Jong Ajax speelt doelpuntloos gelijk bij MVV

De_Toekomst

Jong Ajax heeft maandagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd in Maastricht tegen MVV. De Ajacieden waren bij vlagen de betere ploeg maar wisten het niet in doelpunten uit te drukken. Beide doelmannen, Onana (Ajax) en Coppens (MVV) speelden een hoofdrol tijdens het duel waarbij zij hun doel op knappe wijze schoon wisten te houden. ‘We hanteerden toen veel te vaak de lange bal en leden te veel balverlies. De jongens wilden graag winnen, maar stapten toch teleurgesteld van het veld. Dat was jammer. Want gezien ons spel en het aantal kansen dat we afdwongen, was Jong Ajax de bovenliggende partij’, aldus trainer Ulderink.

Bron: Ajax.nl

Related posts

14 Comments

  1. De seijs

   jammer dat Zivkovic niet kon scoren deze wedstrijd. Hij is goed opdreef de laatste tijd. volgende wedstrijd dan maar.Maar toch weer een puntje goed gedaan jongens.

   1. Indojood

    Toch is dat niet heel erg belangrijk. Spelers in Jong Ajax moeten vooral leren en ontwikklelen zodat ze de stap naar het 1e kunnen maken.

    1. rickert

     had toch wel gehoopt dat ze die Limbo’s eens een lesje zouden leren… stenen gooien naar een bus van de kidsclub is toch wel erg triest.

 1. paulvos

  Onana is ook ’n hele goeie keeper, atletisch en snel reactievermogen. Soms wat te ontstuimig dus iets meer rust in z’n spel zou mogen.

Comments are closed.