De Boer ziet Gudelj steeds beter worden

0926ajax-groningen_gudelj_bazoer

Frank de Boer is zeer te spreken over aankoop Nemanja Gudelj die afgelopen zomer voor zes miljoen de overstap maakte van AZ naar Ajax. Vooral de fysieke krachten van de Serviër stemmen de trainer tevreden al is er natuurlijk nog altijd ruimte voor verbetering.

‘Nemanja ziet het spelletje steeds beter en fysiek is hij natuurlijk erg sterk. Voetbal is óók duels spelen. Van de tien duels wint hij er 9,5 en uiteindelijk is dát het verschil of je als ploeg veertig meter naar achteren moet lopen of dat je direct zelf weer kunt gaan aanvallen. In dat opzicht moet hij nog verbeteren want meestal als hij de bal weet te veroveren draait hij de drukte in en dan zou hij juist sneller vooruit moeten denken zodat de gehele ploeg weer aanvallend bezig is. Daar werken wij hard aan en ik zie verbetering bij hem, dat is het belangrijkste’.

Bron: AD

Related posts

26 Comments

 1. Ajacied407

  Hopelijk dat die jongen z’n oude niveau haalt, toen die bij AZ speelde. Ik zie zelf ook wel potentie, maar hij kan nog veel beter, vind ik.

  1. FrankiC

   Omdat Bazoer zijn verdedigende taken wat serieuzer nam tegen Groningen, kwam Gudelj niet te zwemmen en kon hij ook een goeie pot spelen….

 2. Didron

  Niet alleen Frank ziet dat!!! Vond Gudelj bij AZ al een baas, sinds hij bij ons speelt is hij opper baas!!!!!

 3. PvL020

  Ik ben een fan van hem, mee verdedigen mag idd beter, maar zoals Frank al aangeeft, de goede kant op draaien dan is het al goed.

 4. dickst14

  ze worden allemaal steeds beter. als ze dit bij elkaar kunnen houden en met de buitencategorie wat er nog aankomt (vd beek, nouri, cerny, de light enz) dan ziet de toekomst er goed uit.

    1. woody79

     was ook niet om je af te vallen, maar stond er leuk. en ja je hebt gelijk, als hij over een jaar komt weer geen plek voor vdhoorn toch?

 5. Dappere strijder

  gudelj is echt een topaankoop! ben onwijs blij met hem. als ons Ajax echt gaat voetballen, dan weet ik zeker dat hij wekelijks minimaal een 8 gaat krijgen! Wat een baas

  1. AFCA my World

   Voor de eerste x een goede aankoop die er gelijk staat, maar vd Hoorn en Sinkgraven en Zivkovic komen er ook nog wel !

   1. woody79

    hoop dat van de hoorn nog boven komt. ben bang dat ie straks ergens in een achterafland terechtkomt

 6. Sonsee

  Ze zijn druk bezig om
  Een complete speler van hem te maken en dat heeft hij ook nodig want dat of safe spelen moet bij het ajax spel er merendeels uit. Tegen echte topclubs is op safe spelen geen probleem maar zoals hier in Nederland moet je gewoon knallen met lef en wilskracht.

 7. Skilder22

  Zie alleen nog te weinig van zijn fluwele traptechniek corners schiet die nog net het stadion niet uit

 8. HURBIE

  Zie het hele team steeds beter worden , knullige foutjes eruit en niet voor eigen succes gaan maar de bal voor geven?

 9. Ramon1

  Die jongen vond ik in begin tegenvallen omdat iedereen zei de trap van Beckham ja da gaat me beetje ver maar hij doet veel nuttig werk op middenveld word een topper

 10. -buitenkantje rechts-

  Gudelj is een topper.. Ik vind alleen zijn voorzetten en vrije trappen op dit ogenblik erg tegenvallen..ondanks de goal tegen Groningen.

  1. Litmanen

   Hoezo tegenvallen? Zo krijgen ze op de tweede ring ook nog eens een bal ;).
   Doet het prima hoor, maar bij elke vrije trap verlang ik naar Schone.

 11. Indojood

  Kinderhandjes zijn weer gauw gevuld. Zo geweldig is het allemaal nog niet. Verloren van Rapid, met de hakken over de sloot tegen die Tsjechen en het spel is nog steeds saai. De resultaten verbloemen een hoop maar ik zie ook dat steeds meer supporters op Italianen of Chelsea fans beginnen te lijken. Straks is een bus parkeren is ook zeker aanvaardbaar.

 12. 4everAjax

  Ho ho ho het wordt steeds vaker minder saai. Het kan nog veel beter maar je moet toegeven dat het beter is dan de afgelopen seizoenen.

Comments are closed.