There are no ads, please add some


‘Peruaan Flores opnieuw gelinkt aan Ajax’

ajaxscout

De afgelopen dagen werd Edison Flores uit Peru gelinkt aan Ajax (zie eerder bericht) al liet Marc Overmars later weten dat er van interesse geen sprake was. Toch is de zaakwaarnemer van de buitenspeler er zeker van dat Flores volgende week het vliegtuig pakt richting Nederland om daar over zijn toekomst te praten, zo laat de belangenbehartiger weten in een aantal tweets. De 22-jarige buitenspeler zou ook in de belangstelling staan van feyenoord en Vitesse terwijl de Duitse clubs Bayer Leverkusen en Werder Bremen ook wel wat zien in Flores die momenteel uitkomt voor Universitario de Deportes. Belangenbehartiger Carlos Gonzales laat tevens weten dat Nederland de prioriteit heeft bij Flores.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

44 reacties

 1. BobbyHaarms

  Er zullen hoe dan ook 1 of 2 buitenspelers bij moeten komen dus ik hoop maar dat het wat is en dat Marc niet stilzit.

    1. BobbyHaarms

     Als je Sneijder kan binnenhalen ben je knettergek als je het niet doet. Zo’n speler mist Ajax gewoon.

   1. De Ajacied

    @geroldkohlen,
    Helemaal met je eens ja
    Waarom Ziyech nog niet is gehaald dat snap ik echt niet hoor,
    Haal Ziyech voor 8 miljoen en verkoop Klaassen voor de ooit geboden 20 miljoen,
    En haal Weskey terug naar Ajax !!!!
    ❌❌❌

    1. nick-afca95

     Ziyech staat in belangstelling van 5 europese clubs en er is een bod van aa Roma van 15 miljoen afgewezen. Denk niet dat Ajax hem dan voor 8 mag komen ophalen. (Gelezen op de site van VI). Ziyech gaat vertrekken maar de kans dat hij in nederland blijft is erg klein.

    2. Zlatan

     Volgens mij wordt er totaal geen haast gemaakt , als de tickets maar verkocht worden

  1. De seijs

   Voor een rechtsbuiten zou ajax ook eens naar Berghuis moeten kijken. Is Nederlander jong en goed genoeg voor ajax.

   1. -buitenkantje rechts-

    Precies de seijs.. Dat zou een speler zijn die ervaring heeft..international is en iemand die je direct kunt opstellen in Ajax 1.. Duidelijke toegevoegde waarde dus.

   1. Litmanen

    Ik denk dat we op de vleugels voldoende talent hebben. Ik ben het met De Ajacied eens. Verkoop Klaassen voor veel geld en haal een echte topmiddenvelder. Schneijder, vdVaart, met andere woorden, we hebben een Inniesta nodig. Ziyech is een heel lastig mannetje en als Marokko in Afrika mee gaat doen om de prijzen dan ben je hem veel te vaak en te lang kwijt. Dat zie je nu al aan die verdediger van Columbia. Voordat die mee gaat draaien zit je in september.
    Vergis je niet, mijnheer Ziyech heeft heel wat nare karaktertrekjes, niet echt een teamplayer.

    1. De seijs

     Talent zat maar als ze er moeten staan zijn ze er niet en worden dan voor weinig verkocht. We moeten NU toppers hebben en geen gasten zoals vd Vaart die zijn uitgeblust.

     1. HURBIE

      Hè seijs word je er ook zo moe van dat inkoopbeleid van AJAX ,ze hadden toch allang goeie spelers moeten hebben

     2. De seijs

      Ja is gewoon kut elk jaar. wachten wachten en nog eens wachten. Ja zo hou je veel geld op de bank staan en met het verkopen word het steeds meer. Maar wat hebben wij als supporters daar nou aan. Geen eene moer! Wij willen weer mee doen met de rest van Europa geld is er maar nu nog een paar echte aankopen. En met geld komen er echt wel een paar. Nederlandse competitie of niet met geld is alles te koop.

     3. ajaxhoger

      Ik snap dan ook niet echt dat de sups niet gaan protesteren in de arena tegen dat klote beleid .
      Dat het geld niet over de balk gesmeten moet worden weten wij ook wel , maar dit slaat alles , met verkopen zijn ze vlugger .
      Wat mij tegenstaat is dat ze nooit de selectie klaar hebben voor het nieuwe jaar , we lopen altijd achter , ik hoop dat er iets fansoenlijks gekocht word .

  1. HURBIE

   Denk dat wij de enige zijn die ons druk maken
   De hoge heren maken zich niet druk
   Maar Marc zal gerust wel druk bezig zijn op de achtergrond

 2. -buitenkantje rechts-

  Weet niet of je zaakwaarnemes nog kunt vertrouwen op hun woord.. Hun uitdpraken kunnen binnen 24 uur wel 4x veranderen.. :-/ Maar als het een exceptioneel talent is die de ontwikkeling van eigen jeugd niet dwarsboomt mag hij wat mij betreft komen.

  1. HURBIE

   vind ik ook maar
   Dagobert Marc denkt daar heel anders over
   Maar dit jaar heeft hij al goeie dingen gedaan

 3. -buitenkantje rechts-

  Vind deze Peruaan nou niet direct een togevoegde waarde hebben voor Ajax1 .. Niet de aankoop waar w op zitten te wachten.. Denk dan eerder aan Berghuis.. Rashica(Vitesse)..Bruma (Galatasaray) of Pione Sisto..
  Deze mannen voegen direct wat toe aan je team en zijn direct inzetbaar.

  1. antonajax

   Berhuis was bij AZ altijd een grote dreiging. Met de juiste mensen om hem heen qua begeleiding kan hij de nieuwe Robben worden

   1. 11Younes11

    Sorry, maar die vergelijking gaat mank. Robben (ook al mag ik hem niet en is ie altijd geblesseerd) dribbelde op zijn 17de al door elke verdediging heen. Zoiets kun je niet leren, dat heb je of heb je niet.

 4. afcamike

  Als 010 geïnteresseerd is, dan is het toch een beetje beneden ons niveau toch? Ik zou gaan kijken voor een speler die wat beter is 😉

  1. RonJ64

   Nee man, die gasten willen ook graag een keer op niveau spelen, dus proberen ze een AJAX target te scoren ??????

 5. Valentino

  Zou ook eens een belletje naar Manchester doen voor de achterhoede. Kijken of Fosuh-Mensah al spijt heeft en niet weer bij Ajax wil voetballen. Komt Jasper in ieder geval zijn goal niet meer uit op de gekste momenten.

 6. Slingertje.

  Kom eens met je luie reet van die geldkist af Overmars en pak die speler voor Ajax want ook die kakkerlakken zitten achter hem aan.

Reageren is niet mogelijk.