Gametalk: Ajax – Panathinaikos

0605panathinaikos

Vanaf 19.30 uur speelt Ajax de tweede vriendschappelijke wedstrijd van vandaag. Panathinaikos. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark van SV Epe, ter ere van het 75-jarige bestaan van die club. De wedstrijd is live te volgen via Ajax Exclusive. Praat hier live mee!

Opstelling Ajax: Boer; Tete, Van der Hoorn, Riedewald, Dijks; Bazoer, Klaassen, Sinkgraven; Schöne, Milik, Menig

Related posts

35 Comments

  1. vanzanten

    Ik zie nog net zo veel ballen achteruit gespeeld worden als vorig seizoen.

  2. Mijn Club

    Dat zal er ongetwijfeld zo ingesleten zijn, dat dat dit seizoen niet anders zal zijn. Wellicht dat Trustfull dit eruit gaat krijgen

  3. vanzanten

    0-0. Ik ben bang dat onze tegenstanders dit jaar vooral angst zullen hebben voor de uit-shirts.

  4. pietprecies

    Milik is een baas, scoort ook op topniveau tegen Duitsland etc. Grote verwachtingen van hem dit seizoen

    1. toon61

      2..0 met tikkie terug voetbal ,het resultaat is goed ,maar ik wil het dit jaar wel eens zien ,het word weer geen kampioenschap dit jaar ,zeker niet met deze spelers .

      1. Moosie

        Zo zielig als jij vanmiddag reageerde op de eerste wedstrijd laat gewoon zien dat je een zeikerd bent net als die vriend paullus van je en nog wat van die zielige figuren meteen weer over de directie de rvc en weet ik niet waar over maar verstand van een oefenwedstrijd en het doel daarvan heb je niet.

  5. Bdg

    Toon61 pffffff. Het zijn maar oefenwedstrijden op een amateur veldje joh. Neem anders nog een glaasje azijn

  6. ryanc

    Wouw toon61 als jij op voorhand al weet dat ajax geen kampioen gaat worden waarom kijk je dan nog?? Met deze spelers kan ajax zeker kampioen spelen!

  7. Remco425

    Toon heeft echt ALTIJD wat te zeiken zeg. Wat zal die man een triest leven hebben…

  8. AjaxBarcelona

    Het is een achterstandswijk in Den Haag, een zolderkamer waar geen daglicht komt. De ruimte bestaat uit een bed een tafel met een oude computer en twee stoelen. Hier is een bedrijfje gevestigd, ingeschreven in de Kamer van Koophandel van Rotterdam. De naam AFC Afzeikerdje. Doel van het bedrijf: zodra het maar enigszins mogelijk is Iedereen binnen Ajax met de grond gelijk maken. attributen: een vijftal standaard teksten die af en toe gehusseld worden. Het bedrijf kent slechts twee mensen. Een directeur en een vennoot ……. Toon61 en Paullus. Ze zijn parttime straatveger in de Schilderswijk van Den Haag ( helemaal niets mis mee overigens) maar achter de computer zijn ze hun eigen superhelden. Lekker de aartsvijand op het forum afzeiken. Een soort van levensdoel. Zij worden er telkens heel erg blij van. Ik zou zeggen: laat ze maar lekker gaan. Ze zijn van de straat.

    1. Moosie

      We kunnen winnen of verliezen.
      Hun niet negeren of invriezen.
      Maar een mooiere club als de onze is er niet.
      prettig weekend ouwe.

Comments are closed.