Molde verliest in aanloop naar duel met Ajax

molde-ajax_logo

Molde heeft afgelopen zondag een slechte generale beleeft voor het duel met Ajax van aanstaande donderdag. De Noorse ploeg verloor het competitieduel bij Stabaek met 1-0 en staat hierdoor op een zevende plaats in de competitie. In de Europa League presteert Molde overigens een stuk beter. In de play-offs schakelde het Standard Luik uit en de eerste wedstrijd in de groepsfase wonnen de Noren met maar liefst 1-3 in Istanboel tegen Fenerbahce. Molde – Ajax begint donderdag om 21:05 uur.

Bron: AD

Related posts

16 Comments

 1. Geroldkohlen

  moet dat wat uitmaken? ze hebben ook gewonnen van fenerbace dus wat zegt dat, tegen betekenloze clubs hebben we het zowiezo lastig, uberhaupt wanneer we de grens over gaan word het een zware wedstrijd! ik hoop op een overwinning en aangezien de reputatie van de wedstrijden over de grens denk ik aan een magere overwinning!

 2. bezemsteel

  Molde, als je mij een paar jaar geleden had verteld dat ajax hier tegen moest dan had ik me geen zorgen gemaakt en was ik uit gegaan van 5-0. Helaas heeft ajax het de laatste tijd erg moeilijk met dit soort op papier zwakke tegenstanders. Dus laten we gewoon hopen op een zege en onszelf nog niet rijk rekenen.

 3. AFC98

  De competitie daar is al bijna weer over hè, die spelen in de zomer door. Als ze dan 7e staan in de Noorse competitie…. Moeten we kunnen pakken

  1. Litmanen

   Kijk maar eens wat ze in hun eerste wedstrijd in de poule hebben gedaan. Dan schrik je je rot!

 4. Ajacied407

  Gewoon naar ons zelf blijven kijken en eigen spel blijven spelen (zoals tegen Groningen) , dan heb ik er alle vertrouwen in.

 5. AFCA my World

  Dit zegt zelfs helemaal niets, ze waren met hun gedachten al bij Ajax,dat is nu ook nog de enige manier om hun seizoen te redden,ze zullen er echt keihard voor knokken hebben ze bij Fenerbahçe ook gedaan en dat zal Ajax erg tegenvallen,dus word erg lastig hou het op een gelijkspel !

 6. Rene1964

  Wat internationaal vooral belangrijk is, is dat je die kansen die je krijgt, ook direct verzilverd! Eigenlijk geldt dat voor elke wedstrijd, maar internationaal nog veel meer! Dus koppie erbij vanaf minuut 1 en afmaken die kansen!

 7. -buitenkantje rechts-

  Heb wel vertrouwen in Ajax.. Zijn nu goed in vorm aan het komen.. Ajax houdt steevast de nul. Er zijn weinig ploegen die zomaar van dit Ajax gaan winnen denk ik.

Comments are closed.