‘De Boer en Van Gaal in beeld bij AC Milan’

0710ajax-panathinaikos_DeBoer

Frank de Boer en Louis van Gaal zijn in beeld bij AC Milan, zo meldt de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. De Boer en Van Gaal zitten zonder club na hun vertrek bij respectievelijk Ajax en Manchester United.

Tijdelijk vult Christian Brocchi de functie van hoofdtrainer in. Hij nam het stokje bij Milan over van de ontslagen Siniša Mihajlović. Het kan zijn dat Brocchi aan blijft terwijl naast De Boer en Van Gaal ook Marco Giampaolo (Empoli) en André Villas-Boas op het lijstje van Milan staan. Volgens de Italiaanse sportkrant is Milan op zoek naar een grote persoonlijkheid. Van Gaal, De Boer en Villas-Boas zijn derhalve de belangrijkste kandidaten.

Bron: La Gazzetta dello Sport

Related posts

39 Comments

    1. De seijs

      Iedere grote trainer zonder club is in beeld bij die Italianen. Ze moeten die kranten toch vol schrijven.

      1. HURBIE

        Van Gaal moet zijn verstand gebruiken en niet nog een keer op zijn bek gaan
        Maar hij is en blijft een Egotripper dus als hij de kans krijgt doet hij toch

  1. rickert

    laat van Gaal het dan maar doen, er is geen eer meer te behalen aan Milan. zelfde verhaal als United, oude glorie vergaat.

    1. HURBIE

      Kan de Boer nog beter naar Milaan gaan
      Ipv Koeman zijn plek in te nemen want die heeft alles eruit gehaald wat er in dat team zat

      1. rickert

        in Milaan heb je een team, wat de top niet haalt, maar waar het wel van wordt verwacht. niet doen dus!

        1. AjaxKat

          @rickert: vervang in je reactie de plaatsnaam Milaan met Amsterdam en je ziet dat FdB daar al jaren ervaring mee heeft.

  2. ajaxhoger

    Kan hij mooi het tikkie terug voetbal daar laten zien , ik weet zeker dat hij binnen drie maanden met zijn kaken op straat ligt

    1. 11Younes11

      Het zou je sieren als je iets meer respect voor een echte Ajacied als Frank de Boer zou tonen.

      1. Teuntje

        En voor een zeer goede trainer als Van Gaal.
        Zo makkelijk om mensen af te fakkelen. LVG heeft bij alle clubs, waar men hem de tijd geeft, getoond de club naar een hoger niveau te tillen.
        Ook op het WK presteerde hij met de selectie boven verwachting

        1. ajaxhoger

          Hij heeft mancester ook naar een hoger niveau getild , dat heb ik gezien , de trainer van Gaal is goed geweest , nu kan hij totaal niet meer mee , misschien de leeftijd

      2. ajaxhoger

        respect , hij heeft nota bene het kampioenschap gewoon weggeven met zijn kut wissels , jammer voor de boer , maar hij is niet goed zat als trainer .
        Een trainer die niemand beter maakt , daar koemn de volgende clubs wel achter .

        1. 11Younes11

          Onzin, de spelers hebben het laten liggen. En dat komt omdat ze gewoon niet goed genoeg waren (vooral mentaal), De Boer mocht niks kopen, het is al een hele prestatie dat hij überhaupt nog in de race was voor het kampioenschap als je kijkt naar het enorme kwaliteitsverschil met psv…

      1. HURBIE

        FDB verdiend een beter gezegde ,als wat nu zegt over hem
        Ik heb je wel anders horen praten over FDB

          1. HURBIE

            Sorry dan heb je gelijk over V GAAL die kan van mij ook een Enkeltje Verweggistan krijgen

    1. ajaxhoger

      Past de boer precies in , in dat saai gedoe , kan hij weer mooi saaie wetstrijden laten zien met tikkie terug

  3. Velibor

    Kan wel lachen worden met dat talenwonder v van Gaal in Italie maar lijkt me beter voor hem om met pensioen te gaan, hij geniet nu nog enigzins internationaal aanzien.

  4. Kuijff

    Ik hoop dat hij niet naar Milan gaat. Selectie past qua kwaliteit niet bij de doelstellingen die de bestuurders daar voor ogen hebben. Die gaan echt niet wakker worden, dus sta je na twee verliespotten op straat. Ik gun hem beter.

    Van Gaal heeft in elk geval de gevraagde persoonlijkheid. De situatie bij Man utd is zo dat de komende 10 jaar de trainers nog moeten dealen met de erfenis van Ferguson, terwijl het voetballandschap in Engeland volledig anders is geworden. Het pakken van de FA-cup is bepaald geen troostprijs. Blijkbaar vertalen anderen hun aversie tegen Van Gaal door in de beoordeling van zijn prestaties. Lijkt me niet terecht. Hij zou beter passen op die plek bij Milan dan De Boer, omdat hij veel minder rekening hoeft te houden met een eventueel afbreukrisico. Leuke uitdaging, als laatste klus. Met salaris en eventuele afkoop bij ontslag zal niet veel mis zijn. Ben wel benieuwd hoe hij de Italiaanse taal zal Van Gaaliseren…

    1. Ajax nr 1

      Ik ben het met je eens Kijken. Ik vind van Gaal een veeeeel betere trainer dan de Boer. Zeker qua speelstijl. Dat laffe voetbal ben ik echt meer dan zat. Laat de Boer maar bij een zeer klein clubje beginnen waar niets op het spel staat beginnen. Wat hij bij Ajax heeft gedaan Is alleen maar afbreken niets opbouwen alleen maar afbreken ja. Niets meer en niets minder

  5. Vakje129

    Frank zou klein moeten beginnen in Het buitenland en dan pas naar een grotere club voor hij zijn credits verschiet , want je naam is zo naar de klote en dan kom je nergens meer binnen en vergeet niet bij Ajax had hij de vrije hand en kon zo zijn reputatie waarmaken met een zeer jong elftal.

  6. Yarive

    Het voetbal past denk ik wel goed bij hem, maar je speelt daar met een team dat net goed genoeg is voor de middenmoot/subtop van de Serie A, terwijl men elk seizoen verwacht weer kampioen te worden.

  7. ajacied078

    zie ze wel beide gaan louis als td en frankie als trainer.tikkie terug tikkie breed met 532 opstelling lan in Italië prima dus ja. alleen elftal zuigt onwijs daar omdat ze te lang met hetzelfde zijn door gegaan. juve kan komende jaren nog wel wat titels bij schrijven denk ik.

  8. Pascal tebberman

    De boer,als het niet goed gaat kom je weer terug ik ga het weer volgen laat zien wat he kan Peter Bosch ciao?⚓️????⚽️??.

  9. Gert Ajax

    Het is daar al een tijden een zooitje slechter ken het niet gaan perfect moment om in te stappen.
    En Silvio Berlusconi kent daar genoeg lekkere wijven ook niet onbelangrijk……..

  10. -buitenkantje rechts-

    Denk dat geen van beiden daar trainer wordt.. Meer iets voor San Marco en Gullit misschien.. Spreken de taal en heeft daar een verleden.. Bovendien kan het nu daar alleen maar beter gaan.. Goed moment om in te stappen.

Comments are closed.