Fox Sports vanaf 13 september niet meer te zien bij Tele2

0817foxsports

De live-uitzendingen van de Eredivisieduels van Ajax op Fox Sports zijn vanaf 13 september niet meer te zien bij Tele2, zo laat de betaalzender weten in een bericht op de website. “Hoewel het contract al per 1 augustus is verlopen, hebben wij er alles aan willen doen om tot overeenstemming te komen. We hebben er daarom ook voor gezorgd dat onze zenders tot nu toe beschikbaar zijn gebleven voor Tele2 en hun klanten. Ondanks alle pogingen daartoe – en ondanks overeenkomsten met andere partijen in de markt – heeft dit niet tot overeenstemming geleid en is FOX Sports vanaf 13 september niet langer beschikbaar bij Tele2.” Eerder waren er ook al onenigheid tussen FOX en KPN. Uiteindelijk werd aan het begin van het seizoen alsnog een akkoord bereikt tussen die twee partijen.

Ter aanvulling van de aankondiging te stoppen met Fox Sports heeft Tele2 de Einde Fox Sports pagina in het leven geroepen. Deze pagina gaat dieper in op de beweegredenen om de samenwerking te beëindigen, en de gevolgen voor abonnees en het zenderaanbod.

Related posts

80 Comments

  1. KBouter

    Gelukkig heb ik geen Tele2. En anders zijn er wel andere manieren om gratis Streamen live te kijken gratis, bv in Kodi.

      1. Litmanen

        Pure chantage is dit. Straks kan half nederland de wedstrijden niet meer live zien omdat Fox bepaalt in welke huiskamer hun signaal binnenkomt.
        Je moet als klant straks eerst kijken wat voor contract jouw provider heeft met Fox. Als je populair wilt blijven als Fox zou ik maar iets anders gaan bedenken om uit de rode cijfers te blijven.

        1. Arie

          Eigenlijk zouden alle providers tele 2 moeten volgen want die idioten van FOX sport willen de verliezen verhalen op anderen en als er geen klanten zijn geen geld. De prijzen voor FOX reizen de pan uit. Met een lagere prijs zouden ze veel meer klanten kunnen binden.

          1. KBouter

            Haha Indo..ben niet zo thuis met die betekenissen van die dingen. Ben Abraham al een paar jaar geleden tegengekomen en niet met die poppetjes en smileys meegegaan-)

          2. imoJC

            De hele buurt komt het te weten vrees ik voor je 🙂 Als ze echt erg zijn beplakken ze een Amsterdamse tram met je hoofd van toen je 3 jaar was. Nu maar hopen voor je dat ze hier niet meelezen.

          3. Indojood

            Ik bedoel dat ze me op de hoogte houden van de huidige omgangsvormen op internet met al die emoticons.

          4. Charka53

            Over dat streamen en zo , maar niet kwaad bedoeld hoor ik ben net wakker en als je dit dan leest lekker belangrijk.

      1. Geckoo

        Pak zelf SportsDevil en dan Livetv.ru dat overigens ook los op de laptop kan draaien zonder Kodi 😉

        1. woody79

          helaas moet ze even in het ziekenhuis blijven. maar ach ?. ging niet zoals gepland. net voetbal ?

          1. f-side64

            Nee jij woont als je de havenstraat inrij vanaf de hoofdstraat de 3 straat rechts oftewel dat hofje of via de sportlaan langs de bieb links af en dan eerste links hè

          2. woody79

            nee was naar het ziekenhuis. maar ik weet niet waar je nu pokemons zoekt. zou de brouwerdwars eens proberen

          1. imoJC

            Hillegom is mijn schuiladres :-). Maar ik zag het al, het is het adres met die champagneflessen in de container voor het huis.

          2. f-side64

            wat dan ik weet het omdat me partner er heel vlakbij woon en omdat er in dat hofje een blauwe vw staat met een mini ajax shirt erin

  2. Johndevlam

    Gelukkig heb ik een kastje aangeschaft waarmee ik straks alle zenders gratis kan streamen van fox sports t/m sport 1 en alle andere zenders.

    1. HURBIE

      Maak ff RECLAME voor je kastje
      De prijs en waar je het kan kopen
      Of begin zelf een handeltje succes

  3. imoJC

    Half verhaal weer. Ik geef Tele2 gelijk. Geen kosten omslaan op alle abonnees waarvan een groot deel niet zit te wachten op Fox. Ik wil ook niet betalen voorcFox ook niet voa standaard pakket. Als Ziggo dat doet ga ik dus naar Tele2.

  4. woody79

    als ik eerlijk ben zijn de prijzen ook absurd hoog. ik kijk wel mindere kwaliteit met een hoop ergernis. maar ik ga toch geen 7 uro per wedstrijd betalen?

    1. KBouter

      Waar betaal je 7 euro per wedstrijd dan. Ik betaal jaren 16 euri pmnd en kan zoveel zien wat ik wil.

    2. f-side64

      ik en me vrouwtje hebben ook digitenne van kpn dus duif als je je verveelt za. ben je welkom

  5. KBouter

    Ieder heeft zijn eigen keuze en smaak en interesses gelukkig. Ikzelf ben liefhebber van alles wat maar te maken heeft op HD beeld en geluid, en daarvoor moet je niet bij hun wezen. Dat Tele2 niet zwicht voor dreigementen van die Amerikaanse mediagigant is mooi, zullen er meer moeten doen, maar je zult klant wezen daaro en wel graag fox willen zien, dan kun je overstappen met alle gevolgen van dien.Weer andere ontvangers in huis, weer gezeik dat het niet werkt in het begin, weer ë-mail wisseling. Je zult een combinatie contract hebben ism met je GSM en de rest van je gezin ook. Ben je gelijk van de korting af van mobiel, en dat contract loopt nog wel door tot einde contract. Alles heeft vóór en nadelen .

Comments are closed.