Klaassen stelt doel: ‘Kampioen worden en veel beter spelen’

1221excelsior-ajax_klaassen

Davy Klaassen heeft zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen met Ajax. De middenvelder is volledig hersteld van zijn buikwandoperatie en begint vandaag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

‘Natuurlijk hebben wij het nog over het afgelopen seizoen gehad en dat is duidelijk een grote teleurstelling voor ons geweest. Als mensen er niet over praten gaat het goed maar nu ik het er weer over heb dan komen de gevoelens weer boven. Aankomend seizoen willen wij kampioen worden en veel beter spelen. Ik ben goed uitgerust, ook door die operatie. Nu ben ik er weer klaar voor. De operatie en het herstel zijn goed gegaan en ik heb er nu geen last meer van, dat was ook de bedoeling natuurlijk’.

Bron: Ajax TV

Related posts

43 Comments

  1. Skills

    Prima doelstelling over het beter spelen, maar als we kampioen willen worden moeten we 1 top spits

    1. elfje

      We moeten gewoon Barca stel gaan spelen veel pasen af en toe en keer een mooie actie

    2. De Ajacied

      Prima doelstelling Davey hopelijk kunnen jullie dit ook waar maken, Overmars moet een opschieten zodat hij de spelers binnen heeft en kunnen gaan trainen

      1. FrankiC

        Kwalificatie voor het ‘miljoenenbal’ hoort wat mij betreft er zeker bij. Dat geeft aanzien en naar de wedstrijden in de poulefase kan ik echt uitkijken. Ik heb niets met die Europa League, waar we al jaren door vervelende Oost-Eurpese ploegen worden uitgeschakeld.

  2. Litmanen

    Als Frank het voor elkaar krijgt met Klaassen op 10 mooi te spelen en kampioen te worden, dan zijn we eindelijk af van dat gelul uit Barcelona.
    Bewijs maar net als vGaal destijds dat dat heel goed mogelijk is.

    1. dickst14

      ja klaassen op 10 en dan de volgende opstelling: Cillisen Dijks Heitinga Veldman Tete Sinkgraven Klaassen Gudelji Fischer Millik en Al Ghazi. En ik heb er alle vertrouwen in.

        1. -buitenkantje rechts-

          Ja idd Bazoer..ik denk dat Dickst er niet ver naast zit.. Bazoer voor Sinkgraven ?

          1. FrankiC

            Daar heb je idd veel mogelijkheden. We hebben minstens 6 volwaardige middenvelders, maar het belangrijkste is dat het met de punt naar voren gaat spelen. Ik ben fan van Serero LM of evt middenveld met Klaassen/Gudelj en Schöne op 10 in de 1e seizoenshelft en Nouri in de tweede. Hoe ver is deze jongen? Een en ander zou dan voorlopig ten koste van Sinkgraven gaan.

        2. dickst14

          ja Bazour hoort er ook in, maar er kunnen er maar 11 in de basis en ik denk dat een middenveld met Klaassen Sinkgraven en Gudelj alles heeft. Duelkracht, snelheid, inzicht, techniek en scorend vermogen.

        3. dickst14

          bazour hoort er eigenlijk ook in, maar er kunnen er maar 11 in de basis. En ik denk dat een middenveld met Sinkgraven Klaassen en Gudelj alles heeft. Duelkracht inzicht snelheid en scorend vermogen.

          1. FdB=Ajax

            Zeker een mooie opstelling, we moeten inderdaad met de punt naar voren gaan spelen!
            Persoonlijk vind ik Bazoer beter dan Sinkgraven en Bazoer heeft wat meer verdedigende kwaliteiten die nodig zijn als je met de punt naar voren speelt

          2. FrankiC

            Niet mee eens. Bazoer verdedigt (vaak) tussen de linies als alle anderen de tegenstander vastzetten. Verdedigt ook te slap, terwijl hij reuze sterk is.

        4. Remco425

          Klopt, maar zou ik zeker nog niet alle wedstrijden mee spelen gezien zn leeftijd. Goede stand-in als de score het toelaat zodat hij in een goed draaiend team kan uitgroeien tot een topspeler en nog niet met heel veel druk in een kwakkelend team.

    2. -buitenkantje rechts-

      Denk dat kampioen worden heel goed mogelijk is. Wij hebben ons op een aantal posities behoorlijk versterkt..terwijl onze directe concurrent heel wat sterkhouders kwijt zijn.. Depay weg, Wijnaldum weg, Willems weg, Rekik weg…ziet er voor ons gunstig uit

  3. Ajax nr 1

    Eerst alle gezichten de zelfde kant op. En als iedereen binnen Ajax de zelfde doelstelling heeft dan komt het aankomend seizoen wel goed maar we zijn er nog lang niet.

  4. Madmike

    Nobel zeker. En een goede doelstelling. Maar ben bang dat het gedonder bovenin doordringt. Maar ik hoop het van harte

  5. -buitenkantje rechts-

    Ik zou er nog een doelstelling aan toe willen voegen.. Kwalificeren voor CL
    Belangrijk voor de financiën, de nodige UEFA punten en het aanzien van Ajax in Europa.. Wil je in de toekomst goede spelers aan kunnen trekken moet je CL spelen.. Iedere speler wil zich daar laten zien.

    1. Litmanen

      eens, maar dan zal Ajax moeten spelen naar wat de selectie te bieden heeft en niet zoals de bestuurskamer opdraagt.

      1. -buitenkantje rechts-

        Daar is de trainer voor.. Je moet denk ik ook meerdere systemen kunnen spelen.. Al naar gelang de tegenstander. Bv bij uitwedstrijden internationaal moet je ook 4-4-2 of misschien wel 4-5-1 kunnen spelen.. Zelfs tijdens de wedstrijd moet je met 1of 2 wissels van systeem kunnen veranderen.

        1. Litmanen

          Ja, maar ze blijven -ook via De Groot in de Telegraaf- doorzeiken over “het systeem”.
          Ben het met je eens dat een goed elftal zich aanpast naar wat de wedstrijd nodig heeft. JC zou dat toch eigenlijk ook moeten weten? Bij Levante speelden ze destijds echt geen totaalvoetbal……

  6. BobbyHaarms

    Thats the spirit Davy! En dan volgend seizoen de doelstelling weer wat opkrikken…ik zat te denken aan het winnen van de Champions League, en jij?

    1. FrankiC

      Ai, erg ambitieus deze 2 stappen tegelijk. Eerst maar eens kwalificeren en hopen op een wat gunstigere loting.

  7. PCK

    Laten we maar eerst beter spelen, wij houden in Amsterdam van mooi voetbal….ik ben er van overtuigd dat het succes dan vanzelf komt.

  8. Emilio4Ajax

    Klaassen zegt het verkeerd. Veel beter spelen en kampioen worden… 😉

Comments are closed.