‘Stam en Ulderink in beeld bij Willem II’

0307jongtwente-jongajax-stam

Jaap Stam en Andries Ulderink hebben onlangs aangegeven dat zij na dit seizoen vertrekken bij Jong Ajax om een andere uitdaging aan te gaan. Stam heeft inmiddels de benodigde papieren om hoofdtrainer te worden en zou de samenwerking met Ulderink graag voortzetten. Volgens het Algemeen Dagblad zou Willem II weleens kans kunnen maken op beide trainers aangezien zij zeer waarschijnlijk de huidige trainer Streppel zien vertrekken naar Heerenveen.

Stam ligt goed bij de achterban in Tilburg en kwam in het verleden als speler voor die club uit. De komst van Stam zou ook belangrijk kunnen zijn bij de samenwerking tussen Willem II en Ajax. De club verhuurde dit seizoen vier spelers aan de Tilburgers, al is alleen Lucas Andersen een succes. Frank de Boer zei onlangs al dat hij de samenwerking met Willem II best zou willen voortzetten.

Bron: VI

Related posts

22 Comments

  1. De seijs

    dat zou mooi zijn voor die mannen.als ze de ajax jeugd maar op de toekomst laten.

          1. Litmanen

            Als er een ontsnappingsclausule in hun contract komt dat ze weg kunnen als Ajax een beroep op ze doet, dan gun ik ze alle plezier in Tilburg.

      1. Ajax nr 1

        Als er geen club komt voor Jaapie dan gaat hij graag naar Willem 2 inieder geval naar en richting brabant.

  2. Remco425

    Ik denk dat het niet eens zo’n slechte club zou zijn als volgende stap in zn carriere. Kan hij op een relatief laag niveau laten zien of hij ook de druk van een 1e elftal aankan. Doet hij het goed zou Ajax een mooie volgende stap zijn en daarna Engeland. Als hij direct naar Engeland gaat en het mislukt door zn onervarenheid is zn carriere ook meteen ten einde.

      1. Remco425

        Natuurlijk, maar de kans is kleiner en dan is je carriere ook niet meteen voorbij. Van Gaal heeft genoeg opgebouwd dat genoeg andere clubs interesse zouden hebben als hij nog naar een andere club zou willen.

  3. -buitenkantje rechts-

    De lijntjes tussen Ajax en Willem II zijn kort.. Lijkt wel een beetje op de verhuur van spelers aan Willem II.. Alleen dan nu met trainers. 🙂

  4. Ptr

    Zonde van alle inspanning
    Ze gaan weg
    Geen Ajacieden meer
    Geen tijd aan verspillen
    Jammer maar helaas

Comments are closed.