Fischer: ‘Volgend seizoen wel door naar de tweede ronde’

Viktor Fischer is ontgoocheld na de uitschakeling in de Champions League. Ajax kwam woensdagavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen AC Milan, waardoor de Milanezen een plekje in de knock-outfase wisten veilig te stellen. Fischer ervaart deze wedstrijd als een leermoment.


“We hebben veel geleerd en de volgende keer dat we dit soort grote wedstrijden spelen, zullen we beter zijn en dat is het belangrijkste”, stelt de aanvaller tegenover NUsport. De jonge Deen baalt enorm, maar heeft zichzelf alweer een nieuw doel gesteld.

“Misschien kunnen we volgend seizoen wel door naar de tweede ronde van de Champions League”, vervolgt Fischer. “Het was nu niet onze avond, maar we hebben goed gespeeld en kunnen trots zijn op wat we hebben gepresteerd”, besluit de vleugelspeler. Zijn ploeggenoot Bojan Krkic deelt de mening van Fischer. “Het doet pijn dat we uitgeschakeld zijn. We kunnen wel tevreden zijn, omdat we zo dicht bij de volgende ronde waren. We hebben alles gegeven, maar moeten ons nu concentreren op de Europa League.”

Tekst: Soccernews

Related posts