Bazoer maakt doelpunt van de maand: ‘Wat Kuyt zei klopt niet helemaal’

0207ajax-feyenoord-opstootje

Riechedly Bazoer heeft volgens de supporters het doelpunt van de maand februari gemaakt. Op Ajax TV kon men stemmen wat het mooiste doelpunt van de maand was en daar kwam met stip de knal van Bazoer uit tijdenS de Klassieker in de Arena. Bazoer nam de bokaal dan ook graag in ontvangst maar voegde er wel iets aan toe. ‘Na afloop hoorde ik Kuyt roepen dat een speler maar een keer in zijn leven zo’n doelpunt maakt. Nou daar heeft hij geen gelijk in want tegen Willem II wist ik hem ook aardig binnen te schieten’, besloot Bazoer met een knipoog.

Bron: Ajax TV

Related posts

19 Comments

  1. De seijs

   Hij was heerlijk mooier kon niet en vooral tegen die kakelakken schitterend gewoon super.

   1. jood84

    maar kuyt heeft gelijk als die het over zichzelf had.. maar bazoer heeft meer talent in zijn kleine teen als kuyt in beide voeten.

 1. Indojood

  Zoals vele spelers van feyenooit blinken ze uit in domme uitspraken, zoals Kramer en die gek Kazim. Het enige zinnige wat Kuyt zei is dat ie moe wordt van zichzelf. Alleen een beetje laat voordat ie dat door had. Vanaf het begin bij Utrecht irriteerde ie al mateloos met zijn open deuren.

  1. Remco425

   Helemaal mee eens Indo! Net als Gio na afloop van de bekerwinst op AZ: “We hadden ook kunnen verliezen”. Joh, je meent het!

   1. Indojood

    Voor Gio had ik best wel een beetje sympathie maar dat had vooral met zijn afkomst te maken. Als trainer kraamt hij alleen maar onzin uit, net zoals Kuyt.

    1. Remco425

     Ik had ook sympathie voor hem als speler. En dat had niets met zn afkomst te maken. Hij deed nooit gekke dingen, was een mooie speler en vooral een faire speler. Maar wat zn uitspraken betreft heb je helemaal gelijk.

 2. BobbyHaarms

  Die Kuijt moet zijn grote mond eens een keer houden, k*tkakkerlak. Trouwens, Veltman maakte op de training ook een hele lekkere goal zeg. Dat belooft wat volgende week tegen die lampies, de spanning stijgt!

 3. Ramon1

  Ja ik denk dat kuyt beter kan stoppen want die gast praat echt alleen nog maar onzin

  1. Velibor

   Echt waar die Kuyt heeft niet alleen een dom hoofd maar nou lult ie ook nog dom,wat een kakkerlakken gezwets zeg, echte talenten maken ook vaak echt mooie goals, kijk maar naar bergkamp ,vbasten Zidane , messi en beide ronaldos en met alle respect Kuyt jij hebt werkelijk alles uit je carriëre gehaald maar dit is gelul!

 4. afcadeluxe

  hij moet toch wat zeggen,eerst verliezen ze de zoveelste wedstrijd dan ook nog tegen ons anders huilen die kakkies weer een heel jaar die wastobbe vol,maar dirkie ga lekker door met huilen zolang wij maar van jullie winnen!!!

 5. Johan065

  Kuyt moet zich niet bemoeien met Ajax. Laat hij zich maar bezig houden met die kakkerlakken.

 6. paulvos

  Wat is het toch ’n stumpertje die kut, zal wel ’n opmerking zijn geweest die over zijn eigen kwaliteiten gaat, heeft dus wel bijzonder goede zelfkennis, jankertje.????

Comments are closed.