Lazio blij met komst Kishna: ‘we wilden hem heel graag hebben’ (Incl. video’s)

0710ajax-nordsaelland_kishna

Zondagavond bevestigde Lazio Roma in Italiaanse media de komst van Ricardo Kishna. De Ajacied maakt voor een transfersom van naar verluidt maximaal 4 miljoen euro de overstap naar Lazio. Media spreken elkaar tegen of dat bedrag inclusief mogelijke bonussen is of niet. Daarover sprak een woordvoerder van de Italiaanse club zich niet uit. “We zijn blij dat we hem kunnen begroeten. We wilden hem heel graag hebben.” Kishna zal maandag een medische keuring ondergaan en bij een goed resultaat naar verwachting direct een contract ondertekenen.

App-gebruikers: Bekijk de video’s via deze link op onze website.

Related posts

41 Comments

    1. De Ajacied

      Toch jammer dat Kishna weg is hoor, had veel talent en de verkeerde zaakwaarnemer

      1. CactusMokum

        hoeveel spelers hebben we nog waar die dikke volgevreten zaakwaarnemer van is?

  1. CactusMokum

    mooie club voor hem waar de supporters gek zijn op gekleurde spelers, gezien de concurrentie zal hij veel gaan spelen maar denk dat het voornamelijk bankzitten word…daar word hij vrolijk van

    1. Rene1964

      JOJO: zeker apart weer, een graad of 17, regen. Daar word ik ook niet vrolijk van.

  2. Mokum76

    Nou Lazio, succes met die vetklep Raiola. Blijf maar goed betalen, anders zijn jullie je aanwinst zo weer kwijt!

  3. Ajacied1996

    Succes Kishna met het verkloten van je carriere! Hoop voor je dat je af en toe bij de selectie komt. Maar ik betwijfel het nog maar. Echt zonde!!!!!!

  4. RenaldoAjax2410

    daar horen we dus nooit meer iets van zonde had veel talent maar heeft ook wat apart gedrag, veel plezier bij Lazio (op de bank)!

  5. Geroldkohlen

    ben echt niet blij!!! de Italianen zijn blij dat ze hem voor klein geld hebben kunnen krijgen! hoop dat we hier geen spijt van krijgen, want ik vind het zonde dat we hem hebben laten gaan.

  6. fjonkman

    Ik hoop dat Kishna een lekker kussentje meeneemt naar Italië… Het schijnt dat die kuipstoeltjes op de tribune nogal hard zijn in Rome 😉

  7. AFCARay

    Lekker weg blijven, nooit meer terugkomen!!! Zeker niet met die pizzavreter !!!

  8. BobbyHaarms

    Sommigen kunnen wel zeggen dat ze blij zijn dat ie weg is (ik ben het voor de duidelijkheid ook, voor hier misverstanden over bestaan) maar het is toch om te janken dat dit gebeurt? En die zaakwaarnemer met z’n plofkop maakte hem ook he-le-maal gek in zijn hoofd. En dat terwijl het in potentie een topspeler had kunnen worden bij ons als hij goede begeleiding had gehad..nogmaals, doodzonde dat zo’n talent op deze manier vertrekt!

    1. Rene1964

      Klopt BOBBY, maar misschien heeft juist Ajax hier toch wel een hand in en wilden ze hem stiekem toch wel graag kwijt. Anders hadden ze hem toch echt wel een goede aanbieding gedaan en hem kost wat kost behouden. Blijkbaar was dat niet het geval. Het zij zo …
      Ik denk echter niet dat hij daar veel succes zal hebben.

  9. Robin

    Wat een gezeik op Kishna! Stel hij krijgt in onze Mickey Mouse competitie een doodschop terwijl hij een paar ton verdient….. Nu kan hij het veelvoudige verdienen in een sterkere competitie….. Eindeloze discussie over iets dat bijna uitgestorven is bij spelers; clubliefde. Zinloos dit….

  10. Slingertje.

    Blij dat het eindelijk rond is die transfer. En hij komt er wel achter als hij daar niet preseert want dan leert hij meteen voor wat voor een soort fans hij speelt.

  11. kanu

    kan hij met die dikke samen pizza gaan eten . Krijgt hij tijd zat voor op de tribune.

Comments are closed.