Nathaniël uitgezwaaid en vertrokken naar VS

0417nathaniel

Nathaniël Roggeveld is vanmorgen door tientallen Ajaxsupporters uitgezwaaid op Schiphol. Er hingen spandoeken en de jongen kwam met zijn familie in een witte limousine aan op het vliegveld. Nathaniël  vertrekt vandaag richting de stad Philadelphia in de Verenigde Staten om daar een speciale behandeling te krijgen tegen kanker.

Door de eerder gehouden inzamelingen is het bedrag bereikt waarmee Nathaniël de behandeling tegen neuroblastoom kan ondergaan in Amerika. Voor Nathaniëls behandeling is ongeveer 100.000 euro nodig, maar zijn ouders zetten de inzameling door om ook in de toekomst patiëntjes naar de VS te kunnen sturen voor behandeling. Nathaniël heeft een nu een overlevingskans van 20-40 procent. Door de speciale immunotherapie in de VS wordt dat 40-60 procent.

Veel sterkte kleine dappere strijder!!

Related posts

14 Comments

  1. lomaoost

    He boy het gaat natuurlijk lukken veel sterkte met de behandeling and God bless you

  2. WZAWZDB Ajax 14

    Ik ben blij dat ik er bij kon zijn die 2 uur heen en 2 uur terug was het helemaal waard voor deze kleine lieve man gister ook al naar de wedstrijd geweest dus mijn auto heeft wel weer genoeg uurtjes gereden

  3. Royb020

    Heel veel succes en sterkte!!! En dat we deze dappere strijder weer snel in de Arena mogen verwelkomen!!!

  4. BobbyHaarms

    Jeetje man hier krijg je toch kippenvel van? Zoveel warme reacties en steunbetuigingen voor dit zieke knaapje…hoop je over een poosje als een gezond Hollands ventje te begroeten tussen al die andere Ajacieden op de tribune…behouden vlucht, en heel veel kracht en sterkte voor jou en je hele familie!

Comments are closed.