Heitinga moet vertrekken bij Fulham

Het is nog onduidelijk waar John Heitinga zijn loopbaan zal gaan voortzetten, maar het zal niet bij Fulham zijn. De Londense club degradeerde in het afgelopen seizoen uit de Premier League en maakt op de officiële website bekend welke spelers er zullen vertrekken. Daar zit Heitinga ook bij.

De dertigjarige Nederlander vertrok in januari bij Everton, dat Heitinga transfervrij liet gaan, en tekende een contract voor zes maanden bij Fulham. Nu the Cottagers zijn afgegleden naar de Championship zal deze verbintenis niet verlengd worden. Heitinga speelde veertien competitiewedstrijden voor Fulham en gaat nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De voormalig Ajacied lijkt een terugkeer naar Ajax wel te zien zitten, maar denkt dat de kans op een transfer naar de Amsterdammers klein is. “Ze mikken op de jeugd. Ik ben een echte Ajacied, zou het wel willen, maar ik kan er nu niks over zeggen. Ik moet het rustig bekijken wat ik volgend jaar ga doen”, zei hij eerder deze maand tegen de NOS.

Tekst: Voetbalzone

Related posts