Real Sociedad sprak met Ajax, Kishna en zaakwaarnemer over transfer maar Kishna wil niet

1210ajax-apoel_kishna

Real Sociedad wil een poging wagen Ricardo Kishna deze zomer weg te halen bij Ajax. Voorzitter Jokin Aperribay van de Baskische club, die afgelopen seizoen als twaalfde eindigde in de Primera Division, was deze week in Nederland om zowel met Kishna zelf als zijn zaakwaarnemer Mino Raiola te spreken. Volgens de Spaanse krant El Mundo Deportivo voerde de president van de Spanjaarden ook al serieuze onderhandelingen met Ajax over de transfer. Kishna zelf loopt nog niet echt warm voor een transfer naar Sociedad, aldus het Spaanse medium. De Spanjaarden zouden daardoor inmiddels hun interesse alweer op andere spelers gericht hebben.

De twintigjarige Kishna tekende in 2014 na langdurige onderhandelingen uiteindelijk een profcontract tot de zomer van 2016 bij Ajax. Zaakwaarnemer Raiola laat ondertussen geen kans onbenut om aan te geven dat hij Kishna graag elders zou onderbrengen en dat Ajax hem niet op waarde schat.

Zijn contract bij Ajax loopt nog twaalf maanden door en misschien wacht hij tot volgend jaar zomer, alvorens hij de deur in de hoofdstad achter zich dicht trekt. Ajax zal daar anders over denken en het beleid door willen trekken dat spelers die nog slechts een eenjarig contract hebben nu moeten bijtekenen of nu moeten vertrekken. Vooralsnog kwamen de speler en Ajax niet nader tot elkaar over een nieuw contract.

Bron: El Mundo Deportivo

Related posts

18 Comments

  1. Teuntje

    Begrijp nog steeds niet waarom het Kishna kamp zo hoog van de toren blaast. Kishna heeft echt leuke dingen laten zien, maar m.i. vooral slechte en ongeïnspireerde wedstrijden gespeeld. Wat meer zelfkritiek zou op z’n plaats zijn, toch?

  2. Corr

    Niet de juiste club voor hem, hij moet lekker bijtekenen bij Ajax en die raiola de deur wijzen dan is er veel meer rust voor hem en Ajax en zal hij nog beter presteren

  3. wilgraag

    Snel verkopen is te wisselvallig en arogant. Genoeg talent in huis die het over kunnen nemen.

  4. Bastoflex

    Lijkt erop dat Ajax ook niet onwelwillend staat tegenover een vertrek van Kishna.

  5. Bastoflex

    Lijkt erop alsof Ajax ook niet onwelwillend staat tegenover een vertrek.

  6. wilgraag

    Snel weg doen is te wisselvallig en arogant. Staan al genoeg talenten in de jeugd klaar.

    1. Zlatan

      Niet naar luisteren , die vent heeft geld nodig ,zaakwaarnemers zijn niet altijd eerlijk

  7. -buitenkantje rechts-

    Onbegrijpelijk..een speler die nog niet 1 seizoen constant heeft gepresteerd en zichzelf nog moet ontwikkelen.. Om dan als te praten over een transfer.. Richt je eerst eens op je eigen club..zorg ervoor dat je er elke week staat en presteert.. Doe dat 3 jaar lang.. Misschien dat je dan een transfer naar een grote rijke club verdient. Anders verdwijn je straks op de bank bij een Spaanse middenmoter en is niemand meer in je geïnteresseerd.. Bedankt zaakwaarnemer!

  8. Litmanen

    Er wordt duidelijk een spelletje gespeeld door Raiola. Maar het is wel duidelijk dat Kishna op deze manier op weg is naar een tribuneplaats.

  9. Emilio4Ajax

    Lulkoek…Raiola verdient genoeg nu Zlatan naar Milan gaat… Gewoon voor 3 jaar bijtekenen en niet zeiken… ;))

  10. Coenie

    Met Victor Fischer en Quincy Menig en ook Vaclav Cerny staan er voor de linker kant al aardig wat spelers te trappelen om zijn plek over te nemen. En met het gegeven dat hij een contract heeft tot 2016 zou het zo maar kunnen dat ze bij een leuk bod afscheid nemen van deze “herrie-schopper”. Misschien wel de reden waarom ze hem nog geen contract verlenging hebben gegeven?

  11. Gertjan

    Ajax moet geen ene speler meer nemen, die onder contract staat met het varken Raiola! Allemaal arrogante geldwolven!! Opzouten dat soort!

Comments are closed.