Zivkovic: ‘Bij Ajax wordt alles uitvergroot, ik kwam niet elke dag te laat’

ricardo_zivkovic1

Richairo Zivkovic speelt komend seizoen op huurbasis bij Willem II en heeft inmiddels zijn eerste training in Tilburg achter de rug. Zivkovic wil afrekenen met zijn stempel als ‘laatkomer’ maar plaatst daar wel enkele kanttekeningen bij.

Zivkovic stapte op tijd het trainingsveld van Willem II op en maakte direct de opmerking ‘keurig op tijd he’ tegen de aanwezige journalisten. De naam van ‘laatkomer’ kreeg Zivkovic al snel nadat hij bij Oranje onder 19 en bij Ajax enkele malen te laat kwam. ‘Ik zal dit seizoen bewijzen dat ik wel een gedisciplineerde speler ben en natuurlijk heb ik geleerd van mijn fouten. Bij Ajax wordt alles uitvergroot terwijl ik twee keer te laat ben gekomen maar dat hoort bij een grote club. Hier bij Willem II kom ik in iets rustiger vaarwater en dat is goed want er is al genoeg aandacht geweest voor mijn persoontje. Komend seizoen wil ik optimaal presteren en doelpunten maken. Hoeveel dat er zijn weet ik nog niet maar heb wel een getal in mijn hoofd’, aldus Zivkovic die bij Willem II direct het shirt met nummer negen krijgt.

Bron: VI

 

Related posts

60 Comments

    1. FrankiC

      Je hebt nu eenmaal een voorbeeld functie en alle ogen op je gericht. Goede en harde leerschool gehad bij Ajax. Hoop dat hij er met de winterstop 20 in heeft liggen en de criticasters het fout zagen, dan is ie snel terug….

    2. gianni_ajax

      Voor elke keer dat hij te laat is moet hij minimaal 2 doelpunten scoren de volgende wedstrijd, dan zou ik ’t helemaal best vinden

    3. antonajax

      Juist, te laat is te laat!
      En nu zul je je moeten bewijzen. Als persoon en als spits!

    4. De Ajacied

      Zo is het 2x teveel Zivko
      Laat zien dat je een vent bent met veel talent en knok je in ajax1

  1. jojocoolio

    Te laat is te laat hij moet gewoon professionaliteit bij gebracht worden…

      1. sabrina

        Iedereen kwam wel eens te laat maar de meesten hadden geen voorbeeldfunctie.

        1. lezerG

          Zivko wel dan? Wat een onzin. Iedereen in Nederland heeft een voorbeeldfunctie voor elkaar. Niet alleen talentvolle voetballers.

  2. jippiedegroot

    Dus hij zegt da het aan Ajax lag
    Gauw wegwezen hier
    En naar jezelf kijken

  3. Mr Bean

    ik hoop voor hem dat die komend seizoen echt een goed seizoen speelt. dan kan die het bij ajax ook laten zien

  4. obby

    ajax is gewoon een beetje dom. en ik voorspel dat hij er wat in gaat schieten en ajax met al die gekochte middenvelders pffff

    1. dickst14

      vind ik ook. hij is ook nog jong en zegt dat hij er van geleerd heeft. dus geef hem de kans.

  5. nick-afca95

    Je bent gvd 18 jaar en krijgt een kans waar de meeste mensen van dromen. Als je zo’n kans krijg kom je elke dag een half uur te vroeg.

    1. Litmanen

      eens. En natuurlijk wordt het uitvergroot, je bent namelijk Ajacied en een groot talent. Als iedereen een keertje in de maand te laat komt, dan sta je nooit met een complete groep.
      Niet dat vroeger alles beter was maar Michels brandde je oom tot de vloer af als je dit flikte.
      Maar ik hoop dat hij het gaat redden hoor, want hij kan heel erg goed voetballen.

  6. Amoebe

    Ik vrees dat hij er tegen Ajax gewoon 4 intrapt over 2 wedstrijden.

    Ik zal u allen er later aan herinneren.

    1. AjaxBarcelona

      Heeft hij dan gelijk? Mag hij zich dan niet professioneel gedragen? Moet een werkgever die fratsen dan gewoon pikken van een snotneus/ Hij ontvangt gvd tonnen per jaar op zijn leeftijd. Je wil slagen bij Ajax, dan kom je gewoon eerder te vroeg dan op tijd. Maar te laat zonder geldig excuus (want dat had hij niet) is not done. Zich in het veld als DE ster gedragen is not done. Tegen zijn vrienden zeggen, ze maken mij niks (dat is gebeurd) is not done. Het is hem geraden dat hij er tegen iedere club, ook Ajax, minimaal 1 in schiet, anders hoeft hij ook niet terug te komen.

      1. Amoebe

        Wat een relaas….ik ben blij dat hij opdondert, ik kan dus helemaal niet tegen dit gedrag.
        Ik ben alleen bang dat hij er tegen Ajax een paar inprikt.

        Thats all folks!

      2. Litmanen

        Eens, maar bedenk ook eens dat het nog een kind is met 17 jaar. Zelfs moordenaars krijgen een tweede kans.

          1. AjaxBarcelona

            Ja maar had niet zo’n salaris en bij het baantje wat ik had moest ik niet flikken wat hij deed.

  7. Deusie

    Ik hoop dat hij in Tilburg laat zien waarom hij naar Ajax ia gehaald en volgend seizoen gewoon nummer 9 zal dragen in de ArenA…Millik wordt dan verkocht aan een engelse club voor minimaal 30 mln na een seizoen met 28 goals…

  8. Sonsee

    Welkom bij Ajax noem ik dat, bij een Topclub hoort een goede mentaliteit en inzet. Om nu te klagen omdat je verhuurd bent vind ik wel een beetje kinderachtig, werk aan jezelf en kom sterker terug. Maat wil je eigenwijs blijven doen enzo dan staan er genoeg talenten te trappelen om je plekje in te nemen. Fijne dag zivkovic !!

  9. De Ajacied

    Jazeker
    Als normale mensen bij hun baas een paar keer te laat komen kunnen ze hun biezen pakken Zivko
    Maar omdat jij talent hebt wordt het ooit nog gedoogd laat zien dat je een vent bent en knok je in Ajax 1

    1. Remco425

      Bij de meeste bazen valt dat wel mee hoor. Daar kan je pas je biezen pakken als het structureel is.

  10. toon61

    DEze jongen ,al gaat hij scoren bij het leven hij tekent toch niet meer bij ,ze hebben hem niet goed behandeld ,kopen voor het eerste en dan niet gebruiken ,hij moest het ajax systeem leren ,leren slecht spelen zeker .
    Ze moeten gvd lerem omgaan met moeilijke spelers ,die dikwijls het beste ,voorbeelden zat gezien hier .

    1. Remco425

      Heb jij een of andere nazi als baas dan? Schei toch uit. Iedereen kan weleens te laat komen.

  11. Coenie

    Dan heeft hij de status van Ajax in de media zéér onderschat. Maar vergeet ook zijn begeleiders niet in deze. Het feit dat hij zoiets nu ook weer in een interview zegt geeft blijk dat het kwartje nog steeds niet gevallen is!!!

  12. Ajax nr 1

    Te laat is te laat dat klopt. Maar volgens mij zeg Zivkovic dat het hem spijt en dat hij eraan gaat werken nu. Nou jongen ik zou zeggen doe je stinkende best. Ik zei ook dat als ik jouw werkgever zou zijn dat ik je een rotschop zou geven en je spullen kon pakken. Maar hier boven hoor ik ook spijt en ja als werkgever moet je ermee om kunnen gaan. Voor mij excuus aanvaard. Maar wat ik nu allemaal van sommige wat hun noemen de ECHTE SUPPORTERS lees nounou. Die supporters zijn het woord supporters niet eens waard. Zivkovic ik hoop echt dat je het licht gaat zien en weet zeker dat je een van de topscoorders van de eredivisie gaat worden samen met Milik natuurlijk. Tot snel want als er geen goede spits bij komt halen we je gewoon weer terug. We hebben je nodig dit seizoen.

  13. Mijn Club

    Dit soort jongens laat je echt niet weggaan, vanwege een paar keer te laat komen. Het is nog maar een JONGEN! Dat vergeten we al heel snel. Die gasten vergeten de tijd nogal eens, dat gebeurd. Maar goed … hij moet er wel van leren, en 100% geven, anders word je een tweede Drenthe, die veel meer in zijn mars had, dan waar hij nu speelt.

    1. Remco425

      Klopt, als je op je 18e al zoveel verdient en zoveel aandacht krijgt moet je sterk in je schoenen staan. Dat vergeten de meesten. En de 1 kan er beter mee omgaan dan de ander. Het is voor een groot deel de taak van de begeleiding dit soort jongens te helpen hierin.

  14. Hazez

    Dit is het probleem nu beter hou hij gewoon stil en laat dan zien wat je kunt … Succes ..

  15. Remco425

    Het was idd maar 2x te laat. Het kan eens gebeuren. Alleen was hij ook nog 2x weggestuurd bij Oranje. Ik hoop dat hij er idd van geleerd heeft. Ik zie hem graag zo snel mogelijk bij het 1e van Ajax.

  16. AFCAJasper

    Mooi dat je gelijk nummer 9 krijgt;) hopenlijk over een paar ook bij ajax.

  17. Arnold711

    Oké hij is jong en onervaren en maak dan ook zijn fouten. Volgens hebben we allemaal wel eens zoiets gehad toen wij jong waren. En ja, je staat in de schijnwerpers en dat maakt het altijd groter. Lekker een jaar Willem II en dan rustig bij Ajax inpassen in het eerste. Samen met Milik de Europesche kracht worden voor Ajax.

  18. -buitenkantje rechts-

    Mijn advies aan hem is..het komende half jaar geen interviews geven en je voeten laten spreken..

  19. wesajax

    S6 jong en legt er maar paar goal er in en dan haalt ajax je zelf snel terug nu kun je snel ervaring opdoen Willem 2

  20. BobbyHaarms

    Niet meer piepen nu jochie en laat je voeten spreken, elke keer weer en weer…verdomd man je hebt heel wat goed te maken!! (en op de 1 of andere manier denk ik dat ie dat gaat flikken ook!)

  21. Ramon1

    Ja laten we afwachten wn hem toezingen als wij vertrouwen in hem hebben krijgt die zelf ook meer zelfvertrouwen

Comments are closed.