Fischer knipoogt: ‘Een broertjesding’

Viktor Fischer is blij. De aanvaller stond na afloop lachend voor de camera van FOX Sports. Fischer maakte zijn derde competitietreffer en hij geniet van de sfeer in het team én thuis op de bank.

We spelen gewoon goed en we hebben een goed gevoel in het team. We hebben een goede week achter de rug en iedereen gelooft er weer in. We hebben komende week geen wedstrijd dus we moeten nu genieten en dan tegen NAC weer aan de bak’, aldus Fischer, die net als tegen Heracles scoorde.

De linksbuiten was na zijn goal vrolijk en knipoogde zelfs even naar de camera. Daar heeft de Deen wel een verklaring voor. ‘Die was voor iemand thuis bedoeld. Ik heb een broer die thuis zit te kijken en ik weet dat hij weet wat ik bedoel. Dat is een beetje een klein ding, een broertjesding.’

Tekst: Ajaxshowtime

Related posts