‘Ajax door feyenoord overboden in strijd om Édison Flores’

ajaxscout

De krant Libero meldde zaterdagmiddag dat feyenoord een bod van 450.000 dollar op Edison Flores had uitgebracht, maar dat ging slechts over een deel van de eigendomsrechten van de 22-jarige linksbuiten. De sportief directeur van Universitario; Germán Carlos Leguía, verklapte maandagmiddag namelijk dat feyenoord in totaal anderhalf miljoen dollar heeft geboden en dat het voorstel van Ajax ‘slechts’1,2 miljoen dollar bedroeg. Leguía voegde daar in gesprek met Gol Perú aan toe dat de vraagprijs ook anderhalf miljoen dollar bedraagt.

“De situatie van Flores wordt binnen een paar dagen duidelijk. Feyenoord is nog altijd een optie, maar er zijn ook andere clubs. We moeten nog naar een aantal opties kijken”, aldus makelaar Carlos Gonzáles. “Ik denk dat er uiterlijk begin volgende week een beslissing wordt genomen. In de tussentijd blijft hij gewoon speler van Universitario.” Naast feyenoord en Ajax zouden ook Werder Bremen, FC Kopenhagen en een onbekende club uit Qatar in de markt zijn voor de tienvoudig international van Peru. Bestuurder Leguía van Universitario liet zich afgelopen vrijdag ook de namen van psv en Vitesse ontvallen, maar het is onduidelijk of die clubs ook hebben geboden op de voormalig speler van het tweede elftal van Villarreal of dat hij hiermee alleen maar probeert de prijs op te drijven.

Bron: Golperuenvivo.pe

Related posts

60 Comments

    1. De seijs

      Inderdaad jojocoolio ajax gaat weer achter het net vissen. Maar in een ding zijn wij ajax de beste WACHTEN!!!!

      1. HURBIE

        Wat zijn we gezakt ,laten ons nu de competitie nog niet eens is begonnen al aftroeven door die Kakkerlakken
        Begint al goed het nieuwe seizoen

          1. Niels1983

            Niet 1 ze hebben ook berghuis binnengehaald en je weet zelf ook zo makkelijk gaan de wedstrijden tegen feyenoord niet de laatste jaren

          2. f-side64

            ach dat is de illusie dat ze ooit van Ajax gaan winnen al spelen ze als 1 krant winnen die flikkers nog niet

        1. Litmanen

          Als je ziet waar we allemaal naast grijpen dan wordt het lachwekkend zolangzamerhand. 140 miljoen op de bank en niet in staat om echte versterkingen te halen.
          Maar we scouten straks vast weer een paar vijftienjarige supertalenten in Denemarken. Kunnen we die weer een jaar of vier laten aankloten voordat we ze voor anderhalf miljoen verkopen.
          Wat mij betreft kan de directie dit allemaal alleen goed maken door een Europese topper op het middenveld en in de spits te halen. En van mij mag Ziyech een van de twee zijn. Als hij nog wil tenminste.

      2. -buitenkantje rechts-

        Heeft geen toegevoegde waarde.. Ajax zou hier sowieso niet op moeten bieden.. Deze speler brengt niks dat we nog niet hebben.. Zegt genoeg dat Feyenoord er op biedt toch? ?

    2. f-side64

      ajax vind hem waarschijnlijk geen anderhalf miljoen euro waard en die kakkerlakken doen er alles aan om weer kansloos 3de te worden met minimaal 15 punten minder.

      1. De Ajacied

        Nooit laten gebeuren hoor, gewoon een bod van €1.750000,- neerleggen en klaar,
        We gaan ons toch zeker niet laten aftroeven door die kakkerlakken ??
        ❌❌❌

        1. 11Younes11

          Ajax wil hem wel heel graag, maar ze vinden 1,5 miljoen teveel… en feyenoord niet.
          Geloof je het zelf? Niet alles zomaar aannemen wat in een artikeltje staat.

    3. Ajax nr 1

      Jaja ook dit Is Ajax de rijkste club van Nederland maar ook de gierigste van Neder. Als je als club zoveel geld heb Is het zeker erg dat een voetbalclub als Ajax op zijn geld blijft zitten. Maarja daarom Is Ajax een jodenclub.

      1. Indojood

        Ajax nr 1, jij had toch laatst opmerkingen over de opvoeding van in memory of jc? Hoe zou je het vooroordeel dat joden gierig zijn willen plaatsen? Geloof je dit echt of doe je gewoon een beetje stoer hier met je grote bek? Misschien moet je lekker gaan meelullen op stormfront.org, daar vind je meer geestverwanten.

  1. Valentino

    Meestal als de andere club er dan met de speler vandoor gaat wordt het een grote flop, zie Maher.

    Dan zou ik zeggen, veel plezier ermee Feijenoord. Ga maar lekker allemaal rechtsbuitens kopen. Gooi het geld maar lekker weg.

  2. dylan020

    wat triest is dit, Ajax heeft 5x zoveel geld als feyenoord. en doet er NIKS mee. Zo ga je nooit een topspeler binnen halen man. Toch om te janken dit

    1. f-side64

      Dylan 1 topspeler gaat nooit in 010 zuid spelen of het moet 1 mafketel zijn wie wil er nu voor plek 3 t/m 8 spelen in 1 saaie stad en voor een gay club

      1. dylan020

        ja klopt , maar op zo’n manier ga je uberhaupt nooit een goeie speler binnenslepen .. ze moeten een keer geld uit durven geven

        1. f-side64

          nou het zal geen topspeler wezen als je kijkt welke club belangstelling hebben 010 fietstas pisvee en werder bremen dat zeg mij genoeg

        2. MakeOne

          Laten we nou niet overdrijfen, hebben we nou niet net milik heel goed verkocht????
          En die twee colombianen, daar kunnen die kakkerlakken alleen maar van dromen

  3. jojocoolio

    Wel weer het bewijs dat Mark netto goed op de centjes past… En wij dus altijd achter het net vissen… Het zou toch een schande zijn dat we afgetroefd worden door die kakkies…

    1. ajaxhoger

      Ik wel zuinigheid , centeneuken , denken aan bonussen , niet aan de selectie , ze lopen hard met verkopen , met kopen zeiken en nog eens zeiken .
      Aan het eind staan we weer met niks , of met een klote speler alla sanogoal .
      Ze leren het nooit daar , maar het is net zo goed de schuld van de sups , die roeren hun eigen niet , alleen hier schijnbaar , de seizoenkaart houders moeten hun eigen roeren .

  4. EugAjax

    Iedereen weer Ajax en Overmars afzeiken? Komt het bij niemand op dat a) de prijs kunstmatig omhoog gegooid word door mensen in Peru, b) Feyenoord alleen nog mag kopen als ze iemand verkocht hebben voor die positie, aangezien ze overvloed vleugelspelers hebben na Berghuis aankoop en c) wat maakt iedereen zich druk als Ajax al minder bied. Toen gerucht van dezd speler bekend werd was 90% van mensen hier ook al kritisch over. Gezien zijn tot nu toe nog niet echt succesvol verleden is het mss wel heel verstandig geld in zak te houden in dit geval !

      1. Litmanen

        BR je bent niet de enige die dat zegt. Maar volgens mij heeft hier niemand die jongen ooit zien voetballen.

  5. Rinus

    Hebben we hem echt nodig? Klinkt allemaal niet als de topper die het verschil gaat maken, dan opstellen wat we hebben of echt een goede ge-arriveerde speler dir zich bewezen heeft in Europa

  6. knudde32

    je zou het ook kunnen zien als feyenooit achter koopjes aanzit mislukken ze in 98 procent dus lekker laten gaan
    En als mensen hier zich druk gaan maken over de koopjes van feyenooit dan is er iets goeds mis

    1. -buitenkantje rechts-

      Mee eens Knudde.. Maar het is voor sommigen heerlijk om dezelfde plaat af te draaien..

  7. Thomas

    Kan Overmars iets ? Hier irriteer ik me zo aan, wil Overmars kampioen worden? Volgens mij niet

  8. Indojood

    WZAWZDB blijven raaskallen en wel je laten gek maken door een berichtje uit Peru. Laten gaan, deze speler. Straks gaan ze weer vechten om een handtekening op Schiphol zoals toen met Ledezma.

  9. In memory of J.C.

    Ongelooflijk die reacties. Je totaal niet enigszins verdiepen in een speler maar gewoon schreeuwen dat Ajax het weer niet goed doet door te weinig te bieden. Ajsx zou het in mijn ogen verkeerd doen als ze deze speler wel binnenhalen. Rond deze leeftijd hebben wij zelf voldoende spelers met waarschijnlijk minimaal dezelfde kwaliteit rondlopen. We zoeken hooguit ervaring op die posities waar dat ontbreekt en onderbezet zijn. Kortom een aanvaller met veel internationale ervaring, twee-benig, scorend vermogen van 29-32 jaar. Verdedigers inmiddels zat, die moeten eerst maar laten zien wat ze kunnen, overvloed aan middenvelders waaruit je toch echt wel een degelijk middenveld moet kunnen samenstellen. Dus op de vraag: kan Overmars iets? Antwoord: ja, voor deze speler de venten in de zak houden. V.w.b. Dezelfde plaat afdraaien: Ajaxhoger is hierin toch echt de top.

    1. De seijs

      Hee bal gehak wat is venten hahahaha (wie kaatst kan de bal verwachten ) bijgogem:-):-)

    2. ajaxhoger

      In memory of J.C., natuurlijk ben ik top , het is de waarheid , overmars en consorten zitten net op de centen of ze ze uit willen broeien.
      Ik zeg nergens dat ze hem moeten kopen , alleen dat het krenten zijn , en ik me niks verbaas over dat 010 meer betalen zou .

      1. In memory of J.C.

        Ik zeg alleen dat je constant hetzelfde zegt, meer niet. Hiervoor hadden we Toon62 met exact dezelfde teksten.

  10. Velibor

    Jongens ik denk dat als die kanonnen al komen ze eerst de wedstrijd tegen Paok afwachten en Ajax ook trouwens denk ik want het scheelt nogal of je meedoet in de CL of niet,miljoenen op de bank of niet!

        1. In memory of J.C.

          Ligt er aan waar ze vandaan komen. Als hun vorige werkgever CL speelt en ze hebben een partij meegespeeld dan mogen ze niet meedoen als Ajax zich plaatst

Comments are closed.