Heitinga officieel terug bij Ajax en tekent eenjarig contract

0625heitinga

John Heitinga is terug bij Ajax en heeft vandaag een eenjarig contract getekend met een optie op nog een seizoen. Heitinga vertrok in 2008 bij Ajax en kwam vervolgens uit voor Atletico Madrid, Everton, Fulham en Hertha BSC. Heitinga beloofde bij zijn afscheid in 2008 dat hij ooit weer in het Ajax-shirt zou spelen. ‘Ik kom hier weer terug, want er zal voor mij altijd maar één club zijn: Ajax’, en zo geschiede het op donderdag 25 juni 2015 waardoor de speler vrijdag zal aansluiten bij de selectie.

Bron en Foto: Ajax.nl

Related posts

62 Comments

    1. De Ajacied

      Zeker, welkom thuis!!!
      Hoop dat hij ook echt laat zien waar hij voor gehaald is en niet zoals laatste jaren meer op de bank,
      Succes Johnny

  1. FrankiC

    Ik hoop dat Heitinga met Veltman in het centrum kan spelen. Of zou er op links per sé een linkspoot moeten komen? Zo ja, wie (Riedewald of kopen) en wie van die 2 speelt niet (of gaat naar de rechtsback positie).

    1. ajaciedpiet

      Dijks voor links en rechts strijden v Rhijn en Riedewald voor een plekkie, lijkt me verder logisch…

      1. FrankiC

        Ik was even bang dat ik een schrijffout had gemaakt, maar je reageert inhoudelijk. Snap jouw bericht niet. Ik denk eerder dat Riedewald niet voor Ra in aanmerking komt maar Van Rhijn of Tete. Wie samen CV duo? Dat vroeg ik me af.

        1. ajaciedpiet

          Gelukkig ook nog mensen die een beetje humor hebben 🙂 @FrankiC
          Je hebt gelijk Riedewald op verdedigende middenvelder is denk ik ook beter….

          1. FrankiC

            Nogmaals: wie wordt de linker CV???
            We hoeven toch niet nog een jaar naar de non-Ajacied 4gever te kijken, hoop ik. Haal dan bv Maduro (ik weet niet hoe zijn fysiek nu is, maar die kon verdedigen én meevoetballen)

  2. Roberto

    Respect! John Heitinga laat zien dat hij een ras ajacied is…in hart en nieren. Veel voetballers kiezen voor het grote geld maar John Heitinga niet. Hij neemt genoegen met een contract voor maar 1 seizoen. Beste John, laat die criticasters eens een flink poepie laten ruiken.

    1. FrankiC

      Heitinga kon nergens voor groot geld kiezen hoor. We kunnen wel meteen ‘respect’ (onzinnig) roepen maar hij komt van de nr. 16 van de Bundesliga waar hij ook wel eens op de tribune zat ipv op de bank en zou op zijn knieën naar Ajax komen. VdV had wat te kiezen omdat die nog een hoger niveau aantikt. En succes uit het verleden geven geen garanties voor de toekomst, hoe graag we het ook willen.

  3. timkloppers

    tenminste iemand die zn belofte inlost en dus wel terugkomt. Welkom terug en laat zien dat goed meekomt en dwing nog een extra jaar af.

  4. Oost80

    Johnny met een baard…. Wie had dat gedacht! 🙂 hij ging weg met een puppy face.

  5. BobbyHaarms

    Een Ajacied in hart en nieren, dat moet je die jongen echt meegeven! De oorlog zal je er misschien niet altijd mee winnen en we zien misschien liever een 2e Jaap Stam in de verdediging, maar als zijn inzet net zo groot is als zijn Ajaxhart kunnen we nog een hoop plezier van hem beleven! Welkom terug vriend!

  6. AjaxBarcelona

    Stel: liverpool of Arsenal of Juventus hadden aangeklopt met een tweejarig misschien wel driejarig contract en een zak met geld bij oh oh Johnny…….. Waar had hij dan komend seizoen gespeeld. In Nederland of in Italie of Engeland.

    1. AjaxBarcelona

      Ik ben er heel blij mee dat hij er is hoor maar we moeten niet gaan overdrijven met termen als echte Ajacied en iemand die doet wat hij zegt. Hij is gewoon een Ajacied waar de keus op dit moment het beste was.

  7. koensiemerink

    welkom terug Johnny maak er iets van we hopen zeker dat je paar Goals maakt bij de eerste uit wedstrijd tegen az

    1. FrankiC

      Humor Koen. Dat zou voor eerst zijn dat Heitinga een paar doelpunten maakt in een (uit)wedstrijd. Maar als ie het achter dicht houdt gaat de vlag uit. Verder alles goed?

    2. AjaxBarcelona

      Koen ….. hij is een verdediger hoor …. Niet verder vertellen maar is wel waar.

    1. FrankiC

      Ik vraag me dat af omdat FdB in het centrum nogal angstvallig vasthield aan een linkspoot op links Rn een rechtspoot op rechts!

  8. pietprecies

    Een van de weinige mannen van hun woord! Welcome back !! Kan niet wachten tot het oh oh johnny weer van de tribunes galmt!

  9. quadsboy

    Welkom terug ouwe hou het achterin dicht en hoop dat je helemaal niet aan de kant komt testaan

  10. Godenzoon14

    Waarom geen nr. 4? met dat nummer was hij aanvoerder van ons aller Ajax en moisander is toch weg.

Comments are closed.