Veltman valt af bij selectie Oranje

1206ajax-willem2_veltman1

Joël Veltman  maakt geen deel uit van de selectie van Oranje voort het EK-kwalificatieduel van het Nederlands elftal tegen Letland. Bondscoach Guus Hiddink heeft laten weten dat hij Veltman niet nodig heeft tijdens het cruciale duel tegen Letland van aanstaande vrijdag. Doelman Jasper Cillessen is hierdoor de enige Ajacied in de selectie. Oranje staat momenteel op de derde plaatst in groep A, met een achterstand van zes punten op Tsjechië en vijf punten op IJsland. 

Bron: Ajax.nl

Related posts

50 Comments

  1. Velibor

    Wat een knuppel die Hiddink,ben geen grote fan van Veltman maar die bruma mag zen schoenen nog niet poetsen!

    1. FrankiC

      Ik ben wél fan van Veltman en vooral NIET van Indi. Verschil is wat mij betreft erg groot ten faveure van Veltman. Hopelijk is Ron Beton weer fit. Nog niet zo lang geleden dachten we: waar hebben we het over ‘Letland’. Nu is alles anders.

    2. De Ajacied

      Hiddink he de dropl.l
      Alleen maar boeren opstellen he
      Geeft nix kunnen ze ook niet geblesseerd raken

  2. AFCA---WZAWZDB

    belachelijk dat bruma mag blijven en veltman niet! en die indi kan er ook niet zo veel van

  3. Mooi

    Ja Hiddink is Ajax blind maar het is nu toch helemaal armoe troef .Ook helaas Veldman is nu ook niet beter dan wat er nu staat .

      1. Mooi

        Ja dat klopt ,maar ze moeten zich nu eens toelichten op het verdedigen want dat is niet van het niveau van deze tijd.Zo komen we echt niet veder .

  4. woody79

    dat hele nl elftal is toch niet best. het leukste is nog onze quincy. verder bij elkaar geraapt zooitje

  5. Nummer 12

    Joel laat m verrekken, en ga lekker op vakantie ! Hiddink is een echte ouwe PSV lul, opkakke die vent

  6. Ajax nr 1

    Nou Veltman je verdient het ook niet hoor. Wees blij en neem lekker vakantie zodat je straks weer lekker fit bent voor de eerste wedstrijden.

  7. -buitenkantje rechts-

    Een winnende coach heeft altijd gelijk .. Helaas voor Hiddink en de rest van Nederland zijn van de laatste 9 wedstrijden van Oranje er 5 verloren..

    1. Litmanen

      We zijn derde van de wereld geworden, dat betekent dus dat Hiddink er helemaal niets van bakt.
      Veldman moet blij zijn dat hij afvalt want in dit team is geen eer te behalen.

  8. Komen

    Prima zet voor ons. Lekker vast op vakantie en dan top fit en uitgerust terug komen. Geniet er van pikkie!

  9. Ramon1

    O Veltman speelt niet bij PSV bruma wel wat ik me dan afvraag al die psvers en we spelen zo slecht komt niet alleen door hun maar het zijn eer vaak veel en de opstelling snap ik vaak geen klote ban ik weet ma 1 goeie bondscoach fdB maar daar blijven ze vanaf hoop Frankie ooit naar Arsenal ofzo gaat en daarna barca

  10. Joeguh9

    Hiddink, PSV vriend! Dat is het. Kijk naar afgelopen week. Bruma, Wijnaldum en Narsingh die gewoon speeltijd krijgen! Lachwekkend!

  11. Sonsee

    Laat Hiddink lekker klungelen en ga zelf lekker je rust nemen. Het voetbal van het Nederlands elftal is niet om aan te zien dus daar mis je ook niet veel aan. Neem afgelopen vrijdag als voorbeeld, sta je 3-1 voor. Krijg je alsnog 3-4 op de kl*te met die mooie kunst en vliegwerk verdediging wat er nu staat.

  12. jojo123

    Tegen Letland wordt wat. Zal wel een fysiek gevecht worden volgens Guus. Veltman is dan slachtoffer, maar goed: zijn tijd komt wel. Geduld hebben, meer internationale ervaring opdoen, minder foutjes maken en dan komt het vanzelf …

    1. Litmanen

      Veldman heeft meer toppers tegen zich gehad dan Bruma.
      Die weet echt niet hoe Zlatan en Messi er van dichtbij uitzien….

        1. Litmanen

          Veltman is nu al een van de beste verdedigers van Nederland. Als je naar de internationale wedstrijden kijkt, dan is hij tegen geen enkele topclub afgedroogd en prima op de been gebleven. Wedstrijden tegen Neymar, Messi en Suarez geven aan dat hij een topper is, want alleen in Barcelona zelf ging het met Ajax mis. Zlatan heeft tegen Veldman geen kans gehad.
          Het gaat om hoe een elftal staat. Hiddink maakt elke verdediging zwak door zijn opstelling en tactiek. Vandaar, wees blij dat Veldman op vakantie kan. Alleen, waarom had Guus hem mee? Hij wilde hem toch niet laten spelen.

          Als Oranje wordt afgedroogd, dan is er in elk geval geen Ajacied schuldig aan. Cillesen kun je moeilijk schuldig maken aan 10 100% kansen van de tegenpartij.

          1. SPHAFCA

            Hou toch op man, het is een schande dat een verdediger als Veltman in het shirt van Ajax mag spelen. Elke spits uit de 6e klasse amateurs zou een lekker middagje hebben tegen Veltman. Voetballend is het nog wel leuk, maar verdedigend kan die er geen kut van, dekt 9 van de 10 keer aan de verkeerde kant, fysiek is het net een jongetje van 12.

          2. SPHAFCA

            Trouwens.. Veltman hield zich staande tegen Barcelona? Hij is er 2x met rood (terecht) afgestuurd.

  13. War

    Het is om het even wie ze wegsturen, het is allemaal bagger, we moeten niet zo door een clubbril kijken.
    Veldman is aardig voor de eredivisie, maar verder niet.
    Oranje is over en uit

  14. SPHAFCA

    je hebt de vrij en vlaar, dan een hele tijd niks, dan komt Indi dan weer heel lang niks en dan Veltman en Bruma.

    1. timkloppers

      die psv klootzak moet maar eens virgil van dijk oproepen en Douglas. kracht lengte en power.

  15. sabrina

    Is toch top zo… Een ploeg die vooral Pisvee-ers en 010-ers bevat… Pfffff om te huilen was het in de ArenA. Zat daar met mn zoontje

      1. sabrina

        Ach hij heeft genoten van zn held Cillessen :). Daarom ging hij mee :).

  16. Maverick

    Hiddink wil gewoon geen wedstrijd winnen. Hij zit alleen zijn zakken te vullen. Wat kan hem het Nederlandse voetbal schelen. Ik denk dat hij het goed zou doen bij het nationale G elftal, met alle respect voor de voetballers van het G elftal natuurlijk.

  17. Litmanen

    Het niveau stijgt weer op deze site. Veltman kan net zo groot worden als Frank de Boer. Die had alleen het voordeel dat hij eerst een paar jaar linksback mocht spelen.
    In jong Ajax was hij bijna wekelijks uitblinker tussen zijn leeftijdgenoten. Hij kan het echt niet verleerd zijn. En van die twee rode kaarten was er een krankzinnig.

    1. SPHAFCA

      En toen werd je wakker en besefte je dat je jezelf voor lul aan het zetten bent.

  18. timkloppers

    psv fan als bondscoach dus vandaar al die psv spelers. roep geen enke ajaccied meer op. kunnen we lachen als we ek mislopen.

Comments are closed.