Sinkgraven over debuut: ‘Dit is even een domper’

0206ajax-az_sinkgraven

Daley Sinkgraven maakte tegen AZ zijn zijn officiële debuut voor Ajax. Ajax ging onderuit. Sinkgraven was een van de weinige lichtpuntjes tegen AZ maar baalde flink van de nederlaag. ‘Voor de rode kaart vond ik ons veel kansen creëren en in de eerste helft hadden we moeten scoren. De rode kaart was een omkeerpunt. Toen was het moeilijk’, aldus Sinkgraven voor de camera van FOX Sports.

‘Hoe nu verder? We gaan het weer oppakken. Dit is even een domper, maar we gaan gewoon weer verder.’ Sinkgraven had geen specifieke opdracht van De Boer gekregen voor aanvang van de wedstrijd. ‘Voor de wedstrijd zei hij dat ik gewoon moest genieten en mijn eigen spel moest spelen.’

Related posts

15 Comments

  1. nick-afca95

    Je hebt lekker gespeelt jochie. Beetje spanning zag ik hier en daar maar dat is niet meer dan logisch toch. Even wennen aan het ajax spel en dan komt het zeker goed. Ga zo door!

  2. paullus

    Snelle voortzetting
    En niet zo als Andersen blijven lopen met de bal
    En dan niet meer af kunnen spelen

  3. heesch@ajax

    Het was zo koud in de arena dat mijn tenen nog bevroreren zijn. Maar Daley daar kreeg je het af en toe echt warm van. Hij heeft een natuurlijk gevoel voor de ruimte dit is een echte.
    Kan niet wachten tot hij met Klaassen komt te spelen dat is gewoon wereld top over een jaar. Misschien is dit jaar verloren maar de leegloop bij PSV en Feyenoordt aankomend jaar betekend voor mij dat frank en overmars het echt niet zo verkeerd hebben gezien even geduld

    1. toon61

      leegloop bij psv en feyenoord ,laat me niet lachen ,dan komen er geweoon weer nieuwe die ook gewoon mee doen,daar is het anders als bij ajax .
      Zeker bij psv ,die toveren altijd weer nieuwe goede spelers uit de hoed ,wat ajax niet kan met zijn kut scouts ,ik denk dat die scouten bij jabyum .

      1. creutz1977

        ach meneertje negatief weer.. bij psv en feijenoord is het zo goed goed?? haha zeker niet in de gaten wie de laatste 4 Jr kampioen is geworden.. word daar zo moe van he.. even loopt het wat minder en zoveel van die supporters die heel de club lopen af te kraken… echt mooi weer supporters zijn dat… durf die jongens ook in moeilijke tijden te steunen en anders hou lekker je mond!!! Ja verloren tegen AZ.. NOU en?!?!!! dat is voetbal.. kijk wie we missen en eerste helft was prima.. en top gedaan Sinkgraven.. kan echt aan alles zien dat dat een ras voetballer is.. kijk uit naar de komende wedstrijden

      2. Breekijzer

        Toon 61. Wat een jankert ben jij zeg pfff. Pak volgend jaar een seizoenkaart van pisvee joh. Klaag zak!!!

  4. stylo1984

    Pisvee heeft depay…. Zonder hem en miss de jong nog… Waren ze niks valt dat hele zooi ook in elkaar

  5. Gianni

    Goeie wedstrijd gespeeld jammer voor hem dat hij op het slechtste middenveld van Ajax in jaren speelde maar met Klaassen en serero erbij hebben we gewoon een top middenveld en worden we gewoon 2e want 1e plaats kan je vergeten nu hopen dat je die kakkerlakken op afstand kan houden want die zie ik ook niet veel meer verliezen hebben toch altijd net dat geluk dat de bal goed valt wat bij ons even tegenzit op het moment

  6. Ajaxgurl31

    Goed gespeeld hoor voor je debuut! Jammer dat er geen winst uit kwam!! Maar je prestaties waren meer dan goed!! Goed gespeeld Sinkgraven!!!

Comments are closed.