Lege tribunes tegen Legia Warschau: ‘Elk nadeel heeft zijn voordeel’

legia_warschau

Aanstaande donderdag speelt Ajax de return in de Europa League tegen Legia Warschau in een leeg stadion. De Poolse club is namelijk door de UEFA gestraft voor de wanordelijkheden tijdens het groepsduel met Lokeren en daarom zijn er geen supporters welkom, als Legia tegen Ajax speelt.

Niet alleen de fans van de thuisclub wordt de toegang ontzegd, publiek uit Amsterdam is evenmin welkom. Behalve de spelersgroep van trainer Frank de Boer en de begeleidingsstaf zullen zodoende alleen enkele leden van de clubleiding en overige medewerkers mee naar Polen reizen; meer dan 75 personen mogen beide clubs niet uitnodigen van de Europese voetbalbond.

De Boer had liever gezien dat de tribunes donderdag vol waren geweest. “Voetballen doe je namelijk voor publiek en nu mogen onze fans ook niet komen”, aldus De Boer in gesprek met De Telegraaf. “Maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Nu kunnen de spelers mijn aanwijzingen horen.” Ajax verdedigt in Warschau een 1-0 voorsprong; Arek Milik tekende tijdens de wedstrijd in Amsterdam voor de enige treffer.

Bron: De Telegraaf

Related posts

7 Comments

  1. Joeel_Ajax

    In Amsterdam schreeuwde die pipo’s alleen als er een speler van Ajax in de buurt kwam of als wij riepen dus die hel valt wel mee

Comments are closed.