaaaa wij gaan naar de finaleeeeee. ..hahahahahaha ik vondt Bosz van het begin een goeie trainer voor ajax…ik wil een grote compliment geven aan Bosz en onze spelers en aan onze supporters…en mensen die niet Bosz wilde dat hij niet een goeie trainer is dan azijn hahahahahaha…na zo veel jaren zijn we terug naar de top van Europa en morgen veel landen schrijven over onze legendarische Ajax. ..Ben trots…

  2. dickst14

    En geen Veltman maar Tete om te beginnen. anders ga ik het ook vrezen.

    1. bs

      Als Bosz een kerel is kiest ie inderdaad voor Tete ipv Veltman. Riedewald in reserve houden …

      1. PvL020

        Riedewald mag echt weg blijven. Komt veel te kort op dit niveau, totaal niet doordekken

        1. Emilio4Ajax

          Vond hem traag en bij tijd en wijlen nonchalant…gelijk heb je HURBIE geen bijtertje…??

  3. De seijs

    Het wordt nog heel spannend volgende week. Maar nu mag ajax het niet meer uit handen geven. Wordt wel weer billen knijpen volgende week. Maar we gaan door.?

    1. BobbyHaarms

      Je zag aan het begin duidelijk dat Ajax moeite met ze had. 4-1 is echt een fantastische uitslag en ik heb geen strot meer over na gisteren, maar Ajax gaat daar echt nog een heet avondje tegemoet, let maar op. Maar dit mag je gewoon echt niet meer weggegeven als je zo’n wedstrijd hebt getoond aan heel Europa…op naar Stockholm!!

  4. Iamsterdam2015

    Tete zit zondag EN tegen lyon geeoon weer op de bank. Of hij nou de vorm van een Alvez heeft of niet. PB kiest altijd voor velrman……helaas

    1. Ajax Barcelona

      Zondag mag hij op de bank zitten van me. Tete zat er vanavond ook helemaal doorheen, die jongen heeft alles gegeven. Volgende week donderdag moet hij ercgewoon in staan. Viergever op links en we hebben een pracht verdediging tegen Lyon.

  5. Jari10

    Jairo lang niet gespeeld. Ben fan van Sinky. Maar de 2e helft deed hij het goed en kwam Zijech in zijn spel. Tete was top.

      1. Charka53

        Dat is voor mij ook wel de verdediging A.B Riedewald is het toch niet in mijn ogen of nu komt door het niet spelen in Ajax 1 of hij is niet voor uit gegaan helaas voor hem.

    1. bs

      Precies Jari. Jairo verdient een faire kans. Hij is itt wat andere wijsneuzen zeggen wel een bijtertje (net als Viergever trouwens), maar strooit in goede doen ook met heerlijke steekpassjes. Laat anderen (ziyech idd) beter renderen.

  6. Slingertje.

    Het kan nog flink gaan spoken daar in Lyon dus nog even niet te vroeg juichen maar dit mag je niet meer weggeven.

Comments are closed.