‘Heitinga kan Ajax helpen maar dan moet hij topfit zijn’

JohnHeitinga0906

John Heitinga zal donderdag medisch worden gekeurd bij Ajax waarna hij vrijdag zal aansluiten bij de eerste training in aanloop naar het nieuwe seizoen. Oud-spits Erik Meijer volgt het Duitse voetbal op de voet als analist bij Fox Sports en hoopt dat Heitinga een meerwaarde gaat worden voor Ajax.

‘John heeft het in Duitsland niet echt laten zien bij Hertha maar we moeten ook niet vergeten dat het niveau daar wel een stuk hoger ligt. In het begin van het seizoen draaide hij aardig mee maar gaandeweg de competitie kwam hij in de problemen. Nou ligt het niveau van de Eredivisie wel lager en Heitinga kennende gaat hij zich optimaal inzetten voor de rentree bij zijn oude liefde. Hij zal uitkijken naar zijn rentree in het Ajax-shirt en met zijn ervaring kan hij Ajax zeker gaan helpen, maar dan moet hij topfit zijn. Dan heb ik het over de Heitinga die weinig fouten maakt en af en toe een doelpuntje meepikt’.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

35 Comments

  1. lezerG

    John gaat het (opnieuw) maken bij Ajax. En het niveau van Ajax is een stuk hoger dan dat van Hertha, HSV en zo kan ik er nog wel een paar noemen.

    1. AJAXAMSTERDAMDW

      Ja, daar heb je zeker gelijk. Er is alleen 1 groot verschil. Hier speel je bij de beste club van het land, bij Hertha speel je er juist tegen, een aubameyang, robben, lewandowski, Ribéry, Sam en ik kan er nog een aantal noemen, is een ander geval dan hier tegenover kazim.

    2. antonajax

      Ja echt wel, en het niveau in NL moeten we idd niet teveel onderschatten. Een beetje Ajax selectie is zeker Schalke04 waardig! Op naar de herovering van de schaal!

    3. jojocoolio

      Ik zou geen spits kunnen opnoemen in de Nederlandse competitie wie het Johnny lastig kan maken…

  2. Royb020

    Met zijn mentaliteit zit het wel goed!!! En ik denk dat hij de fitste man is op dit moment bij Ajax!!!

    1. lezerG

      Bayern. Ja oké. Maar verder? De Bundesliga bestaat uit Bayern en de rest. Bayern is wereldtop, de rest gewoon.

  3. Iceman

    Welcome home Johnny you can’t Do IT jij komt wel terug een echte Ajacied in hart en nieren niet als die ene Ajacied die zegt dat hij terug komt en vervolgens naar Spanje gaat…

  4. dickst14

    ik heb er wel vertrouwen in. belangrijk is ook dat hij de verdediging kan organiseren/sturen. dat misten we ook afgelopen jaar.

  5. BobbyHaarms

    We gaan het meemaken. Ik stond in eerste instantie niet echt op de banken dat ie terug zou keren, maar die enorme clubliefde van hem doet je hem gelijk in je armen sluiten…go Johnnie!!

  6. AFCA my World

    Sorry maar denk dat hij het niveau niet meer aan kan,mocht ik het fout hebben prima maar heb er geen vertrouwen in !

    1. lezerG

      Welk niveau precies? Dat van vorig seizoen? Ik denk dat hij daar ver bovenuit kan steken waarmee hij een waardevolle aanwinst is voor dit jonge elftal.

  7. Ramon1

    Hietinga kan veel betekenen hij kan erop vliegen als het nodig is en de jongeren oppeppen ik heb er vertrouwen in Johnny maar Dan moet cillessen wel blijven want een goede keeper achter je is ohzo belangrijk

  8. -buitenkantje rechts-

    Hoor ik Erik Meijer nu zeggen dat Heitinga het niveau van Hertha BC niet aan kon, maar daarom wel goed genoeg voor Ajax kan zijn? En dat hij wel in top vorm moet zijn en af en toe zijn goaltje meepikken?

    Eigenlijk zegt hij daarmee dat het niveau van Ajax behoorlijk lager ligt dan bij Hertha en dat Heitinga niet in topvorm was. Weet niet hoe dat bij jullie zit, maar ik word hier behoorlijk pissig van! Als Ajax en Hertha 10 x tegen elkaar spelen wint Ajax er toch zeker 8. En John is volgens mij super gemotiveerd. Kom op John! Laat maar eens zien wie er gelijk heeft..

  9. Remco425

    Gaan ze nou iedereen die ooit in Duitsland heeft gespeeld om zn mening vragen over Heitinga?

    1. Velibor

      Waar speelde hij toentertijd ,was dat niet bij Aleminia Aachen,zo iemand kan oordelen over Ajacieden ? Haha lachertje met zen ex lampenkaphoofd!

  10. quadsboy

    Kijk zie je wel dat er genoeg fans van hem zijn achter in komt het goed ik zeg nu al dat we weer kampion worden

  11. pietprecies

    Tja het helpt ook inderdaad niet mee als je bij een matig tot slecht team in de Bundesliga speelt.. Dan heb je het als verdediger wel een stuk drukker dan bij Ajax. Ik blijf erbij, het raakte pas wat in de klad bij hem toen er bij Everton een andere trainer kwam terwijl hij het jaar daarvoor speler van het jaar was.

  12. Remco425

    Iedereen moet topfit zijn om Ajax te kunnen helpen, niet alleen Heitinga. Weer een analyse van likmevestje…

Comments are closed.