Napoli kan Bazoer niet verleiden met bod van 25 miljoen

0820ajax-jablonec_bazoer

Het Italiaans Napoli liet onlangs weten belangstelling te hebben voor Davy Klaassen maar kreeg te horen dat Klaassen voorlopig niet vertrekt bij Ajax. De Italianen schakelden gelijk over naar Riechedly Bazoer waarbij de transfersom van 25 miljoen geen probleem was. Echter liet Bazoer weten vereerd te zijn, maar liever in Amsterdam te blijven.

Napoli liet zich niet afschrikken door Marc Over mars die een indicatie gaf van ruim 25 miljoen exclusief bonussen en een percentage doorverkoop waardoor de bal ineens bij Bazoer lag. Om Bazoer te paaien werd zijn broer en zaakwaarnemer Irchandly uitgenodigd voor het Coppa Italiaduel Napoli-Internazionale, aanstaande dinsdag in Napels. Echter heeft Bazoer de gesprekken en de uitnodiging voor de wedstrijd afgeslagen en laten weten dat hij zeker halverwege het seizoen niet vertrekt bij Ajax.

Bron: De Telegraaf

Related posts

90 Comments

 1. boysammy1

  Wegwezen! Eerst Davy proberen te halen, en nu Baaszoer!? Laat die jongens hun opleiding afmaken bij Ajax, en over 5 jaartjes met zn 2e naar Barcelona! Wegwezen!

  1. De Ajacied

   In 1 woord : Overmars spoort echt niet !!! ??
   Deze jongen is goud waard en moet minimaal 40 miljoen op leveren, toch ?
   ⚽️⚽️

   1. De Ajacied

    Laat overmars maar vertrekken aub en geef
    1 miljoen bij dan zijn we van hem af ??
    Wat een eikel zeg

  2. -buitenkantje rechts-

   Onvoorstelbaar amateuristisch gepruts zeg!! Je grootste talent geeft aan nog 3 jaar te willen blijven.. En als club zeg je dat hij mag vertrekken voor 25 miljoen! Ben je dan nog met voetbalzaken bezig?? Ben je dan nog voetbalclub?? Draait het bij Ajax eigenlijk nog wel om voetbal??
   Welk signaal geef je hiermee aan de speler!

   1. Remco425

    Nee, hij mag dus niet vertrekken voor 25M. Iedereen heeft het hier maar over 25M, maar dat is exclusief bonussen en doorverkooppercentage. Het bedrag is dus een stuk hoger.

    1. -buitenkantje rechts-

     Het uiteindelijke bedrag KAN hoger uitvallen.. Blijft staan dat je grootste talent aangeeft nog 3 jaar te willen blijven en je hem als club in de verkoop gooit. Eindelijk een speler die NIET direct kiest voor het grote geld. Dat doet wat we met z’n allen graag zien.. Namelijk eerst een paar jaar voor Ajax voetballen voordat je groot geld gaat verdienen in het buitenland. Zegt Ajax doodleuk dat hij voor 25 miljoen te halen is!
     Ze zijn sinds de anti-Cruijff revolutie helemaal het padje kwijt..

     1. Remco425

      Als hij echt zo’n groot talent is zoals iedereen zegt en ik ook vind, dan valt het dus op zeker hoger uit, alleen al vanwege de doorkooppercentage, want dan blijft hij niet de rest van zn carriere bij Napoli blijven. Mee eens dat Ajax hem sowieso niet moet proberen hem te verkopen, ook niet voor een veel hoger bedrag. Maar we kennen ookzijn contract niet. Misschien staat dat bedrag er wel in. Dan is Ajax wel verplicht die toestemming te verlenen en mogen we alleen maar blij zijn dat hij zelf niet wil. Kan ook. We weten niet alle ins and outs.

     2. Remco425

      Wat ik dus begrepen heb is dat het bedrag had kunnen oplopen tot €50M. Geen kattepis. Kijk, ik ben het ermee eens dat hij voor geen enkel bedrag weg mag. Met geld op de bank win je geen prijzen en daar ben je een voetbalclub voor. Ik geef alleen maar aan dat die 25M waar iedereen het hier maar over heeft niet klopt.

 2. Ajax-B

  Overmars geeft gewoon toestemming om de talenten van Ajax te komen kopen voor een prikkie! Hoe lang nog verder met deze man?

  1. antonajax

   Juist overmars moet eens prijskaartjes gaan hanteren van 50 miljoen plus. Kijk naar Engeland en Spanje, daar is 100 miljoen al geen uitzondering meer! Maffe wereld overigens, gaat toch nergens meer over, zulke bedragen

  2. creutz1977

   25 miljoen exclusief bonussen is een prikkie… grappenmaker… Hoe rekening dat bazoer net komt kijken… Gelukkig zegt hij nee… zou Barca dit doen… Geloof me dan is hij weg

    1. creutz1977

     haha snap ik, maar niet echt realistisch… Wat denk jij dat ze voor een piepjonge speler uit de eredivisie gaan betalen dan?

     1. BobbyHaarms

      Normaal gesproken een droombedrag voor een spelertje van 19 Creutz, ben ik met je eens. Maar we hebben het hier over een absoluut toptalent EN hou er rekening mee dat 25 miljoen voor de buitenlandse topclubs echt een fooitje is voor zo’n toptalent he, die leggen dit zonder blikken of blozen zo op tafel. Dat doet psv in mijn ogen beter, die hebben een betere constructie en vragen in de regel meer voor hun spelers. Bazoer zie ik trouwens echt als een soort nieuwe Rijkaard en daar mogen ze best dik voor betalen die leegtrekkers uit het buitenland.

     2. BobbyHaarms

      Bedrag is trouwens moeilijk te beoordelen. Wat een gek ervoor geeft. Laten we beginnen bij 50 miljoen 🙂

     3. creutz1977

      Ja mee eens dat hij een top talent is, maar woord zegt het al… talent dus hij moet het ook waarmaken… hoop persoonlijk dat hij nog jaren blijft… En natuurlijk stijgt hij in waarde, afhankelijk van duur van zijn contract nog… Maar als Barca nu met zelfde aanbieding zou komen dan denk ik dat Bazoer weg is… En je krijgt sowieso geen jackpot voor speler uit eredivisie…

     4. Toppertje

      Hallo jongens. Het bedrag zou niet het nieuws moeten zijn. Het is gvd godgeklaagd dat Overmars toestemming geeft om te praten. Maw Ajax heeft er geen probleem mee dat halverwege het seizoen 1 van de beste spelers weggaat. Die hele RvC en directie heeft dus het kampioenschap niet als eerste prioriteit staan. Ajax verkeerd niet in geldnood dus het wegdoen van je sterspelers zou halverweg het seizoen uit den boze moeten zijn. Aan het eind van het seizoen valt er bij astronomische bedragen te praten en anders niet.

     5. creutz1977

      dat is ook deel van het voetbal! zeker in Nederland… weten wanneer je spelers moet verkopen… Dus zo raar is het allemaal niet!.. hoop alleen als het zover is dat hij naar de juiste club gaat…

     6. Toppertje

      Ajax heeft transfers nodig dat weet iedereen. Maar Ajax is zeer gezond en zou dus HALVERWEGE de competitie maar 1 doel moeten hebben. Ajax weet dus blijkbaar helemaal niet wanneer ze moeten verkopen want de speler heeft al eerder aangegeven te willen blijven en Bazoer wordt alleen maar beter en duurder. Waar Bazoer ooit heen gaat interesseert mij verder ook geen reet. Ik wil een goed Ajax zien dat kampioen wordt en meedoet in Europa (CL of EL). Maar de directie van Ajax denkt daar blijkbaar heel anders over. Dat lieten ze al zien en wordt nu weer eens benadrukt.

     7. BobbyHaarms

      Mee eens toppertje, het enige waar het bij Ajax om draait is geld, geld en nog eens geld, zakelijkheid ten top met dank aan het bestuur en RVC! Als ze geld kunnen pakken ten koste van een titel is het al te gek voor woorden dat ze over een prijs praten ipv ze gelijk de deur te wijzen.

   1. Remco425

    moeilijk te bepalen of het een prikkie is als je niet weet tot hoe hoog die bonussen kunnen oplopen…

 3. rickert

  Wat een geweldige jongen is dit… waar we altijd over roepen.. zoveel jaren blijven en dan pas vertrekken. Hij snapt het wel, dit wordt dan denk ik toch wel echt een grote jongen.
  Maar Overmars, 25 miljoen, serieus? waar is die gast mee bezig.. je kan weten, dat zo’n bedrag op tafel kan worden gelegd voor een talent als Bazoer.

 4. Misterajax

  25 miljoen??? Is die Overmars gek geworden! Tegenwoordig kan je voor zo’n groot talent gewoon 50 miljoen vragen, minimaal.

  1. Didron

   Zoals het merendeel van de reacties hierboven al aangeven is 25 miljoen een schijntje van de eigenlijke waarde van Ba(as)zoer!!! Marc Nettomars, de TD en de RvC zouden een voorbeeld moeten nemen aan Spanje, Duitsland en Engeland qua vraagprijzen… Het word tijd voor een realistische vernieuwing in de top, want het kan niet langer zo… De afgelopen jaren hebben dit al bewezen en 2016 lijkt er geen verandering in te komen. Hopelijk zijn er mensen in de top van ons aller Ajax die onze posts op dit forum en andere social media volgen zodat ze weten wat wij, de betalende supporters, vinden van het k…t beleid. Maar dat zal ze waarschijnlijk niets of in ieder geval weinig schelen. De, al jarenlange, roep van ons om de terugkeer van het oude logo is een goed voorbeeld hiervan… Helaas ben ik bang dat we nog lang opgescheept zitten met het leeuwendeel…

 5. Indojood

  Kan de familie Bazoer de taken van het TH en de directie per direct overnemen? Deze zeer verstandige mensen denken meer in het belang van Ajax dan Ajax zelf.

 6. Indojood

  Lekker signaal ook naar Bazoer. Nu weet hij dat Ajax hem voor een schijntje best wil verkopen. Deze jongen is binnen een jaar op weg naar Barcelona en ik geef hem geen ongelijk.

  1. Velibor

   Inderdaad wat een blijk van vertrouwen weer vd Ajax leiding tjongejonge niet te geloven 25 miljoen lijkt veel voor zo’n jeugdspeler maar is Europees gezien een koopje natuurlijk,Marc wel btje opletten graag!

 7. Ajacied407

  Word echt dood chagrijnig van Ajax. Wees zuinig op je talenten en verkoop ze niet voor een appel en een ei! Kijk naar Engelse clubs; zij leggen €35 miljoen neer voor Depay. Wat presteert hij in Engeland?

  Marc Overmars is goed op de weg om zijn krediet bij de gemiddelde Ajax-supporter te verspelen.

  1. BobbyHaarms

   Had hij nog krediet dan? Het wordt tijd dat we de “psv-weg” wat meer gaan bewandelen. Die zouden dit zonder blikken of blozen al vragen voor bijvoorbeeld een prutser als Stijn Schaars.

   1. Toppertje

    Inderdaad Bobby. Je schrikt gewoon hoe gemakkelijk Ajax akkoord gaat. Niets van onderhandelen tot er een astronomisch bedrag ligt maar gewoon tevreden zijn met een fooi. Want dat is het. Het grootste Nederlandse talent met op 18 jarige leeftijd een basisplaats. Die verkoop je niet halverwege het seizoen voor 25 miljoen. Wat mij betreft doen ze helemaal geen zaken. Alleen het kampioenschap telt nu en niet een nog dikkere bankrekening waar ze toch niets mee doen.

   2. Remco425

    De psv-weg? Die hebben Depay voor ongeveer hetzelfde bedrag laten vertrekken en die had al veel meer laten zien dan Bazoer nu. Dus laten we alsjeblieft niet de psv-weg volgen.

     1. Remco425

      Wat jij bedoeld zijn de bonussen waardoor het kan oplopen tot 35M. Net als die 25M voor Bazoer ook exclusief bonussen en doorverkooppercentage is.

 8. ajaxhoger

  Verkopen willen ze wel , kopen niet, als de RVC maar tevreden is en elk jaar een bonus op kan strijken dan zijn ze tevreden , jongens waar moet het naar toe met onze club
  Iedereen ziet dat we steeds verder afglijden , en zei willen het niet zien .
  Het is wachten tot de bom barst in de arena .

 9. Indojood

  Ik wilde even tot bedaren komen maar ik word alleen maar kwader, ik kan gewoon niet geloven wat ik hier lees! Als een speler aangeeft nog 3 jaar te willen blijven en dan wellicht naar Barca wil vertrekken dan wordt het je als club erg gemakkelijk gemaakt. Je kunt dan gewoon tegen iedereen zeggen dat Bazoer niet te koop is. Je hoeft niet eens beleid te voeren, de speler in kwestie doet dit feitelijk al voor je. Normaal gesproken moet je behoorlijk je best doen om een gewilde speler binnen boord te houden maar Ajax dat hier precies het tegengestelde. Is dit ook een democratische beslissing van het TH/directie? Ik ben sinds het ontslag van Jonk en de breuk met Cruijff het vertrouwen kwijt in de huidige leiding en helaas voor ons wordt dit keer op keer bevestigd.

  1. ajaxhoger

   Daarom snap ik ook niet dat er niks gebeurd in de arena , alles word geaccepteerd , we glijden steeds verder af , een lachertje is het meer niet .

  2. Toppertje

   Ik denk steeds aan hetzelfde. We zijn super gezond, de speler wil blijven, bovenaan in de competitie waarom dan in godsnaam verkopen? En de tegenstander van Cruijff maar gniffelen in de afgelopen maanden. Maar die heeft in zijn eentje gvd veel meer gevoel voor topsport en de supporters dan dat hele zooitje bij elkaar. Zou de Boer net als bij Jonk nu ook weer achter dit directiebesluit hebben gestaan?

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik neem aan van wel.. Dit wordt uiteraard besproken in het TH. Als je als trainer e een halszaak van maakt dat Bazoer moet blijven lijkt me sterk dat Overmars dan toch gaat verkopen..

    1. Toppertje

     Wilde ook met mijn vraag de rol van de Boer benadrukken. Onbegrijpelijk dit. Bij Ajax hebben ze schijt aan de supporters maar ze vergeten dat Ajax (iedere club) zonder zijn supporters niets is.

  3. Remco425

   Weet jij wat er in z’n contract staat? Ik niet namelijk. Als daar bedragen in vermeld staan heeft Ajax niets te vertellen als een club bereidt is die bedragen neer te leggen. Ik zeg niet dat het zo is, maar we weten het niet. Dus in plaats van het bestuur weer overal de schuld van te geven, wees gewoon blij dat Bazoer wilt blijven.

   1. Indojood

    Iedereen is blij dat hij blijft. Wat er wel en niet in zijn contract staat is niet relevant. Deze speler zegt nog 3 jaar te willen blijven en dan de grote stap te maken. Dan wimpel je alle clubs gewoon af. Ajax geeft doodleuk aan dat ie te koop is. Is dat de schuld van de toiletjuffrouw dan.

    1. Toppertje

     Al zou er 25 mio in zijn contract staan, wat ik niet geloof wat dat soort dingen zijn meestal bekend, dan hoef je nog niet mee te werken aan een vertrek halverwege het seizoen. Ongelofelijk hoe makkelijk sommige supporters zich bij het flapdrollen bestuur van Ajax neerleggen. De Boer had een beetje vertrouwen terug kunnen winnen door zijn bek open te doen en hiervoor te gaan liggen.

     1. Remco425

      Ik weet niet of het zo is, maar wij weten niet wat er in staat, Maar als dat dus wel zo is heeft Ajax niets te willen. Dan zijn ze verlicht mee te werken. Gelukkig wil Bazoer zelf niet.

    2. Remco425

     Is zeker wel relevant. Als Napoli bereid is het bedrag dat in zn contract staat te betalen is Ajax verplicht toestemming te geven en is het volledig aan Bazoer of hij erop ingaat of niet. Gelukkig niet dus.

 10. toonvs

  Jongens laat Bazoer en Klaassen lekker gaan voor die bedragen. Ajax wil geen kampioen meer worden ze willen alleen geld verdienen. Als Overmars en zijn vrienden er maar beter van worden. Ajax telt niet voor die mannen alleen hun bankrekeningen.

 11. ajacied078

  wat zou bazoer bij napoli moeten? zon clubje dat eens in de 20 jaar kampioen wordt. die 25 miljoen en die toestemming tot praten ok. ajax weet ook wel dat ze dit talent niet gaan houden. maar halverwege die jongen zijn eerste seizoen is van de gekken. had hem dan meteen aan barca verkocht voor het dubbele en gelijk terug gehuurd.

 12. AjaxBarcelona

  Voor 30 miljoen naar Barcelona met de eerste 5-10 jaar kampioenschapsbonussen en een door verkoop percentage is prima. Daarnaast een huurovereenkomst tot en met seizoen 2016-2017. Maar dan alleen naar Barcelona.
  Depay was 21 en ging voor 27,5.

 13. Heldenzoon

  Niet gelijk zo opgefokt reageren. 1) is het 100% waar, 2) misschien heeft Bazoer wel een maximum van 25 miljoen in zijn huidig contract, 3) we hebben het hier niet over een fooi… 25 miljoen, ga ff zitten en zeg het hardop

  1. Indojood

   Los van het feit dat je hier aan het speculeren bent, is het van de zotte dat je bereid bent hem te verkopen, tegen de wens van de speler in. Jij vindt het geen fooi, heel veel anderen wel. Bazoer is nu al beter dan die pisvlek die aan het banken is bij Van Gaal en zijn transfersom ligt aanzienlijk hoger. Als er inderdaad een clausule is van 25 miljoen, is dat wederom een teken van slecht beleid.

   1. Toppertje

    Als Ajax niet bereid is om te verkopen dan kunnen ze dat gewoon zeggen. In de regel doet dat al de prijs stijgen. Maar Ajax doet dat niet en er is geen enkele poging gedaan om de onrust bij supporters weg te nemen dus dan kunnen wij als supporters maar 1 conclusie trekken. Voor mijzelf mag 25 miljoen veel lijken maar naar internationale voetbalmaatstaven is het een schijntje.

 14. AjaxBarcelona

  Remco425 als de club Bazoer een verbeterd contract tot 2019 geeft doen ze dat niet omdat hij zulke mooie bruine ogen heeft. Toen wisten ze dondersgoed wat voor talent ze in huis hadden en Marc helemaal. Dus zou er in het contract een gelimiteerde transfersom staan van 25 miljoen dan staat dat gelijk aan een brevet van onvermogen. Het is dus niet van belang wat er in het contract staat maar gewoon 25 miljoen zou onacceptabel moeten zijn

 15. Iamsterdam2015

  Napoli, dat eerder ook al interesse toonde in Ajacied Davy Klaassen, had toestemming van directeur spelerszaken Marc Overmars om met Bazoer te praten over een mogelijke overgang. Het grote talent van de Amsterdamse club had echter geen trek in een gesprek met de Italiaanse koploper.
  Napoli legde zich niet meteen neer bij diens afwijzing en schrok evenmin terug van het prijskaartje van ongeveer 25 miljoen euro dat Ajax aan hem had gehangen. Via de broer en tevens zaakwaarnemer van Bazoer werd een nieuwe poging gedaan, inclusief een uitnodiging voor een bezoekje aan de bekerwedstrijd tegen Internazionale (dinsdag in Napels), maar de Italiaanse club kreeg opnieuw een negatief antwoord vanuit Nederland. Het kamp-Bazoer kiest liever voor een geleidelijke weg naar de Europese top, om te beginnen bij Ajax.

  (AD van zaterdag 16 jan)

  Dus geen paniek. Over twee jaar gaat hij voor 40 miljoen weg.

 16. AjaxBarcelona

  Dat heb jij gelezen cq gehoord van Marc? Zolang trouwens bonussen niet gehaald zijn en iemand niet is doorverkocht heb je nog niks hoor. Daarbij is het dan merendeels als de speler met winst wordt doorverkocht. Stel dat iemand door blessure zijn carrière moet stoppen, heb je ook niks. De basis is de transfersom. Kampioenschapsbonussen zijn leuk af te spreken bij clubs als Barcelona niet bij Napoli.

 17. Heldenzoon

  Allemaal experts hier, vooral AB en zijn billenmaat Indo. Die hebben altijd gelijk.

  Die ex PSV-speler (kinderachtig gedrag doe ik niet aan mee) was de meest belangrijke reden dat PSV kampioen werd. Je verkoopt iemand op behaalde resultaten….. Een garantie voor succes heb je niet.

  Als je als club een salaris plafond bent aan het hanteren is het moeilijk om een transfersom erg hoog te stellen. Als de club aangeeft dat het een speler niet wegdoet voor een bedrag van minder dan 50 miljoen dan gaat de zaakwaarnemer vragen om een salaris dat past bij een speler die 50 miljoen waard kan zijn. Ajax betaald dat niet, de transfersom als concessie zal dus lager zijn.

  Raar he dat het maximum van AJax verkopen rond dat de 26/27 miljoen is…..

 18. vak411

  Al vraagt ie 60 miljoen.. Wat kan mij dat schelen.. Dat komt op de bank tte staan en niet op het veld dus…. Gewoon niemand verkopen van de talenten

 19. Indojood

  Gelul. Ajax betaalt de hoogste salarissen in NL maar pi$vee bedingt een hogere transfersom. Het is al eerder geroepen, zij gaan gewoon hoger zitten met hun eisen.

 20. AjaxBarcelona

  Oh billenmaat is volwassen en onderbouwd. Heldenlul jij bent gewoon een stuk ongedierte wat bij slecht weer onder een straattegel vandaan komt. Iedereen geeft hier gewoon zijn/haar mening en jij start met beledigingen. Dan miet je ook gewoon ontvangen mislukte nageboorte. Wees ook eens een dappere vent en maak je ook eens bekend. Lekker anoniem schelden is het enige wat jij kan. Flikker op ajb. Gegroet Ab W. Uit Hillegom.

 21. Jeroen-AFCA

  Lees net op spccernews dat transfer van 25 door bonussen verdubbeld kon worden nog 2 jaar deze kerel houden hij loopt qua ontwikkeling 2 jaar voor is een natuurtalent

 22. AjaxBarcelona

  Bonussen moeten een extra zijn op een zekerheid van een transferbedrag. Het mag geen hoofdbestanddeel zijn van een transfer. Het klinkt leuk, kans op 50 miljoen maar voorlopig is het 25 miljoen aan gebakken lucht. Het is ook nog eens afhankelijk van de club waar hij naar toe gaat. Als het om kampioenschapsbonussen gaat o.a. Dan denk ik niet direct aan Napoli.

Comments are closed.