Dnipro waarschijnlijk zonder supporters en bestuur naar Amsterdam

ajax-dnjeprlogo-europaleagu

Dnipro Dnipropetrovsk zal waarschijnlijk volgende week zonder supporters en bestuur afreizen naar Amsterdam. De club heeft al jaren een schuld bij het Duitse bouwbedrijf Hochtief en dat bedrijf heeft nu beslag laten leggen op de inkomsten die Dnipro zou ontvangen tijdens de return in de Europa League wedstrijd tegen Ajax.

Ajax laat weten op de hoogte te zijn van de zaak die ervoor kan zorgen dat er vele kaarten niet worden afgenomen door Dnipro. ‘Wij hebben dit bij de UEFA gemeld en betreuren het dat de kans bestaat dat Dnipro zonder supporters en bestuur zal afreizen naar Amsterdam’. Ajax – Dnipro is inmiddels volledig uitverkocht en door de mogelijke afwezigheid van uitsupporters bestaat de kans dat er nog extra kaarten vrijkomen maar dat is nog niet officieel bekend.

Bron: De Telegraaf

Related posts

19 Comments

  1. Blowke

    …………… Zou toch jammer zijn, ondanks dat er eventueel wat meer ‘Ajacieden’ alsnog naar de wedstrijd kunnen

  2. Velibor

    Wat een failliet schijtland is dat toch zeg,laat ze een Oostblokleague beginnen oid samen met de rest van die losers in die regio ipv zielige verhaaltjes ophangen en handjes ophouden maar wel Brazilianen contracteren waar wij de baard bij af likken gvd,die douglas das toch een verdediger die bij Ajax vaste basisplaats zou hebben?

  3. Velibor

    Er staat hier nergens dat er intelligent gereageerd moet worden,de KNVB gooit clubs in groep 1,2 of 3 als er wat mankeert aan de boekhouding en wil het netste jongetje vd klas zijn in Europa terwijl er een hoop landen( lees clubs) uit die regio helemaal geen boekhouding hebben dus lul niet over intelligentie Remco.

    1. Remco425

      het had het over het ‘fai?liete schijtland’. Dat land is godverdomme in oorlog waar de meeste mensen niets aan kunnen doen! Doe even normaal!

      1. AFCA my World

        Nou dan kopen we douglas,komt er weer wat geld binnen en wij een goede verdediger

  4. FdB=Ajax

    Ik ben het vooral met Velibor eens wat betreft die Douglas, wat een beest is dat. Maar het treurige is dat hij niet eens haalbaar is voor Ajax omdat hij daar meer betaald krijgt

        1. Velibor

          Ja en ik betaal ook teveel belasting door dat gezeik daar in beweging te houden

    1. nick-afca95

      Die kerel raakt in paniek waneer die iets voetballend moet oplossen. Zoiets wil je toch niet in ajax 1 hebben. Hij is alleen heel groot maar verder niks dus

  5. AFCA my World

    Laten ze maar gewoon allemaal thuisblijven,heb je een reglementaire 3-0 overwinning!

Comments are closed.