De Boer: ‘Klaassen nog steeds een van de grootste talenten van Ajax’

Frank de Boer hoopt dat de selectie van Ajax deze zomer intact blijft. De coach van de landskampioen wil de spelersgroep met Lerin Duarte (Heracles Almelo) en een rechtsbuiten aanvullen en prijst zich bijzonder gelukkig met de aanwezigheid van Davy Klaassen en Nicolai Boilesen.

Het tweetal was afgelopen seizoen langdurig geblesseerd en kwam zaterdag tot scoren in het eerste oefenduel van 2013/14, tegen hoofdklasser SDC Putten. “Het voelt alsof ik twee nieuwe spelers heb, zeker weten”, verzekert De Boer in De Telegraaf. Een andere nieuweling, Dejan Meleg, was eveneens trefzeker.

De Boer heeft ook van Klaassen hoge verwachtingen. “Davy speelde ook heel enthousiast. Hij heeft een tijd niet gespeeld en was daardoor een beetje zoekende op die positie. Hij is nog steeds een van de grootste talenten van Ajax.”

Tekst: o.a Voetbalzone

Related posts