A1 wint eerste wedstrijd op Terborg Toernooi (Incl foto’s): Rentree Klaassen

Ajax A1 is het internationale A-jeugdvoetbaltoernooi in Terborg goed begonnen. Tegen Atletico Mineiro kwamen de Ajacieden weliswaar met 2-0 achter maar wisten de wedstrijd toch winnend af te sluiten. Na een afwezigheid van bijna negen maanden door een nare blessure, maakte Davy Klaassen vrijdagavond zijn rentree in het shirt van Ajax. De middenvelder kwam als invaller binnen de lijnen.

De A1 begon niet goed aan de wedstrijd en dat resulteerde al snel in een 2-0 achterstand tegen de leeftijdsgenoten uit Brazilie. De aansluitingstreffer van Riechedly Bazoer zorgde echter voor de ommekeer. De van psv overgenomen speler nam de A1 bij de hand en liet zien waarom hij de potentie heeft om uit te groeien tot een volwaardig eerste elftalspeler en scoorde fraai de 1-2.

De A1 kreeg steeds meer grip op de wedstrijd en het was Gino van Kessel die uiteindelijk de 2-2 tegen de touwen schoot. Ajax A1 rook dat er meer te halen was tegen de ietwat aangeslagen Brazilianen. Na een prachtige aanval was het Nick de Bondt die Ajax A1 de winst bezorgde in de eerste wedstrijd. De doelpuntenmaker was daarna iets te enthousiast en trok zijn shirt uit en kreeg een gele kaart. Enkele minuten daarna was De Bondt volgens de scheidsrechter tijd aan het rekken en dat betekende dus het tweede geel en rood waardoor De Bondt vlak voor tijd de kleedkamer kon opzoeken.

Zaterdag zal Ajax A1 het toernooi om 12:00 uur vervolgen met een wedstrijd tegen Bayer Leverkusen dat mede met Ajax op drie punten staat na een 0-1 winst op FC Porto. Om 17:00 uur treffen de Ajacieden FC Porto.Wij zijn ook dit jaar weer aanwezig waarvoor dank


Wij zijn Ajax!


Blijdschap na de 3-2


Tekst: AjaxFanzone.NL

Related posts