Poolse media: ‘Ajax informeert naar Kapustka’

0613bartosz_kapustka

Ajax zou volgens het Poolse medium Sport interesse hebben in de Poolse international Bartosz Kapustka. Naar verluidt zouden belangenbehartigers van de linksbuiten, die ook als middenvelder uit de voeten kan, contact hebben gehad met directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax.

Kapustka, die op dit moment uitkomt voor Cracovia Kraków, staat ook in de belangstelling van Borussia Dortmund, waar hij al een aantrekkelijk voorstel van op zak heeft, en enkele clubs uit Turkije. Voor aanvang van het EK wilde de Pool geen transfer maken, omdat hij zich wilde focussen op het EK.

Manager voetbalzaken Bartlomiej Bolek wilde tegenover de Poolse pers niet ingaan op de interesse. Ajax is volgens Sport niet in staat om de financiele strijd metet clubs uit de grootste competities te winnen, maar het kan wel als springplank dienen voor grote talenten om hen voor te bereiden op die grote competities.

Kapustka speelde zondag 88 minuten mee in de met 1-0 gewonnen EK-wedstrijd tegen Noord-Ierland. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Ajacied Arek Milik.

Bron: Sport

Related posts

54 Comments

    1. De Ajacied

      Misschien voor de breedte op dit moment
      Kan aanvulling zijn maar zie liever een ervaren speler komen
      ❌❌❌

      1. Ajacied407

        Waarom een linksbuiten of middenvelder? Of hij is idd voor de breedte want Fischer is vertrokken. We hebben namelijk al Younes & 100 middenvelders.. Vandaar dat bijvoorbeeld zelfs Sinkgraven en Serero niet of nauwelijks spelen.

      2. HURBIE

        Moeten ze mij niet zo laten schrikken op één dag
        Dat ze alweer met een speler bezig zijn
        Beetje On AJAX

      3. PvL020

        Voor de breedte kom zo iemand niet, hij speelt het EK. Iets wat je van Klaassen,Cillessen, Bazoer, Veltman, Tete niet kunt zeggen. Denk dat je je er aardig in kunt vergissen. Maar voor de breedte gaat hij naar Dortmund…

  1. Yarive

    Vind hem wel een interessante speler, zou hem graag in de Arena zien spelen.

  2. Amoebe

    Zo zie je….ondanks dat je niet altijd wat hoort zijn ze gerust wel met spelers bezig.

    Iedereen moet een beetje rustig blijven en ook wat vertrouwen hebben.

    Het azijnzeiken heeft geen zin en als elke roddel hier verschijnt is het óók weer niet goed.

    En nee ik zeg niet dat alles goed gaat bij Ajax…maar ik vind dat op dit moment gedaan wordt alsof ze alleen maar zitten te klaverjassen in de bestuurskamer.

    1. Super Ajax

      Ik zag gisteravond wel toevallig 4 man aan een tafel zitten in de Arena met een paar potten bier naast zich. Eentje was in ieder geval redelijk klein, een ander redelijk groot. Twee anderen normale lengte …… het leek dus echt wel op ………. 🙂

          1. Super Ajax

            Amoebe, informeren naar een speler is geen kunst. Binnenhalen van een goede speler wel.

          2. Amoebe

            Klopt….zeker als Nederlandse club.

            En jullie hebben nu steeds over PSV maar die hebben ook genoeg miskopen.

            En eerlijk gezegd zou ik niet een van die gasten in een Ajax shirt willen zien.

  3. Geroldkohlen

    alleen ziyech is nog welkom op het middenveld, verder een sterke grote verdediger voor het sloop werk achterin, oja en HUNTER!!!!!

    1. PvL020

      Je moet ook iemand achter de hunter hebben (als hij komt) want die speelt hooguit nog een seizoen. Kijk eens verder dan 1 seizoen

      1. Geroldkohlen

        ziyech moet je daarom ook halen!!! je hebt die jonge spits er ook nog bij die hem zal opvolgen neem ik aan, en als Hunter komt en legt er 25 in ,dan tekent hij voor nog wel 1 seizoen.

  4. Indojood

    Gerucht uit Poolse media. Vooralsnog laat ik dit bericht voor wat het is. Als er echt wat speelt dan horen we het wel uit NL media.

  5. Super Ajax

    Ach we moeten ergens over lullen. De een is van mening dat talenten drie jaar de tijd moeten krijgen als ze gekocht zijn van een ere divisie club. De ander is van mening dat je zekerheidjes moet kopen en de volgende kent alle buitenlandse spelers uit Verweggistan en weet exact op ze wel of niet goed zijn en weer de volgende denkt dat scouts alleen maar youtube filmpjes kijkt. Dit is een kleine opsomming van opmerkingen de laatste dagen. Best leuk tijdens komkommertijd.

  6. paullus

    volgens mijn moet iemand nu overmars eens uit gaan leggen het verschil tussen een kanon en een klapper pistooltje

    1. ajaxhoger

      Het is weer armoe troef , ze leren het in amsterdam nooit , ervaring moeten we hebben , niet al die kleine jong , er zijn er zat te koop als je maar wel , daar ligt het euvel overmarsje .
      Het is weer kut dit jaar

  7. Litmanen

    Gewoon vdVaart binnenhalen op basis van een speciaal contract. No cure no pay.
    Hij is toch toevallig in Nederland.

    1. Super Ajax

      Heb je zijn kop gezien? DIK!! Die man is alles behalve fit, heeft voor een sportman zwaar overgewicht. Please laat hem maar analist blijven, dan hoeft hij niet te bewegen.

      1. Geroldkohlen

        idd wat een plof kop heeft die gekregen zeg!! en nogmaals heeft zijn kans gehad en mag lekker ver weg blijven!

          1. Geroldkohlen

            met hem wel ja ,al vergeten hoe hij met ons aller ajax omgegaan is vorig jaar!

      2. Indojood

        Inderdaad, dat was echt geen gezicht. Vadsig en bleef roerloos zitten met zijn vette kop. Hij mag wel eens gaan trainen want anders is het straks alleen handbalwedstrijdjes kijken voor Raffie

      3. Geroldkohlen

        nu hij in Nederland is kan hij beter bij Sonia bakker op bezoek gaan, en met die kapsel hoeft hij alleen nog maar een brilletje op te doen en hij lijkt op Paul de leeuw als bob de rooij!!

    2. Indojood

      Misschien wat voor FC Weightwatchers want dit kan echt niet. Snap ook niet dat je dit laat gebeuren terwijl je nog een club moet vinden.

      1. Super Ajax

        Hij kan beter om een massagestoel vragen bij de NOS. Scheelt misschien iets aan gewicht.

  8. BobbyHaarms

    Het is begrijpelijk dat Ajax ook kijkt naar een vervanger voor Fischer…maar zijn dit nou die kanonnen waarover gesproken wordt? Je hebt met de voorronde CL voor de boeg de dringende behoefte aan ervaring en/of spelers die je elftal aantoonbaar beter maken, anders kan je net zo goed in je eigen jeugd gaan shoppen.

  9. -buitenkantje rechts-

    Hoop dat het een gerucht blijft.. Een middenvelder.. Geen toegevoegde waarde

  10. De seijs

    Litmanen vd Vaart wil nog heel graag centjes verdienen en die gaat echt niet komen voor zoon constructie. En hij is uit geblust die red het niet meer in Nederland. Hij heeft te veel tapas gegeten.

  11. Niels1983

    Als dit soort spelers leuk spelen op het ek wordt het helaas al kansloos voor ons Ajax hij speelde wel oké trouwens

  12. afcamike

    Kijk héhé, Ajax is een keer (optijd?) wakker!
    Lijkt mij een goede aankoop, DOEN!

  13. KBouter

    Zucht…word hier zo moe van, komt er weer een mongool over vd Vaart halen!!

  14. f-side64

    word je toch gestoord van willen ze de cl halen en de poule fase overleven of niet weer 1 jongere waar blijven GVD de ervaren spelers ?

  15. Ajax nr 1

    Ajax informeert naar een heleboel spelers maar halen ho maar. Praatjes vullen geen gastjes. Kom maar eens over de brug met aankopen met meerwaarde.

  16. AFC98

    Kan die zahavi geen rechts/linksbuiten? Die heeft wel ervaring en is echt goed

Comments are closed.