Spannende dagen breken aan voor Nathaniël

0725nathaniel

Nathaniël is inmiddels een week in de Verenigde Staten om de loodzware immunotherapie te ondergaan. Inmiddels is het huis betrokken en is de snelste route naar het ziekenhuis bekeken. Uit het gesprek met de oncoloog is gebleken dat Nathaniël vrij snel zal beginnen met de therapie.

Inmiddels heeft Nathaniël drie scans gehad. Daaruit is gelukkig gebleken dat hij schoon is; vrij van neuroblastoomkanker. De ziekte kan echter makkelijk terugkomen. Maandag is er een gesprek met de oncoloog en dan wordt bekeken wanneer hij aan zijn therapie kan beginnen. Oom Sylvano denkt dat het snel zal gebeuren. ‘De eerste dosis van het chemische spul dat hij krijgt is gelijk een enorme aanslag op het lichaam en de eerste tien uur zijn niet van gevaar ontbloot. Daarna zal het voor Nathaniël wel pijnlijk zijn maar niet meer levensgevaarlijk. De behandeling verdubbelt uiteindelijk de kans op overleven naar zo’n 60 procent’. De totale behandeling van Nathaniël duurt ongeveer een half jaar.

Bron: RTV NH
Foto: Fam Roggeveld

Related posts

43 Comments

  1. qazqaz

    Sterkte kleine man, volhouden.
    Ook voor de familie sterke en hopen op veel succes voor de kleine man!!

  2. Didron

    Indien de reactie meeleest: zou het a.u.b. mogelijk zijn om Lee Towers te blokkeren, of in ieder geval zijn post in dit topic kunnen verwijderen?? Die post is respectloos!!! Alvast bedankt!!!

      1. Didron

        Helaas was alleen zijn post verwijderd, hij niet gejeel. Is weer aan het lullen in het ArenA topic 🙁 🙁 🙁

  3. huub

    Zware tijden voor dat manneke en zijn ouders. Hij komt sterk terug na zijn behandeling en de nodige herstel therapie. Eens zal hij een grote ster zijn van Ajax waar hij schittert tussen de andere grootheden! Veel sterkte!

  4. toon61

    Sterkte manneke , wat moet hij een gevecht leveren , het moest toch niet mogelijk zijn dat zo,n onschuldig jong kind zoiets kan krijgen .
    Gelukkig staan er veel achter hem , veel sups van onze club ajax .
    Vader en moeder ook sterkte gewenst in deze moeilijke periode.

  5. boysammy1

    Komop Nathaniël! Een paar testen en je bent er door, ik wens jou en je familie een sterkte. Je bent een echte Ajacied in hart en nieren!

  6. Sonsee

    Heel veel sterkte toegewenst en hopelijk komt dit jongetje er weer helemaal boven op. Moet er niet aan denken, zo jong en dan al zoveel meegemaakt door die ziekte.

  7. BobbyHaarms

    Zet hem op maatje! Altijd positief zijn daar kom je het verst mee…sterkte en kracht!

  8. Beer van de Meer

    Nathaniël brengt mensen samen. Hier geldt nl. maar één ding: you never walk alone.

Comments are closed.