Mario Balotelli wacht prestaties Ajax af

0729mario_balotelli

Ajax is op zoek naar een nieuwe spits, met het vertrek van Arek Milik naar Napoli en de verhuur periode van  Zakaria El Azzouzi bij Sparta, zit Ajax wat dun in de spitsen. Onlangs werd Kasper Dolberg al overgeheveld naar het eerste en werd ook Mateo Cassierra aangetrokken. In Amsterdam denkt men echter niet dat de twee jonge spitsen de kar gaan trekken en daarom kijkt Ajax verder.

Afgelopen week ontstond al het gerucht dat Ajax bij ‘enfant terrible’ Mario Balotelli is uitgekomen. Hoewel dit in eerste instantie erg onwaarschijnlijk leek lijkt nu ook Mario Balotelli zich niet onwelwillend tegen Ajax op te stellen. Het gerucht gaat namelijk dat wanneer Ajax zich kwalificeert voor de groepsfase van de Champions League Balotelli Ajax aantrekkelijk genoeg vindt om daar een jaar te gaan spelen. De spits gelooft dat hij zich op deze manier weer in de kijker kan spelen van de grote clubs.

Het nadeel hiervan is natuurlijk dat Ajax met de start van het seizoen (zondag Sparta uit) wederom zijn selectie niet op orde heeft, zou een club als Ajax ook moeten wachten op een speler als Balotelli, is hij dit waard? Ajax lijkt wederom te vervallen in het Eto’o scenario, een ‘grote’ spits die Ajax lijkt te gebruiken om z’n marktwaarde op te drijven of Ajax als tweede keuze achter de hand te houden.

Dit stuk is geschreven door @DennisScheerman en reflecteert niet direct de mening van Ajaxfanzone.nl

Related posts

84 Comments

  1. Hallo1000

    Deze gast knalt er 30+ in halen dus, badboy kunnen we wel gebruiken en shirt verkoop zal ook veel geld mee worden opgehaalt en de naam van Ajax zal hierdoor stijgen.

      1. BobbyHaarms

        Is wel een speler waarvoor je naar het stadion komt, een mafketel eerste klas! Maar hoe makkelijk wil je het hebben? Een jaar knallen in de eredivisie en zijn carrière raakt weer uit het slop, het risico meer dan waard! Aan de andere kant: Graag of niet vriend, we gaan niet wachten tot ZKH Balotelli misschien een jaartje wil komen ballen bij ons…het is nu of nooit!

        1. De Ajacied

          Zo is het ja
          Graag of niet Mario,
          Maar ja hij heeft die kut pizzabakker van een zaakwaarnemer en die heeft altijd héél véél wensen, Ajax moet bonus aan Raiola vragen als hij weer opbloeit bij Ajax
          ❌❌❌

          1. BobbyHaarms

            Die kut van een Raiola kan een hoop goedmaken door Balotelli binnen te slepen voor ons zonder dat hij zelf de hoofdprijs in zijn kontzak stopt. Verder moet die lul heel ver wegblijven uit Amsterdam.

          2. -buitenkantje rechts-

            Ik heb begrepen dat Ajax maandag al de lijst met spelers moet inleveren die meedoen met CL.. Als hij wil wachten is hij sowiese niet speelgerechtigd.

          3. Indojood

            Deze lijst betreft alleen playoffs en kan nog worden gewijzigd tot op de avond voor de eerste wedstrijd. Als we er doorheen komen en Balotelli komt dan kan ie meedoen in de groepsfase.

          4. -buitenkantje rechts-

            Ok.. Thanx.
            Maar Mario moet ook beseffen dat de klok voor hem op 11.55 staat. Wat ik begrepen heb is geen enkele serieuze club bereid hem in te lijven.. Zelfs uit China en VS schijnt er geen belangstelling voor hem te zijn.. Graag of niet!

          5. Indojood

            Eens, maar Balotelli denkt dat ie de Ballon d’Or gaat winnen. ? Hersens van een kip maar kan soms als de duivel voetballen.

          6. Remco425

            Zet je dat niet te denken? Voorbeelden en redenen genoeg waarom geen enkele andere club in de wereld hem wil hebben.

          7. AFC98

            Klopt niet, ik heb gelezen dat je 1 dag voor de play off wedstrijd nog 1 naam mag toevoegen aan de lijst die maandag wordt ingediend. Dus 1 dag voor de wedstrijd kan er nog iemand aangekocht worden en dan kan hij meteen meedoen (mits wedstrijdfit uiteraard)

          8. Remco425

            Nee, zou juist weer een ratten streek zijn van die Rioolrat als Vallotelli voor Ajax zou tekenen. Weg met die lul.

        2. Dinandd1994

          Veel spelers van hoog niveau willen graag champions league spelen. Kan me wel voorstellen dat ze wachten. Had ajax in mei van de graafschap gewonnen, dan zat deze jongen nu in t eerste van ajax.

        3. Litmanen

          Bobby, eerlijk gezegd zou ik dan voor Ziyech gaan. Ballotelli komt hoogstens 1 seizoen en pakt minstens drie rode kaarten. Hoeveel wedstrijden gaat hij dan spelen?
          Zyiech is lastig, maar Ballotelli……

          1. BobbyHaarms

            Stel hij mist totaal 8 wedstrijden, dan nog acht ik die etter in staat om minimaal 20-25 goals voor ons te scoren, Litmanen. Het is idd een lamlul, maar ook Balotelli wil zijn carrière dolgraag weer nieuw leven inblazen. Waar kan dat beter dan in de eredivisie? Het is de gok waard lijkt mij. En met Ziyech erbij ben je gewoon de absolute topfavoriet voor de landstitel.

          2. Remco425

            Als hij dat had gewild had hij de afgelopen seizoenen ook wel beter zn best gedaan. Zorgt alleen maar voor problemen en een grotere demotiverende speler bestaat er niet in het mondiale voetbal.

        4. Remco425

          Nee hoor, want zal toch op de tribune zitten nadat hij zich voor de zoveelste keer onmogelijk heeft gemaakt. Hij verdient geen 2e, sorry, 8e kans. Eto’o was toen het wachten waard, Vallotelli absoluut niet.

        1. BobbyHaarms

          Ik hoop eerlijk gezegd dit seizoen Jojocoolio. Zoals al eerder gezegd op dit forum denk ik dat als hij meerdere wedstrijden de kans krijgt hij hem dan met 2 handen beetpakt.

    1. Niels1983

      Hallo1000 vergeet niet dat de laatste 2 wedstrijden aan het eind van de maand zijn halen we het niet dan krijg je weer hetzelfde als de laatste jaren dan wordt er in de laatste week een wanhoop aankoop gedaan dus of komen of nu schakelen naar een ander

      1. HURBIE

        Zo n gozer lijkt leuk om er bij te hebben door zijn naam ,maar daar heb je niks aan
        Is gewoon een clown en een herrie schopper die je helemaal niet in je team wil hebben
        Die zorgt alleen maar voor een zooitje onrust in de groep,wat ten koste gaat voor de sfeer in de groep
        Als het echt zo’n kanjer is had hij allang bij één van de topteams gezeten in EUROPA
        Dus gewoon niet aan beginnen denk dat hij het éérste meer afbreekt dan opbouwt.

    1. De seijs

      Inderdaad dickst14 alsjeblieft niet ajax dan haal je zeker alleen maar ellende in huis.

      1. -buitenkantje rechts-

        Is idd een groot risico de seijs.. Maar als hij echt zijn carriere weer een boost wil geven wil ik het er wel op wagen.. Zou een sensatie zijn!?

  2. Hallo1000

    Ik bedoel dus dat er sneller andere beroemde ervaren spelers komen dus hoop dat Balo deze stap durft te zetten #baas

      1. Remco425

        Serieus? Hij is nog nooit serieus met zn vak bezig geweest, dus dat gaat nu ook niet gebeuren.

  3. ajaxpers

    Meneer Balotelli, het is graag of niet en beslissen voor 8/8. Vergeet niet welke sterren bij Ajax gevoetbald hebben.

  4. KBouter

    Schei uit man, wat moeten we in godsnaam met hem. Aan de andere kant heeft Ajax wel vaker lastige jongens gehad. Die maakt 40 doelpunten per seizoen hier denk ik.

    1. BobbyHaarms

      KBouter we hebben al te lang geen klootzak in het elftal, het zijn allemaal brave koorknaapjes! Zo’n kuttekop als Balotelli lijkt me toch wel geweldig hoor. En hij heeft nog wat goed te maken hè, die strafschop tegen Mikey vd Hoorn ben ik nog niet vergeten..

        1. Velibor

          Balotelli is dat niet italiaans voor idioot of galbak? Zon eikek moet je toch niet willen en ver heel ver boven staan!

          1. -buitenkantje rechts-

            Ga ver met je mee Velibor.. Maar zou het asn de andere kant wel een stunt vinden.

          2. Velibor

            Tja voor het zelfde geld heeft ie wel het licht gezien natuurlijk haha en dat zou dan wel wat zijn natuurlijk ! Lachen zie hem al,staan in de kuip tegenover die schuimbekkende idioten op de tribune na een door hem gemaakt doelpunt,lachen man !

  5. Charka53

    Ja Hallo 1000, 30 doelpunten en een hoop ergernis de éne keer Willen we de Rotte appels er uit gooien en gaan we dan deze binnen halen , voor wat ? Dan spelen er 11 Ajacieden en Balotelli leuk gesprek stof en vulling voor de krant.

    1. jojo123

      Bedoel je met rotte appels spelers die voor zichzelf opkomen of spelers die kwaliteit tekort komen? Voor mij bestaan rotte appels niet anders hadden ze het sowieso niet tot zover geschopt..

      1. Charka53

        Wat ik bedoel dat Balotelli niks dan ellende is 90% gezeik en dat voor een paar doelpunten.

  6. Indojood

    Wat ik al eerder heb gezegd, spelers en zaakwaarnemers bepalen de transfermarkt, dat is de realiteit van vandaag. Wij als Ajax kunnen wel van alles willen maar we zijn overgeleverd aan hun eisen en wensen.

  7. quadsboy

    Mario welkom maar laat die bullshit achter.maak ons kampion en de big clubs zullen weer na je?

  8. Rinus

    Deze badguy weet ook wel dat het zijn laatste kans zal zijn wat niet betekent dat er niks zal voorvallen maar ik zie hem graaf komen, met hem in de Spits sta je elke wedstrijd bij de start 1-0 voor, alle verdedigers scheiteb in hun box met dit figuur voor ze

    1. Remco425

      Zijn hoeveelste laatste kans zou dit zijn dan? Bij zn vorige laatste kans interesseerde het hem ook niet. Heeft al jaren helemaal niets meer gepresteerd.

  9. Iamsterdam2015

    Aub niet………. Geld en tijdverspilling. Denk dat als je hem een keer om wat voor een reden dan ook op de bank zet peter Bosz de flapover met de opstelling tegen zijn knar krijgt gesmeten. Komt bij dat je hem niet kan gebruiken in de CL want de uefa wil voor 8 aug weten van de clubs die CL playoffs gaan spelen met welke spelers ze dat gaan doen……
    Ajax heefr sowieso een probleem want alle spitsen wachten wat ajax gaat doen en zolang ze geen CL spelen denk ik dat de eventuele potensiële kandidaten het wel goed vinden met ajax….. Kortom we moeten het straks doen met een youtube spits…..

  10. KBouter

    Zie je het voor je…Balotelli dit jaar tegen de laatste man van Exelsior, of tegen Kowet.

    Gauw vergeten deze bullshit en richt je pijlen zo snel mogelijk op een andere spits. Zondag begint de competitie al.

  11. RonJ64

    Voor de Merchandise zou hij veel geld binnen kunnen brengen, shirts vliegen de toko uit denk ik, maar wil hij uberhaubt wel ?!, want eerst wil hij afwachten of ze zich gaan plaatsen voor de CL, maar wil je dan wel voor AJAX spelen of je toch nog proberen in de kijker te spelen voor andere clubs?, vrees dat het net zo zal gaan als met Eto’O, uiteindelijk staat AJAX WEER met lege handen, want de seizoenstart begint al zonder die zgn. Beoogde spits, haal dan Dost op voor 8 miljoen, alleen zal hij via de flanken bedient moeten worden, ik ben benieuwd, maar vrees dat AJAX weer misgrijpt zoals ze dat elke start vt seizoen doen, hoop dat Kasper zich snel blijft ontwikkelen, dan zijn we van dit gezeik af en tot die tijd, S6 mannen, om te beginnen op Spangen, want denk dat t daar lastig gaat worden .

  12. Indojood

    Ik zie het al weer gebeuren. Balotelli wacht, Ajax haalt de CL niet, Balotelli komt niet, Overmars krijgt het verwijt dat ie niets doet.

    1. Ajax1958

      En dan te laat om een (andere) goeie spits te halen. Bovendien, die pizzabakker moet uit de buurt blijven, ook nu. Geen Ballotelli want je haalt een hoop ellende op je hals.

  13. PvL020

    Gewoon doen!!!! Ajax aan zn stand verplicht de CL te halen en dan gelijk knallen. Super toch zo’n gast op de NL velden. Kunnen we wel gebruiken hier.

  14. vjci

    man, man, man,

    Balotelli is echt een onbegrijpelijke keuze, en iedereen die hier praat over de merchandise heeft geen hart voor de club.
    Uiteindelijk gaat het om voetbal en ik, persoonlijk, denk niet dat Balotelli het verschil gaat maken.
    Afgelopen seizoen, 20 wedstrijden en 1 doelpunt.

    Ik persoonlijk denk dat Ajax moet proberen om Mario Gomez binnen te slepen. Ervaren speler die er bij Besiktas ook 26 heeft binnengetikt in 33 wedstrijden. Durf een keer in de buidel te tasten.
    Tevens blijft de verdediging van Ajax zwak. Viergever is niet Ajax waar, ook al heeft hij soms wel goede verdedigende acties.

    Misschien een idee om te proberen Martin Caseres van Juventus over te nemen, 29 jaar, ervaren en transfervrij.

      1. vjci

        Nou eerlijk gezegd zou werken bij Ajx toch wel mooi zijn. Dus kan het wellicht proberen. Maar Balotelli ???? Niet doen, te groot risico gezien zijn geschiedenis!

      1. vjci

        Ja lijkt mij een veel betere oplossing. Durf in de buidel te tasten en een risico te nemen.

        Viergever ajax onwaardig.
        Cassiera nog niet overtuigd.
        Dolberg topspits in wording, alleen moet nog meer rijpen.
        Sanchez, ik zou het nog niet weten..

        En als laatste..een goede 2e keeper ipv Boer.
        Respect voor Boer alleen is niet het niveau wat je zou willen.
        Cillessen heeft geen strijd meer aan te gaan, ik persoonlijk vind dat Cillessen matiger is gaan keepen. Dus een goede 2e keeper die de strijd aan kan gaan met Cillessen en hem dwingt om weer het niveau te halen wat hij had

  15. Vakje129

    Loopt er niks beter rond in chili of uruguay ?? We hebben toch een scout rondlopen of is deze op vakantie met Marc netto

    1. Remco425

      Sanchez was vaste basisspeler van de Copa Libertadores winnaar, qua niveau niet heel ver van de CL vandaan. Ik snap de twijfel niet.

  16. KBouter

    Ik lees…..wanneer Ajax zich kwalificeert voor de groepsfase van de Champions League Balotelli Ajax aantrekkelijk genoeg vindt om daar een jaar te gaan spelen.

    Dus we betalen miljoenen aan Liverpool voor een 1 jarig contract? Die gozer is overal uitgescheten en mag niet meer kosten dan een appel en een ei.

    Mocht Balotelli een contract tekenen voor 3 jaar, en hij laat de wereld weer doelpunten EN goed gedrag zien, dan verkoopt Ajax hem natuurlijk met samenwerking van rioolrat hem natuurlijk makkelijk. Met winst natuurlijk. Er ie altijd wel weer een club die een goede spits, dus doelpunten nodig heeft.

  17. emilio74

    Als ik Marc was had ik zn zaakwaarnemer ff gebeld met de mededeling dat ie 5 dagen de tijd heeft en anders niet.. Zoiezo andere opties bekijken.

    1. -buitenkantje rechts-

      Klopt Emilio.. Graag of niet.. Ook Balotelli moet beseffen dat dit misschien de laatste kans is nog wat van zijn carriere te maken.

      1. Remco425

        Hij heeft al een stuk of 8 laatste kansen gehad. Ik denk dat hij verwacht dat er ook wel een 9e komt.

  18. Reub

    Ik zou het mooi vinden wanneer hij voor ons ajax kiest. Maar niet afwachten op CL. NU of NOOIT!!!

  19. Ajaxleon

    Waarom leggen we al die talenten vast als we dan toch weer aan het einde van transferperiode een noodgreep doen met een zogenaamde grote naam. Geef eigen spelers de kans, laat hen staan. Kluivert was ook een talent dat de kans kreeg.

  20. ruben464

    Hij komt toch niet! Is alleen maar zichzelf in de schijnwerper te presenteren. Elke club ziet dat balotelli naar ajax kan voor een prikkie. Er komt vast wel een club die een miljoentje extra op zijn salaris wil geven. Zo gaat dat marketing bullshit. En als ie wel komt eet ik mijn schoenen op?

  21. ferike

    Hij heeft niets te eisen. Of je wilt dolgraag voor ajax spelen, of niet.
    Waarom komt hij nu dan niet? Kan hij gelijk met zijn grote muil laten zien wathij waard is. En met hem moet ajax zich wel plaatsen voor de CL.

  22. PCK

    Hou die ellende toch buiten de deur zeg, moet je niet willen. Iemand die voor zijn lol zijn eigen broer in bakkes piest.. Nee dank je. En ook die pizzabakker moet je links laten liggen.

Comments are closed.