Huntelaar voorbij Bergkamp op topscorerslijst Oranje

Klaas-Jan Huntelaar is door zijn twee doelpunten tegen Letland Dennis Bergkamp gepasseerd op de topscorerslijst aller tijden van Oranje. De oud-Ajacied heeft nu in totaal 38 keer gescoord voor Oranje in 69 wedstrijden. Dennis Bergkamp wist er 37 te maken in 79 interlands. Huntelaar heeft nog twee spelers die hij moet achterhalen. Van Persie heeft de teller momenteel op 49 staan en op de tweede plaats staat nog altijd Patrick Kluivert met 40 doelpunten.

Bron: De Telegraaf

Related posts

8 Comments

 1. marvinww

  Gefeliciteerd klaas jan als je nu ook nog ff over 1/2 jaar naar ajax komt zijn we helemaal blij met je!!

 2. tijmen020

  Speelt veel te weinig, als je z’n statistieken naast die van RvP legt is het onbegrijpelijk dat hij niet de nr 1 is

  1. AFCA my World

   Nee het is logisch,de bondscoaches van de laatste jaren zijn allemaal bang voor hem,van Marwijk had wat goed te maken omdat hij hem had weggepest bij Feyenoord,van Gaal kreeg hem in het elftal bij Man U na het WK dus dan kan je hem niet langs de kant zetten,Hiddink is te bang om veel te veranderen omdat hij dan de basis van de WK-ploeg over zich heen krijgt,van Persie is echt de grote speler die hij was niet meer,zijn beste tijd is voorbij hij en de bondscoach denken van niet maar alles wijst erop,nu nog spelers die het zien en hopelijk zijn we dan snel van hem af!

 3. jeroen81

  Inderdaad rvp heeft z’n beste jaren gehad klaas jan is dodelijker en ik vindt em beter rvp gunt klaasjan de bal niet eens altijd wat met rvp hij zijt over iedereen maar hij bakt er de laatste tijd niks van weg met rvp er lopen betere rond

Comments are closed.