‘Als er een club komt luister ik, maar heb het prima naar mijn zin bij Ajax’

Frank de Boer heeft het prima naar zijn zin bij Ajax en ziet vele talenten doorstromen die iets heel moois kunnen opleveren voor Ajax. Toch laat de trainer weten dat als er een club voor hem komt hij er zeker naar gaat luisteren.

‘In principe moet je bij Ajax elk jaar opnieuw beginnen maar dat is juist wel een uitdaging. Mocht er een club komen die mij aanstaat dan zal ik er zeker naar luisteren maar het is niet zo dat ik Ajax zomaar verlaat. Met de huidige doorstroming van talenten kan het bij Ajax tot iets heel moois uitgroeien. Als ik het gevoel heb dat ik bij Ajax weer iets moois kan opbouwen dan blijf ik gewoon en zie ik absoluut geen reden om te vertrekken’, aldus De Boer op de wekelijkse persconferentie.

Bron: Ajax.nl

Related posts

15 Comments

 1. SteffanAFCA

  Toen ik die melding kreeg dacht ik even dat het over Schone ging, gelukkig niet! Dat hij weg wil/gaat was toch al duidelijk, zou vorig jaar al weggaan als Spurs hem zou willen.

  1. Ajaxwestsidelove

   Gun je het allerbeste Frank!! Wil je ALVAST bedanken voor alles wat je voor Ajax gedaan hebt!!!

 2. tothefuture

  Hij zegt gewoon wat iedereen zou zeggen. Als ik wat leuks en uitdagends tegenkom luister ik. Doet ieder werknemer. Hij zit niet op een schopstoel maar wat dat betreft in een luxe positie. Is eigenlijk geen nieuws. Hij zegt dit al een tijdje.

 3. Flyer

  Frank de A 1 lichting komt eraan en samen met de Uitblinkers van het huidige eerste zou er nog wel eens wat moois kunnen ontstaan. Om het af te maken hebben we je nodig. Blijf nog wat jaartjes.

 4. gerrykoos

  ik zou het geweldig vinden als Frank verder ging met het bouwen aan dit team samen met Jong Ajax want voel dat er iets uit voort gaat komen. En als iemand het verdiend om de vruchten te plukken van deze mooie teams dan is het Frank. Kortom BLIJVEN a.u.b. !

 5. jojocoolio

  De top clubs zullen niet in de rij staan zolang je geen keuze kan maken voor een goeie spits

Comments are closed.