Verhogen vraagprijs oorzaak afketsen transfer Van Rhijn

0706vanrhijn

Ricardo van Rhijn leek op weg naar Galatasaray nadat duidelijk is geworden dat Kenny Tete zijn plek bij Ajax heeft ingenomen. Ajax en Galatasaray bereikten een mondeling akkoord over de transfer van 3,5 miljoen maar daarna kon de zaakwaarnemer van Van Rhijn geen contact meer leggen met de club uit Istanbul. Het Turkse Fotospor weet inmiddels te melden dat Ajax de vraagprijs na het mondelinge akkoord heeft verhoogd naar vier miljoen euro en dat was voor Galatasaray te gortig. Uiteindelijk trok de club voor twee miljoen Martin Linnes aan van Molde FK.

Bron: Fotospor

Related posts

52 Comments

  1. Rvdt020

    Wilt marcie netto is de vraagprijs een heel klein beetje verhogen, doet hij het weer niet goed.

    1. De Ajacied

      Wat een eikel die Overmars boort hij Ricardo een mooie transfer door de neus !!!
      Zo doe je ook geen zaken Overmars, ge snapt er nix van jonge ??
      Vertrek maar liever bij Ajax is beter voor de club en supporters toch ?? ⚽️⚽️

    2. dickst14

      heb alle commentaren gelezen, maar heren : het Turkse fotospor weet te melden dat…..
      denk dat de kans op waarheid zeer klein is

      1. Remco425

        Wilde ik ook net schrijven. Niet meteen alles wat er in de krant staat voor waarheid aannemen.

          1. Remco425

            Maar het heeft geen zin om mensen meteen eikels te noemen door wat er in 1 of andere turkse krant staat. Ten 1e zijn kranten vaak niet objectief en ten 2e wordt er vaak maar wat geroepen om de verkoopcijfers te laten stijgen.

        1. AFCA my World

          Je hoort van alles van alle kanten, las net ergens dat van Rhijn zelf geen trek had in Turkije maar liever naar Engeland of Duitsland wil vertrekken !

  2. Pantelic

    4 miljoen voor een bankzitter uit de eredivisie is naar mijn mening wel wat hoog. Hij is ook geen international meer.

    1. HURBIE

      Wat een MAFKEES is die Overmars toch ,dat is toch geen zaken doen.
      En daar is van Rhijn de dupe van

      1. Remco425

        Wat ons bestuur altijd zegt geloof je nooit helemaal niets van, maar een willekeurige krant uit Turkije heb je wel blind vertrouwen in?

        1. -buitenkantje rechts-

          Feit is Remco dat de transfer niet doorgaat.. Kan allerlei oorzaken hebben, maar meestal draait het toch gewoon om geld. Dus een onwaarschijnlijk verhaal is het zeker niet! Daarnaast heb ik van Ajax ook geen verklaring gehoord waarom de transfer geen doorgang vindt..

          1. Remco425

            Die hoeven dat ook niet. Het gaat idd meestal om geld, maar er zijn hier 3 partijen. Ik lees net dat er een gerucht gaat dat Ricardo zelf niet naar Turkije wilde. Kan ook zomaar zo zijn.

  3. luigi

    ja wat een down ik kan daar beter gaan werken krijg ik ook een stuk minder salaris das ook nog is beter voor huj

  4. Ajacied407

    4 miljoen voor Van Rhijn en 25 voor Bazoer? Marcie heeft het niet op orde in zijn bol volgens mij

  5. ajacied078

    ja hoor we moeten spelers verkopen om een spits te mogen kopen. heb je de kans er 1 te slijten dan verhoog je de prijs ff. die gasten in dat bestuur sporen echt niet!

  6. Deusie

    Klopt niet geheel…
    Gala was bereid 1 miljoen op tafel te leggen en de andere 2,5 in soort van termijnen gekoppeld aan doorverkoop en kampioenschapsbonussen…Dus al met al weinig garantie van onze Turkse vrinden qua financiële kant

    1. Remco425

      En we weten allemaal hoe het gaat met betalingen van Turkse clubs. Hoe vaak moeten spelers niet op hun salaris wachten? Ook bij Gala.

    2. Remco425

      Ik lees weer een hoop geschreeuw hier zonder ook maar enige kennis van zaken. 80% van de mensen hier leren het ook nooit. Ach, als ze maar kunnen zeiken op Marc. Dan nemen ze graag alles voor waar aan wat een willekeurige onbetrouwbare krant uit Turkije schrijft. Zo graag willen ze zeiken.

      1. -buitenkantje rechts-

        Hoezo? Weet jij dan wel precies hoe de vork in de steel zit? Ik heb deze constructie nergens gelezen. Zeker is er vanuit Ajax geen verklaring gekomen waarom de transfer geen doorgang vindt.

        1. Remco425

          Nee ik weet het ook niet en daarom oordeel ik ook niet. E Ik vraag alleen maar om een beetje nuance omdat het geen zin heeft te gaan schreeuwen en mensen voor rotte vis uit te maken zonder te weten hoe het werkelijk zit.

  7. Remco072

    Wat een ontzettende klootzak is die Overmars toch,wat moeten ze bij Ajax toch met zo’n pleuris dwerg?

  8. DennisTheMenace

    Kan nog best van pas komen onze Ricardo. Tete is heel goed, maar ook heel jong. Blessure is heel plausibel, wel fijn om te weten dat je een goede vervanger (vergeet niet dat hij heel goed heeft gespeeld) achter de hand hebt. Ook qua mentaliteit zit het wel snor: niet iemand die gaat zeiken omdat ie op de bank zit. Als Gala hem niet wil hebben voor dat geld, last se dan ook maar lekker oprotten.

    1. BobbyHaarms

      Precies, voor iemand die nog niet zo heel lang geleden international was is 3.5 of 4 miljoen een schijntje in het buitenland. Al moet ik zeggen dat als ik het er 1 gun dat het Ricardo van Rhijn wel is..

      1. Remco425

        Klopt, en 3e geworden op het laatste WK. Dat soort dingen tellen in het buitenland, waar ze spelers tegenwoordig minder snel afschrijven dan hier in Nederland.

    2. dickst14

      het is juist zijn mentaliteit. als hij dezelfde mentaliteit als Tete had gehad dan had hij nog steeds in de basis gestaan. hij is in het veld veels te soft.

  9. Geroldkohlen

    hmmm overmars vraagt te weinig voor basis spelers maar de hoofdprijs voor reserve spelers ,moet dat niet andersom zijn??? en dan gaat hij wel akkoord met napoli om bazoer te verkopen voor 25 miljoen terwijl bazoer het dubbele waard is, en maar goed dat bazoer en zijn broer (zakenwaarnemer) verstandig zijn en dat afgeslagen hebben!

    1. Remco425

      Is 3.5 miljoen de hoofdprijs voor iemand die 1.5 jaar geleden nog brons heeft gewonnen op het WK??? Valt wel mee hoor.

      1. Geroldkohlen

        3,5 miljoen is meer dan redelijk maar om dan nog 4 miljoen te vragen gaat te ver, hij zit alleen maar op de bank, als hij mag starten in de basis dan speelt hij heel erg zwak, van rhijn is geen schim meer van de van rhijn dat brons won op het wk! en ik denk dat gala dat ook wel gezien heeft!

  10. KBouter

    Als ik klakkeloos de pers in Turkije moet geloven, dan had ik nu waarschijnlijk gelopen in een wit truitje met de mouwen aan de achterkant.

    80% van wat daar geschreven word-en bekend gemaakt word is pure bullshit.

  11. AjaxBarcelona

    Remco425, ik heb het heel lang voor ze opgenomen maar na tientallen teleurstellingen hebben ze mijn krediet nu ook verspeeld met als druppel natuurlijk de Jonk/Cruijff kwestie. Met dit laatste hebben bij mij hun laatste krediet verspeeld voor wat het waard is. Er zit echt geen enkel gogme bij die gasten, helaas maar waar

  12. Didron

    Selectie voor duel tegen ado:
    Cillessen, Veltman, van der Hoorn, Bazoer, Fischer, Sinkgraven, Milik, Younes, Schöne, El Ghazi, Riedewald, Tete, Serero, Viergever, Gudelj, Boer, Dijks, van de Beek.
    Mijn voorkeur qua opstelling:
    Jasper – Kenny – Joël – Jairo – Mitchell – Riechedly – Nemanja – Donny – Anwar/Viktor – Arek – Amin

  13. Indojood

    Mensen roepen wat omdat ze gefrustreerd zijn over de gang van zaken. Natuurlijk is het niet altijd terecht maar de onvrede is groot omdat we zien dat er een bijzonder chaotisch beleid wordt gevoerd, deels veroorzaakt door oud-spelers waarvoor we onze handen stuk klapten vroeger. Ik begrijp en voel de frustratie van veel supporters en het boeit me niet of dat soms onterecht is.

    1. Widi

      Veel van die gefrustreerde reacties zijn gebaseerd op aannames en niet op feiten. Dan maak je jezelf en anderen gek. En je beschuldigt mensen onterecht.

  14. KBouter

    Bestuurlijke chaos daaraan toe, wat me verdorie veel meer dwars zit is het al jarenlange negatieve spelbeeld wat we te zien krijgen.

Comments are closed.